Přiznání manželky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15225
19.7.16 11:32

@kliťák V tebou uvedených případech je shrnutí asi jediné řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.16 11:37

@Dračice 2
teda holka, já přemůžu svůj odpor k Moravě a přijedu. To by bylo aby nebylo. To ááách musí být aspoň pětkrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10137
19.7.16 11:40

@Bora-Bora jen tím poukazuju, že každá to má jinak.. někomu to nevadí, že chlap leží a ona maká, někoho rajcne romantika alá svíčky… někoho zas pomoc v domácnosti… jako svíčky dobrý… pomoc v domácnosti super… protože toho mám prostě moc… mě stačí, že si třeba vezme děti ven a já stihnu té práce 3× tolik než s nima.. pak je víc času na odpočinek a tím pádem i na sex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
19.7.16 11:41

@zoidberg tak mu ani nebudu říkat že mě to nebaví, to už je ve výsledku tak nějak jedno. manžel by jako první řešil co provedl že přece z ničeho nic to přece neni :lol: @kliťák hm u nás platí č 1 a 14 stojku nedělá, bere 12 a dává dohodnutou částku :lol: Privát levnější je pokud nebude chodit hodně často :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
19.7.16 11:53

@tomas-brno Já půjdu asi proti proudu, ale mě přijde, že se tvoje manželka má ráda, proto k tobě byla upřímná. Píšu to proto, že jsem zrovna nedávno četla diskusi: Nemám chuť na sex.
Je to snad lepší, než aby ti podržela a říkala si v duchu: „Ať si to prase užije.“ A cítila k tobě čím, dál větší odpor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
19.7.16 11:58
@tomas-brno píše:
Zdravím všechny,
mám jeden problém, moje manželka se mi přiznala, že sex ji přestal bavit a nic z něho nemá, ale nadalého ho bude pro mě „dělat“… Mám z toho špatnej pocit, ptal jsem se ji jestli něco dělám špatně nebo jestli chce něco dalšího zkusit, ale řekla, že prostě na to nemá chuť… Prý jí to bohatě stačí jednou za měsíc nebo za dva měsíce (to dosáhne orgasmu).Je blbé žít s pocitem, že „to“ dělá jen kvůli mně… Od té doby už to po ní nevyžaduji. Četl jsem zde spousty diskuzí, že je to u žen normální… Ale nevím, přestat s něčím co mě baví a líbí se mi…
Proto bych rád slyšel, nějaké rady/zkušenosti co v tomto případě má dělat chlap…
Jsme spolu přes 14 let, máme jedno dítě.

Asi nic :? těžko něco zmůžeš, když ona evidentně nic řešit nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.16 12:03
@Katy 7 píše:
@tomas-brno Já půjdu asi proti proudu, ale mě přijde, že se tvoje manželka má ráda, proto k tobě byla upřímná. Píšu to proto, že jsem zrovna nedávno četla diskusi: Nemám chuť na sex.
Je to snad lepší, než aby ti podržela a říkala si v duchu: „Ať si to prase užije.“ A cítila k tobě čím, dál větší odpor.

Ale to se přesně děje, pouze mu to řekla nahlas. Přemůže se…to je přece strašný, tohle říct manželovi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
19.7.16 12:08
@Katy 7 píše:
Je to snad lepší, než aby ti podržela a říkala si v duchu: „Ať si to prase užije.“ A cítila k tobě čím, dál větší odpor.

Vždyť mu tohle přece řekla? Že se přemůže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
19.7.16 12:17
@strýček sally píše:
Je léto voe. Za pětikilo ti dá každá vysokoškolačka co se ochomítá kolem mekáče a podobných zařízení. O to méně ji dej na domácnost. ;)

PLS pět čísel prověřených do SZ, díky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
19.7.16 12:18

Si myslím, že to řekla proto aby :

• moc často sex neočekával
  • nečekal žádnou divočinu, neřkuli její aktivitu
  • nemohl to potom nijak reklamovat, vše věděl předem

prostě ze svého problému udělal jeho problém, tak to velmi často bývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.16 12:19
@Bora-Bora píše:
@KiwiT hodně se pleteš. Ač se to může zdát povrchní, sex a soulad v něm tvoří podstatný základ spokojeného vztahu, at se ti to líbí nebo ne. Píšu soulad, takže když se sejdou 2, kterým to stačí jednou za měsíc je to ok. Pokud má jeden potřebu obdenní a druhý 1× za 2,měsíce, je to orůšvih a cesta do pekel a ten dotyčný si tu cestu k uspokojení najde jinde

Jsme 5 let spolu. Jemu to stačí 2× do měsíce. Já to chci 2× týdně. Jsme spolu a milence nehledám. Vše je individuální. Zase mi to vyvažuje v jiných věcech. Pomoc v domácnosti, péče o dítě. Člověk nemůže mít v životě úplně všechno.
Anonymní Q.

• Citovat
  • Upravit
4754
19.7.16 12:21
@kliťák píše:Shrnutí = neženit se a chodit na privát. Je to bez keců, problémů a levnější - hodina do 1500. Manželka vyjde na mnohem víc a bez záruky
:pocitac: piš 1000,– kazíš tržní cenu :mavam: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.16 12:24
@Swift píše: :pocitac: piš 1000,– kazíš tržní cenu :mavam: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
19.7.16 12:26

Šlo by možná se domluvit na čase sdílené intimity, masáž těla, nohou, hlazení, olejíček, vonné tyčinka, svíčka, rozhovor bez mobilu a televize a další aktivity tohoto typu. Prostě jsou období kdy je někdo na vlně a někdy období tiché hlubiny a ne vždy sladěné s partnerem.
Jinak největší zabiják sexu hned po stresu je jakákoliv obrazovka v ložnici(televize, mobil, notebook, tablet) takže to vyvalte pryč a hupky dupky na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.16 12:29
@dalimil píše:
Si myslím, že to řekla proto aby :
  • moc často sex neočekával
  • nečekal žádnou divočinu, neřkuli její aktivitu
  • nemohl to potom nijak reklamovat, vše věděl předem
prostě ze svého problému udělal jeho problém, tak to velmi často bývá…

Další bod by mohl být - Už mám někoho jiného, se kterým je to skvely, ale pro klid v rodině ti občas dám. :? Všechno na pytel. Pokud to řešit nechce, řešil bych to po svém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí