Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zoidberg píše:
Nejsi třeba jen moc okoukaný? Nežijete příliš stereotypně? Co takhle u ní nastrtovat vzrušení nějakým nevšedním zážitkem, zkusit nějaké dobrodružství, aby v tobě opět viděla chlapa a ochránce. Nevím, třeba zůstat přes noc nedobrovolně někde v seníku kvůli bouřce a postarat se o ni
Dal bych tomu poslední šanci a něco zkusil.
Jo, o tom mám débrý příběh. Kámoš si takhle domluvil,,přepadení" od kolegů, jenže nevěděl, že jeho nová slečna je bývalá vicemistryně republiky v karate a jednomu kolegovi zlomila ruku a druhému přerazila sanici…
@Premek_Orac píše:
Jo, o tom mám débrý příběh. Kámoš si takhle domluvil,,přepadení" od kolegů, jenže nevěděl, že jeho nová slečna je bývalá vicemistryně republiky v karate a jednomu kolegovi zlomila ruku a druhému přerazila sanici…
Tak jeďte na dovolenou
ukliď celý byt, pomáhej ji:) dej ji peníze na nové šaty, kadeřníka,..
Nebo ať si přečte nějaký erotický román
já mám ráda sex, ale když zrovna čtu erotický román, tak ho chci ještě častěji
![]()
@Bora-Bora nečetla jsem diskuzi ![]()
Myslela jsem ať se cítí dobře a uvolní se
@jablickova_holcicka píše:
Nebo ať si přečte nějaký erotický románjá mám ráda sex, ale když zrovna čtu erotický román, tak ho chci ještě častěji
![]()
Tak ona mu řekne, že sex nee, a že se občas přemůže, a on v zápětí, pojď miláčku, přečtem si erotický román. Si bude myslet, že si z ní dělá prcku.. ![]()
Pro všechny, co na mě reagovali. Já poukázala na rozdíl, že většina těch žen, co nesnáší sex si to nechává pro sebe, podrží a zvětšuje se odpor k manželovi.
Ona mu dala najevo, že jednou za čas jí to stačí a jinak je to na něm jestli to bude od ní vyžadovat. A jelikož si nevzala evidentně hulváta, tak k žádnému podržení nedojde. Jen se s tím musí zakladatel popasovat.
Navrhuji využít rady @kdochcekam ![]()
Pár měsícu zpátky jsem měla problém taky…trvalo to nějaký čas. Opravdu moje chuť na sex totálně opadla a musela jsem do toho nutit..když už k tomu došlo samo jsem byla ráda protože muj muž ví jak na mě ale donutit se k tomu byl mazec…Nakonec to bylo tím že jsme byla unavená ze stereotypu celého svého života…ale manžela miluji a vím že je to bezva člověk tak to bylo jenom o tom se nějak překonat..žádnou změnu jsme nedělali jenom se snažili trávit spolu více času..ale on mě do ničeho nenutil..Ja mu řekla tak jak tvoje manželka že opravdu nemám na něho chuť a není to ním ale mnou že potřebuji chvilku se dát dohromady jeho odstup mi pomohl. Protože tím že přestal se mě nějak dotýkat mít nárážky jen mě sem tam políbil do vlasů..a pohladil mě začalo nějak vzrušovat a víc mě bavilo ho nějak dobíjet…prostě ta chuť po čase přišla sama…Vy jste spolu už krásných 14 let muže být že u vás dochází i k jiné změně třeba u manželky to muže být hormonama..Nevím kolik ji muže být let ale všechno muže být něčím..jenom se zamyslet kde muže být problém…
Nedávno jsme o tom mluvili s manželem a ptala jsem se ho nato jak to pro něho bylo. řekl mi že jsem mu fakt podkopla jeho sebavědomí že byl uplně na nervy z toho že něco dělá špatně…Problém byl i jeho plný pytlík protože on měl na mě chuť a ja se otočila zády a šla spát když on to chtěl…Řekl že kdyby se to i nějak neobrátilo za ty 3měsíce asi by si vůči mě udělal zeď. Protože on si připadal dost blbě se dožadovat sex a ztrácel chuť protože viděl jakooby odpor..a nevěděl jestli je to odpor k němu samotnému nebo opravdu šlo jenom o ten sex…Chce to vyřešit a promluvit si…
@Anonymní píše:
Pár měsícu zpátky jsem měla problém taky…trvalo to nějaký čas. Opravdu moje chuť na sex totálně opadla a musela jsem do toho nutit..když už k tomu došlo samo jsem byla ráda protože muj muž ví jak na mě ale donutit se k tomu byl mazec…Nakonec to bylo tím že jsme byla unavená ze stereotypu celého svého života…ale manžela miluji a vím že je to bezva člověk tak to bylo jenom o tom se nějak překonat..žádnou změnu jsme nedělali jenom se snažili trávit spolu více času..ale on mě do ničeho nenutil..Ja mu řekla tak jak tvoje manželka že opravdu nemám na něho chuť a není to ním ale mnou že potřebuji chvilku se dát dohromady jeho odstup mi pomohl. Protože tím že přestal se mě nějak dotýkat mít nárážky jen mě sem tam políbil do vlasů..a pohladil mě začalo nějak vzrušovat a víc mě bavilo ho nějak dobíjet…prostě ta chuť po čase přišla sama…Vy jste spolu už krásných 14 let muže být že u vás dochází i k jiné změně třeba u manželky to muže být hormonama..Nevím kolik ji muže být let ale všechno muže být něčím..jenom se zamyslet kde muže být problém…
Taky mě napadly hormony/menopauza,..
@Bora-Bora píše:
Ted už to dává smysl
Jak by to vypadalo opačně, kdyby chlap řekl - nepritahujes mě, ale jednou za čas se s tebou vyspim..
@Bora-Bora píše:
Já nepopírám hrůzu těch slov a jejich významu. Ale už jsem pochopila, jak to @Katy 7 myslela.Já s exem nespala pak už vůbec,,nešlo to
Ano, znám to taky…Oznámila mi to a dodržela ![]()