Přiznání manželky

12
19.7.16 09:24

Přiznání manželky

Zdravím všechny,
mám jeden problém, moje manželka se mi přiznala, že sex ji přestal bavit a nic z něho nemá, ale nadalého ho bude pro mě „dělat“… Mám z toho špatnej pocit, ptal jsem se ji jestli něco dělám špatně nebo jestli chce něco dalšího zkusit, ale řekla, že prostě na to nemá chuť… Prý jí to bohatě stačí jednou za měsíc nebo za dva měsíce (to dosáhne orgasmu).Je blbé žít s pocitem, že „to“ dělá jen kvůli mně… Od té doby už to po ní nevyžaduji. Četl jsem zde spousty diskuzí, že je to u žen normální… Ale nevím, přestat s něčím co mě baví a líbí se mi…
Proto bych rád slyšel, nějaké rady/zkušenosti co v tomto případě má dělat chlap…
Jsme spolu přes 14 let, máme jedno dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.7.16 09:30

@tomas-brno težké radit, u nas je to obráceně. Ja 21 let, manzel 33 let, dite mame jedno a druhé ted cekame, prvni rok byl sex několikrát týdne občas i několikrát denne, od Acka az po jiné praktiky a po roce žití všechno opadlo… S EX jsem byla 2,5 roku a po celou dobu jsme sex mívala několikrát denne, neni to střed vesmíru, ale mam sex rada a beru to jako přirozenou věc u dvouch lidi, kteří se přitahují a mají rádi a manzel by sex mohl mit klidne 1× za pul roku :oops: jsem hubena, stará se o sebe az, az… Mam 55 kg na 180 cm, blondýnka…, nevim co vic dělat.

• Citovat
  • Upravit
17307
19.7.16 09:39

„prostě na to nemá chuť“
Možná na to nemá chuť s tebou, ale s jiným by se ráda obětovala. Rada na to asi není, snad jen srovnat si frekvenci. Ona nemá chuť na milování a ty nemusíš mít chuť s ní jezdit na dovolené, odevzdávat peníze, kupovat ji dárky, trávit s ní čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
19.7.16 09:45

To od manželky nebylo zrovna fér ti něco takového povědět a očekávat, že se s tím smíříš, místo, aby navrhla nějaké řešení, novinky..
Ale pokud už ani není ochotná s tebou jakkoli experimentovat, co se sexu týče, tak nevidím moc velkou šanci na zlepšení :nevim: Spíš to vypadá, že celkově její city k tobě ochladly a to se nedá změnit tak snadno jako nuda v posteli..
Ty jsi schopný se s tím srovnat a mít sex jednou za 2 měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
19.7.16 09:50
@tomas-brno píše:
Zdravím všechny,
mám jeden problém, moje manželka se mi přiznala, že sex ji přestal bavit a nic z něho nemá, ale nadalého ho bude pro mě „dělat“… Mám z toho špatnej pocit, ptal jsem se ji jestli něco dělám špatně nebo jestli chce něco dalšího zkusit, ale řekla, že prostě na to nemá chuť… Prý jí to bohatě stačí jednou za měsíc nebo za dva měsíce (to dosáhne orgasmu).Je blbé žít s pocitem, že „to“ dělá jen kvůli mně… Od té doby už to po ní nevyžaduji. Četl jsem zde spousty diskuzí, že je to u žen normální… Ale nevím, přestat s něčím co mě baví a líbí se mi…
Proto bych rád slyšel, nějaké rady/zkušenosti co v tomto případě má dělat chlap…
Jsme spolu přes 14 let, máme jedno dítě.

Klasika. Ona ti neřekne přece na férovku, že jsi za ty roky okoukanej a novej a lepší ti nenaroste. To samé platí na druhou ženskou stranu.

Varianta druhá - byl nalezen náhradní píchač, kterému nechce být nevěrná, ale zároveň potřebuje domácí zázemí (finance, děti atd.) o které nechce přijít. Takže tě připustí v době dosažené mezní hranice tvé trpělivosti

Cesty jsou z toho dvě - najít si nějakou jinou nádobku na sperma nebo masturbace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
19.7.16 09:54

Kolik ji je? jinak jako co bys mel delat? potrebujes pozehnani pro milenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.16 09:59

@tomas-brno nechut chapu. Taky nemam naladu a jednou za 2 mesice by mi to stacilo. Jiny chlap v tom neni. Jen proste 3 deti a prace me vycuca a nechce se mi. A deti po me porad lezou, porad je nejake nalepene, tak taky potrebuju osobni prostor.

• Citovat
  • Upravit
862
19.7.16 09:59
@zoidberg píše:
„prostě na to nemá chuť“
Možná na to nemá chuť s tebou, ale s jiným by se ráda obětovala. Rada na to asi není, snad jen srovnat si frekvenci. Ona nemá chuť na milování a ty nemusíš mít chuť s ní jezdit na dovolené, odevzdávat peníze, kupovat ji dárky, trávit s ní čas…

Jo, tohle jich většinu probere - vydrží to bez těch benefitů tak 2-3 měsíce a spadne hřebínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
19.7.16 10:00
@JayLee píše:
není to normalni a vas vztah pujde ještě vic do kytek - sex je 80% vztahu pokud sex není ok tak nebude vztah ok ;)

Sex není 80 % vztahu, možná je to tak u tebe, ale u některých lidí to může být 0 %, u některých 40%. Neměla bys to psát jako definitivní věc.

Jinak pro zakladatele - mluv s ní o tom, co jí nebaví? Prostě nemá náladu? Není ve stresu? Pokud jo, tak zkuste změnit to, co ten stres vytváří. Pokud je to nějaký větší problém tak psycholog/sexuolog. Ať zkusí zajít za doktorem/gynekologem, aby jí poslali někam, kde jí udělají krevní testy, jestli nemá hormony mimo.

Jinak dobře pro tebe, že ji do ničeho nenutíš. Pokud se to zase srovná bude ti za to vděčná (a pravděpodobně ti za to bude vděčná už teď).

Příspěvek upraven 19.07.16 v 10:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
19.7.16 10:00
@Anonymní píše:
@tomas-brno nechut chapu. Taky nemam naladu a jednou za 2 mesice by mi to stacilo. Jiny chlap v tom neni. Jen proste 3 deti a prace me vycuca a nechce se mi. A deti po me porad lezou, porad je nejake nalepene, tak taky potrebuju osobni prostor.

Hmmm, ale toho chlapa vlastně odsoudíš do role nosiče peněz, starače a levné pracovní síly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
19.7.16 10:06

Tak je to problém vás obou a ten nevyřešíte jinak, než společně. Manželka ti řekla svou pozici, ty manželce řekni svou a hledejte společně řešení.
Předpokládám, že sníženou potřebu (nulovou) má manželka dočasně. Počkej až ve starejch kamnech bouchnou saze, to tě bude bolet pytel…
Spojovat to s orgasmem u manželky je nesmysl. Sex není soutěž o to, kolikrát se kdo udělá. Většina žen je ráda, když orgasmus má, ale pak si jednou za čas většina mých partnerek užila něžné milování, které pro ně orgasmem neskončilo. Mělo to pro ně určité kouzlo intimity.
Na tvém místě bych na manželku nenaléhal, snaži se čas od času navodit atmosféru, i pomocí stravy, aby dostala chuť sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.7.16 10:08

Asi tomu budu muset dát čas…
Milenkou bych to řešit nechtěl, zničit manželství kvůli tomu asi nemá cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
19.7.16 10:09
@JayLee píše:
není to normalni a vas vztah pujde ještě vic do kytek - sex je 80% vztahu pokud sex není ok tak nebude vztah ok ;)

Ta procenta jsou individuální, ale pokud neexistuje mezi partnery v tomto souhra, pak souhlasím, že to dopad na pohodu ve vztahu má.
Podle mého je dlouhodobá nepohoda ve vztazích nejčastěji ze dvou příčin:
1. peníze
2. sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
19.7.16 10:10
@tomas-brno píše:
Asi tomu budu muset dát čas…
Milenkou bych to řešit nechtěl, zničit manželství kvůli tomu asi nemá cenu.

ASI né no…
Hele a to si vem, že se může stát, že ti nebude stát… A ženská to taky bud emuset nějak zvládnout… (Ikdyž se říká, která si ho nepostaví, ta si to nezaslouží :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
19.7.16 10:10
@Anonymní píše:

Tak to nechápu. Já právě naopak potřebuju toho chlapa pro odreagování od dětí, domácnosti, práce. Jenže aby tohle šlo, musí fungovat vztah se vším všudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí