Přiznání manželky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.7.16 10:12

Je léto voe. Za pětikilo ti dá každá vysokoškolačka co se ochomítá kolem mekáče a podobných zařízení. O to méně ji dej na domácnost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
19.7.16 10:13
@tomas-brno píše:
Asi tomu budu muset dát čas…
Milenkou bych to řešit nechtěl, zničit manželství kvůli tomu asi nemá cenu.

Aby se to manželství nezničilo díky tomu samo. Čas sám o sobě nic nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.7.16 10:14
@Bora-Bora píše:
@tomas-brno s exem jsem přestala spát, když mě začal s. át :cert:. Světe div se, po rozvodu mě sex zasa začal bavit a baví stále. Promié, tohle si číst asi nechtěl, ale je tobrealita. Jo a vdaná jsem byla cca 12 let :nevim:

Nemám pocit, že bych ji něčím s..l..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.7.16 10:17
@Ukulina píše:
Aby se to manželství nezničilo díky tomu samo. Čas sám o sobě nic nevyřeší.

To máš pravdu… musíme si ještě jednou promluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
19.7.16 10:20
@JayLee píše:
a ty bys me nemela poucovat co mam a nemam psat kote :* je to diskuzni server kde si kazdej muze napsat co chce takze :* a tohle je prokazane studiema co jsem napsala :mavam: a peknej den :mavam: :mavam:

Nač te ironie? každý to máme jinak, u nás je Teda 99%. Můžeš sem prosím hodit Link kde to napsáno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
19.7.16 10:23
@JayLee píše:
a ty bys me nemela poucovat co mam a nemam psat kote :* je to diskuzni server kde si kazdej muze napsat co chce takze :* a tohle je prokazane studiema co jsem napsala :mavam: a peknej den :mavam: :mavam:

Já si myslím totéž co ty, i po více jak dvacetiletém manželství.
Ale pokud se sejdou dva, kteří to tak nemají, nic proti. To ale není případ zakladatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
19.7.16 10:24
@tomas-brno píše:
To máš pravdu… musíme si ještě jednou promluvit…

Mluvte, mluvte, mluvte. Jinak budete dusit v sobě, buď se budete štěkat nebo si zvyknete a za čas si budete ukradení. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.7.16 10:25
@Bora-Bora píše:
No zo můj ex taky neměl a v podstatě jsem ani já cca 2 roky nebyla schopná definovat,,kde je problém. Dnes vím, že to byla jeho despotická povaha a manipulátorství.
Nic,,nebudu to psát, nechci ti nasazovat brouka do hlavy ani ti svými slovy jakkoliv ublížit. Ptal ses a já jen napsala svou osobní zkušenost.
Tobě držím palce, at je problém jinde :palec:

No tak despota asi nebudu a že bych manipuloval se ženou to asi taky ne, má svojí hlavu…
Asi nás spíš dostihla krize v manželství… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
19.7.16 10:27

@tomas-brno Ja nechapu, proc ti to rikala. Zrejme chtela byt uprimna a neuvedomila si, jak te to zasahne. Myslim, ze spousta zen to ma podobne, ale to, ze se kvuli manzelovi premuze, neznamena, ze by ji to nebavilo. Jen se proste musi prinutit, meni se horminalni hladiny v tele a meni se i chut. Co je dneska takhle, muze byt zitra jinak. Nezoufej, muze to byt jeste dobre (otazkou je, jestli ti to taky rekne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10137
19.7.16 10:31

V tom pripade bych mela zacit u muze hledat rozvodove papiry… taky s nim toho moc nenaspim :oops:
Mame dve mali deti, cekame treti.. na me lezi cela domacnost, deti a 70%domaciho privydelku. Vecer zacli deti usinat pozde, rano brzo vstavat, odpo spi jen jedno… proste se nejak nemuzem sejit… vecer padam na hubu, kolikrat spim driv nez deti.. a pres den je v praci nebo decka nespi… navic jsou prdelky, takze pokud se zdrzim kdekoliv, jdou za mnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
19.7.16 10:33
@Anonymní píše:
@tomas-brno težké radit, u nas je to obráceně. Ja 21 let, manzel 33 let, dite mame jedno a druhé ted cekame, prvni rok byl sex několikrát týdne občas i několikrát denne, od Acka az po jiné praktiky a po roce žití všechno opadlo… S EX jsem byla 2,5 roku a po celou dobu jsme sex mívala několikrát denne, neni to střed vesmíru, ale mam sex rada a beru to jako přirozenou věc u dvouch lidi, kteří se přitahují a mají rádi a manzel by sex mohl mit klidne 1× za pul roku :oops: jsem hubena, stará se o sebe az, az… Mam 55 kg na 180 cm, blondýnka…, nevim co vic dělat.

55kg na 180 cm? To uz zavani necim jinym :( podle me to pri takove vysce neni vubec hezke.

• Citovat
  • Upravit
59398
19.7.16 10:36

@tomas-brno :? a jak si to představuje dál Tě řekla? Tohle sám víš že je na nic a budoucnost nejistá? Ona chce rozvod? Jak často chceš Ty? Tohle dlouhodobě se vydržet asi nedá, vztah bude nabouraný a jednou spadne :? 1× za 2m to je teda fakt výkon. Aby tady manželka nezakládala diskuzi, manžel požádal o rozvod, nevim proč bylo vše v pořádku. Uvědomuje si že to může být konec manželství? sex by třeba chtěla ale s jinym no :? asi bych se zeptala jak to vidí dál? Aby se jednou fakt nedivila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
19.7.16 10:37
@Bora-Bora píše:
@KiwiT hodně se pleteš. Ač se to může zdát povrchní, sex a soulad v něm tvoří podstatný základ spokojeného vztahu, at se ti to líbí nebo ne. Píšu soulad, takže když se sejdou 2, kterým to stačí jednou za měsíc je to ok. Pokud má jeden potřebu obdenní a druhý 1× za 2,měsíce, je to orůšvih a cesta do pekel a ten dotyčný si tu cestu k uspokojení najde jinde

Samozřejmě je kompatibilita důležitá, ale mohou být přeci kompatibilní dva lidé, u kterých sex tvoří 0 % vztahu, stejně tak mohou být kompatibilní lidé, u kterých je to naopak. Ale tvrdit, že sex je u všech 80 % vztahu je přitáhlé za vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.7.16 10:38
@xsaleen píše:
V tom pripade bych mela zacit u muze hledat rozvodove papiry… taky s nim toho moc nenaspim :oops:
Mame dve mali deti, cekame treti.. na me lezi cela domacnost, deti a 70%domaciho privydelku. Vecer zacli deti usinat pozde, rano brzo vstavat, odpo spi jen jedno… proste se nejak nemuzem sejit… vecer padam na hubu, kolikrat spim driv nez deti.. a pres den je v praci nebo decka nespi… navic jsou prdelky, takze pokud se zdrzim kdekoliv, jdou za mnou

Tady je vidět že na to neni fakt čas… :nevim: :( co na to muž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
19.7.16 10:39
@Anonymní píše:
@tomas-brno težké radit, u nas je to obráceně. Ja 21 let, manzel 33 let, dite mame jedno a druhé ted cekame, prvni rok byl sex několikrát týdne občas i několikrát denne, od Acka az po jiné praktiky a po roce žití všechno opadlo… S EX jsem byla 2,5 roku a po celou dobu jsme sex mívala několikrát denne, neni to střed vesmíru, ale mam sex rada a beru to jako přirozenou věc u dvouch lidi, kteří se přitahují a mají rádi a manzel by sex mohl mit klidne 1× za pul roku :oops: jsem hubena, stará se o sebe az, az… Mam 55 kg na 180 cm, blondýnka…, nevim co vic dělat.

55 kilo na 180 cm? Tak to jsi pěkně vychrtlá blondýna a nepíšu ze slepé závisti, taky jsem taková byla. A od té doby, co jsem nabrala, po mně jedou chlapi mnohem víc, i ten doma :mrgreen: Ne každý chce mít doma kostru. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí