Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Premek_Orac píše:
Tak je to problém vás obou a ten nevyřešíte jinak, než společně. Manželka ti řekla svou pozici, ty manželce řekni svou a hledejte společně řešení.
Předpokládám, že sníženou potřebu (nulovou) má manželka dočasně. Počkej až ve starejch kamnech bouchnou saze, to tě bude bolet pytel…
Spojovat to s orgasmem u manželky je nesmysl. Sex není soutěž o to, kolikrát se kdo udělá. Většina žen je ráda, když orgasmus má, ale pak si jednou za čas většina mých partnerek užila něžné milování, které pro ně orgasmem neskončilo. Mělo to pro ně určité kouzlo intimity.
Na tvém místě bych na manželku nenaléhal, snaži se čas od času navodit atmosféru, i pomocí stravy, aby dostala chuť sama…
Premku, ten orgasmus bych u zensky nepodcenovala. Ten sex je pak uplne o necem jinym. Sviti mi oci, vypadam o 10 let mladsi. Intimita muze byt kazdy vecer, kdy usinam partnerovi na rameni. A zrovna tak mu obcas vecer podrzim, kdyz oba vime, ze moje orgasmy uz nevykreseme.
Zakladateli, manzelka byla asi az moc uprimna. A kombinace 20 (ty) ku 1 (ona) je asi vrazedna. Nebo je aspon multiorgasmicka? Pak by to mohlo byt 20:15 a pohoda, ne?
@tomas-brno Ahoj, neházej flintu do žita, jsem vdaná mnoho let a také byla období, kdy mě to nebavilo. Souviselo to s antikoncepcí. Třeba se to ještě zlepší. ![]()
@Markéta80 píše:
@tomas-brnoa jak si to představuje dál Tě řekla? Tohle sám víš že je na nic a budoucnost nejistá? Ona chce rozvod? Jak často chceš Ty? Tohle dlouhodobě se vydržet asi nedá, vztah bude nabouraný a jednou spadne
1× za 2m to je teda fakt výkon. Aby tady manželka nezakládala diskuzi, manžel požádal o rozvod, nevim proč bylo vše v pořádku. Uvědomuje si že to může být konec manželství? sex by třeba chtěla ale s jinym no
asi bych se zeptala jak to vidí dál? Aby se jednou fakt nedivila
No tak na to jsem se ji ještě neptal, pořád doufám, že je to momentální stav.
Rozvodem bych to nechtěl řešit.
A doufám, že nikdo jinej v tom není.
@tomas-brno Mě ještě napadlo, jestli to nemůže být hormonální antikoncepcí? Bavila jsem se s pár lidma a teď si prý spousta žen nechává píchat injekce a je sice super, že se nemusí starat, kdy si vzali anti baby, ale na druhou stranu se ta ženská prý strašně změní a to jak náladou, tak chutí nebo tedy spíš nechutí k sexu. To je jen má úvaha ![]()
@Petrolka píše:
@tomas-brno Ahoj, neházej flintu do žita, jsem vdaná mnoho let a také byla období, kdy mě to nebavilo. Souviselo to s antikoncepcí. Třeba se to ještě zlepší.
V to doufám…
@tomas-brno píše:
V to doufám…
Vyděržaj pioněr, nejlepší je to po 40.
Malé děti ženskou vycucávají a na sex není chuť.
Nejsi třeba jen moc okoukaný? Nežijete příliš stereotypně? Co takhle u ní nastrtovat vzrušení nějakým nevšedním zážitkem, zkusit nějaké dobrodružství, aby v tobě opět viděla chlapa a ochránce. Nevím, třeba zůstat přes noc nedobrovolně někde v seníku kvůli bouřce a postarat se o ni ![]()
Dal bych tomu poslední šanci a něco zkusil.
@tomas-brno a co doma děláš? jak doma funguješ/ pomáháš?
největší chuť na sex mám když chlap třeba uvaří (a k tomu patří to, že tu kuchyň po sobě i uklidí samozřejmě!!!) ![]()
nebo když vytře
když otevře lahev vína a hezky si se mnou promluví… Je vyvoněnej
Dotýká se mě přes den aniž by to mělo nutně vyústit v sex (plácání přes zadek, šáhnutí na rameno při rozhovory..) chápeš kam tím směřuju - to š. kání je vlastně až taková třešnička na dortu toho celýho dne. Jestli na ni přes den dlabeš a večer by si chtěl čoromoro tak to prostě u žen takhle většinou nejde
a taky nečekej, že po delší době ničeho uděláš oběd a bude večer veselí ![]()
Prostě jestli chceš aby to teda dělala ráda a né z povinnosti, tak jí nos tašky, sem tam uvař, ukliď, vem dítě do parku a jí nech doma, pošli jí s kámoškou na víno, plácni ji přes den po zadku, neptej se jí „a už se ti chcéééé?“
vem jí na nedělní procházku do nevim kam..
Když dítě celej den kňučí a visí na noze (jestli že je malý) a nebo držkuje (jestli že je velký) večer vůbec nic nezkoušej
![]()
jako asi tě má rády když se teda hodlá přemoci
tak jesli to chceš aby do toho šla s nadšením tak prostě proto budeš muset něco udělat
v rodinném životě je prostě pro hodně žen předehra to že chlap vytře chodbu, než to že jí bude půl hodiny slintat na krk
![]()
@zoidberg píše:
Nejsi třeba jen moc okoukaný? Nežijete příliš stereotypně? Co takhle u ní nastrtovat vzrušení nějakým nevšedním zážitkem, zkusit nějaké dobrodružství, aby v tobě opět viděla chlapa a ochránce. Nevím, třeba zůstat přes noc nedobrovolně někde v seníku kvůli bouřce a postarat se o ni
Tak teďka si mě pobavil
v seníku.. v Brně ![]()
@maxadel píše:
největší chuť na sex mám když chlap třeba uvaří (a k tomu patří to, že tu kuchyň po sobě i uklidí samozřejmě!!!)
nebo když vytřekdyž otevře lahev vína a hezky si se mnou promluví… Je vyvoněnej
Dotýká se mě přes den aniž by to mělo nutně vyústit v sex (plácání přes zadek, šáhnutí na rameno při rozhovory..) chápeš kam tím směřuju - to š. kání je vlastně až taková třešnička na dortu toho celýho dne. Jestli na ni přes den dlabeš a večer by si chtěl čoromoro tak to prostě u žen takhle většinou nejde
a taky nečekej, že po delší době ničeho uděláš oběd a bude večer veselí
![]()
Prostě jestli chceš aby to teda dělala ráda a né z povinnosti, tak jí nos tašky, sem tam uvař, ukliď, vem dítě do parku a jí nech doma, pošli jí s kámoškou na víno, plácni ji přes den po zadku, neptej se jí „a už se ti chcéééé?“
jako asi tě má rády když se teda hodlá přemocivem jí na nedělní procházku do nevim kam..
Když dítě celej den kňučí a visí na noze (jestli že je malý) a nebo držkuje (jestli že je velký) večer vůbec nic nezkoušej![]()
tak jesli to chceš aby do toho šla s nadšením tak prostě proto budeš muset něco udělat
v rodinném životě je prostě pro hodně žen předehra to že chlap vytře chodbu, než to že jí bude půl hodiny slintat na krk
![]()
Tak doma pomáhám… Od vaření, luxování apod… Ale docela často jsem dlouho práci takže někdy není čas…
Romantiku jsem zkoušel..
@maxadel píše:
největší chuť na sex mám když chlap třeba uvaří (a k tomu patří to, že tu kuchyň po sobě i uklidí samozřejmě!!!)
nebo když vytřekdyž otevře lahev vína a hezky si se mnou promluví…
Takže vlastně takovej sex za odměnu. Uvař, ukliď a pak dostaneš. ![]()
No znáš to pořekadlo, sám si vařím, sám si peru, že se… ![]()
@zoidberg píše:
Nejsi třeba jen moc okoukaný? Nežijete příliš stereotypně? Co takhle u ní nastrtovat vzrušení nějakým nevšedním zážitkem, zkusit nějaké dobrodružství, aby v tobě opět viděla chlapa a ochránce. Nevím, třeba zůstat přes noc nedobrovolně někde v seníku kvůli bouřce a postarat se o ni
Seník v bouřce je tutovka.
![]()
@nostress píše:
Seník v bouřce je tutovka.![]()
Jo jo, zvířátka by mohla vyprávět ![]()
@strýček sally píše:
Takže vlastně takovej sex za odměnu. Uvař, ukliď a pak dostaneš.
No znáš to pořekadlo, sám si vařím, sám si peru, že se…
Ale prdlajs, máme rovnoprávnost, a když zařezávám v práci, tak očekávám, že chlap bude zařezávat doma. Nejsem levná pracovní síla. Pokud budu žena v domácnosti, nemusí drahý přeložit stéblo křížem, ale tak to v ČR většinou nefunguje.
@strýček sally píše:
Takže vlastně takovej sex za odměnu. Uvař, ukliď a pak dostaneš.
No znáš to pořekadlo, sám si vařím, sám si peru, že se…
No jo, u milenky se vařit a uklízet nemusí a stejně dostane ![]()
Přijde mi to jako jednodušší cesta.