Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
pročetla jsem už více diskuzí, ale nenarazila jsem na svou situaci, třeba některá z Vás se setkala s něčím podobným.
Po vysazení antikoncepce mám pravidelný cyklus, cca co 35-36 dní, menstruace cca 4 dny. Začátek poslední menstruace jsem měla 11.8.2024, ovulaci kolem 31.8.2024, kdy jsme měli nechráněný sex 31.8., 1.9. a 2.9.
Za týden 9.9.2024 se mi zničehonic spustilo krvácení, nebylo nijak slabé, ale ani silné, a trvalo cca do 11.9., kdy už to bylo velmi slabé, skoro vůbec, barva byla po celou dobu světle růžová, bez sliznice, přisoudila jsem to nidačnímu krvácení (?), po celou dobu jsem měla lehké „škrabaní“ v podbříšku, které se mě drží s pauzami doteď.
15.9.2024 mi měla začít menstruace, ale už je 3. den opožděná. Zkoušela jsem si dělat těhotenské testy, ale vycházely negativně.
A teď nevím, jestli tedy mohu očekávat těhotenství, navštívit gynekologii (pokud to dává smysl a něco by tak brzy poznali?) anebo jestli to krvácení byla jen dřívější menstruace (většinou mám menstruaci spíš později než dříve)… (?) Nemáte některá taky takovou zkušenost a co z toho nakonec bylo?
Děkuji
@čmundička pokud ovulaci netestuješ, mohla to být klidně ms. k doktorce při negativních testech nemá smysl chodit, nic by neviděla. 12-14dní po ovu už by z testů mělo být jasno. Nejsme stroje a každý cyklus může být jiný. Jinak mě se cyklus rozhodil až pár měsíců po vysazení. A příznaků těhu už jsem za roky snažení vysledovala tolik a nikdy nic ![]()