Příznaky menstruace bez menstruace

28.4.22 12:38

Příznaky menstruace bez menstruace

Ahoj holky,
moc se omlouvám, jestli se tu toto téma již objevilo, ale bohužel jsem nenašla stejný případ, jako je můj..
Před týdnem (21.4.) mi měla začít menstruace, ale dodnes (28.4.) stále nedorazila. Včera jsem si říkala, že bych si měla udělat test, ale začaly mi menstruační bolesti (bolest podbříška + citlivá prsa), tak jsem si myslela, že přijde menstruace.. ale ono ne. :nevim: Tak jsem si dnes koupila test v DM a byl nega.
Kdybych přece jen byla těhotná, tak by mi to po týdnu test ukázal, nebo ne?
Pro info:

• s přítelem se zatím o mimi nesnažíme (je nám 21), ale zároveň se nijak nechráníme, tudíž spoléháme na přítelovu rychlost (jak určitě všechny chápete :lol: ).
  • mívám často cysty na ováriích
  • má gynekoložka má čas až příští týden v pátek (6.5.), tudíž mě čeká dlouhý týden :roll:

Předem děkuji za Vaše zkušenosti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
895
28.4.22 12:40

Dělala jsi ten test z první ranní moči? je to potřeba, kvůůli nejvyššímu obsahu hcg a záleží i na citlivosti testu, je llepší s citlivostí 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.22 12:43

Nene, bohužel ještě nejsem zkušená uživatelka těchto testů a na tomto testu (za 50Kč :lol: ) jsem se takovéto informace nedočetla. Ale moc děkuji za radu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
28.4.22 13:10

Zkus test ráno z ranní moči. I když s takovým zpožděním by duch/čárka mimo ranní moč.

• Citovat
  • Upravit
28.4.22 13:13

@np10021 taky jsem toho názoru, že by test byl pozitivní, ale nevím, co jiného by to mohlo být, než to těhotenství? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
28.4.22 13:14
@michalinecenka píše:
@np10021 taky jsem toho názoru, že by test byl pozitivní, ale nevím, co jiného by to mohlo být, než to těhotenství? :nevim:

Pokud míváš cysty, tak díky nim jsi nikdy neměla zpoždění?

• Citovat
  • Upravit
28.4.22 13:26

@np10021 ano, jednou se mi to stalo, ale dostala jsem poté menstruaci až v dalším termínu, kdy jsem ji měla dostat (tudíž jsem místo 20.3. dostala menstruaci až 20.4.) a rozdíl byl v tom, že jsem tehdy neměla žádné příznaky menstruace. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
28.4.22 13:27

@michalinecenka neměla jsi v poslední době stres, nezhubla jsi?

• Citovat
  • Upravit
28.4.22 13:31

@np10021 Nějaký nadměrný stres jsem asi nezaznamenala a hubnutí taktéž ne :think: Ale jak říkáš, možná bude na vině cysta, ale bylo by dobré to co nejdříve zjistit, abych nedělala nějaké aktivity, kdy by mi to mohlo prasknout. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
28.4.22 13:33

@michalinecenka To určitě, zavolala bych na gyndu a objednala se.

• Citovat
  • Upravit
28.4.22 13:40

@np10021 to rozhodně, ale jak jsem výše zmiňovala, tak termín jsem dostala až příští pátek. :( Bylo by nevhodné zajít třeba do nemocnice na pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
28.4.22 13:44

@michalinecenka Myslím, že by tě s tímhle odpálkovali.. vyčkej na termín z gyndy. Samozřejmě pokud by jsi měla nějaké bolesti, tak pohotovost.

• Citovat
  • Upravit
36034
28.4.22 13:45
@michalinecenka píše:
@np10021 to rozhodně, ale jak jsem výše zmiňovala, tak termín jsem dostala až příští pátek. :( Bylo by nevhodné zajít třeba do nemocnice na pohotovost?

Ano bylo. Potohovost je pro akutni stavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.22 13:47

@JancaS84 já jsem myslela jakože gynekologickou ambulanci, ale asi máte pravdu. Jen nevím, jaká je jiná možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
28.4.22 13:49

@michalinecenka Gynekologickou ambulanci jsem také myslela ;) ale se zpožděním ms se tam nechodí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex