Přiznat nevěru?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8444
5.7.12 09:52

No, něco mi říká, že to v rovině legrace zůstalo jenom proto, že zakladatelka neprojevila zájem. Čistě teoreticky, kdybych já chtěla navrhnou manželovi trojku nebo něco podobně kontroverzního, udělám to přesně takhle ;).

@Myrha píše:
Zakladatelka tady říkala, že její muž a ten kamarád se na tom ze srandy domlouvali. Že to nebrala vážně, že si psali takhle sms. Nevím jak dlouho před incidentem. Ale asi celkem bezprostředně.
Taky myslím, že to toho kamaráda v opilosti mohlo popohnat k akci.A taky myslím, že to kamárádovi nepoví. Nadruhou stranu o mě se nikdy nikdo takhle nebavil. Tak těžko říct. Ono to taky není úplně košér, že…
  • načítám...
31104
5.7.12 09:53

Já bych se v tom teda už nepitvala… Pak už nebude cesta zpátky…

Chovat se k němu normálně. Klidně hláška, jestli jí dáš, to teda včera byla mela a konec. Normální témata. Nechat bavit se s manželem a reagovat na to co řeší oni dva spolu. Nikoliv si ho tahat stranou a něco řešit…

Za mě to už bude nápadný, to už to můžeš rovnou doma říct :nevim:

• načítám...
31104
5.7.12 09:53
@brisco píše:
No, něco mi říká, že to v rovině legrace zůstalo jenom proto, že zakladatelka neprojevila zájem. Čistě teoreticky, kdybych já chtěla navrhnou manželovi trojku nebo něco podobně kontroverzního, udělám to přesně takhle ;).

No to máš svatou pravdu.

Je to trochu divný. Jako samozřejmě, že jsme se s mužem bavili o trojce - spolu hypoteticky. Jen jestli by nás to lákalo.

No já si to zkoušet nepotřebuju, ale to je nepublikovatelný.

Nicméně manžel říkal, že nechápe, proč by měl lézt do postele s cizím chlapem. A že by mě nedostal do situace, že bych měla lézt do postele s jinou holkou. Tak moc ho to zas nezajíma :nevim:

Takže s kamarádem mi to přijde lehce ujetý. Ale tak, to jsem už zas odbočila OT.

Příspěvek upraven 05.07.12 v 09:56

• načítám...
Anonymní
5.7.12 09:54

Nemohu to odřeknout kvůli manželovi jsem to tam blbě napsala :roll:

on asi taky nemá čisté svědomí, ale nevím co hodlá nebo bude dělat dál (kamarad)

• Upravit
24603
5.7.12 09:54
@Anonymní píše:
ano jsou to dobří kamarádi znají se už hodně dlouho

Tak si myslím že mu neřekne nc už jen proto že je to dobrý kamarád :think:

• načítám...
13319
5.7.12 09:55

Kdybych byla v situaci, že by mi manžel přiznal nějaký opilecký úlet, tak se sním rozejdu. Ne pro ten úlet, tohle se fakt může stát. Rozvedla bych se kvůli tomu, že by mi to řekl. Je to šílená sobeckost a přehození vyrovnání se se situací na druhého.

• načítám...
31104
5.7.12 09:57
@Anonymní píše:
Nemohu to odřeknout kvůli manželovi jsem to tam blbě napsala :roll:on asi taky nemá čisté svědomí, ale nevím co hodlá nebo bude dělat dál (kamarad)

Já myslím, že je to dobře, že tam musíš. Čím dřív se budete normálně vídat, tím to bude normálnější.

• načítám...
Anonymní
5.7.12 09:59
@Myrha píše:
Já bych se v tom teda už nepitvala… Pak už nebude cesta zpátky…

Chovat se k němu normálně. Klidně hláška, jestli jí dáš, to teda včera byla mela a konec. Normální témata. Nechat bavit se s manželem a reagovat na to co řeší oni dva spolu. Nikoliv si ho tahat stranou a něco řešit…

Za mě to už bude nápadný, to už to můžeš rovnou doma říct :nevim:

to máš pravdu, já už to s manželem jakože tak trochu rozebírala, no bylo od pohledu jasné že mi nebylo dobře, nevyspanost, ale brali jsme to ve strandě, řekla jsem mu že jsem to přehnala, že už nebudu nikdy pít :roll: :mrgreen: a on mi jasne rekl ze kdyby vypil to co ja vcera zakonceno to bylo litrem zelene ve dvou :poblion: tak se včera ani nepohne a umíra v posteli :roll: ale furt jsem v pozoru strach z kazde sms :? a dneska kdyz mi manza rano rekl ze mu vecer psal, no krve by se ve mě asi nedořezal :?

• Upravit
31104
5.7.12 10:01
@Sany80s píše:
Kdybych byla v situaci, že by mi manžel přiznal nějaký opilecký úlet, tak se sním rozejdu. Ne pro ten úlet, tohle se fakt může stát. Rozvedla bych se kvůli tomu, že by mi to řekl. Je to šílená sobeckost a přehození vyrovnání se se situací na druhého.

Já bych se s ním nerozvelda, ale byla bych hodně naštvaná, že mě do toho tahá. A to neříkám co kdyby jak by. Já už to jednou řešila. Pravda v předchozím vztahu, ale tehdy byl důležitý. Shodil se v mých očích neskutečně.
Navíc mi bylo fyzicky špatně z toho, že tu holku znám. A nemohla jsem se s ní pak bavit.
Jako byli jsme spolu pak ještě několik měsíců možná přes rok. A za zradu jsem to nepovažovala… To že to se mnou nemělo nic společného mi vysvětlil. Ale prostě když to se mnou nemá nic společného, tak mi to nemá říkat.

Opravdu jsem byla na obou stranách barikády a proto se tady snažím být teď tak chytrá. I když každý jsme jiný to je fakt.

• načítám...
31104
5.7.12 10:08
@Anonymní píše:
to máš pravdu, já už to s manželem jakože tak trochu rozebírala, no bylo od pohledu jasné že mi nebylo dobře, nevyspanost, ale brali jsme to ve strandě, řekla jsem mu že jsem to přehnala, že už nebudu nikdy pít :roll: :mrgreen: a on mi jasne rekl ze kdyby vypil to co ja vcera zakonceno to bylo litrem zelene ve dvou :poblion: tak se včera ani nepohne a umíra v posteli :roll: ale furt jsem v pozoru strach z kazde sms :? a dneska kdyz mi manza rano rekl ze mu vecer psal, no krve by se ve mě asi nedořezal :?

Nešlo by kamarádovi ve srandě přede všema říct, že si s manželem nějak často píše, že ve 2 ráno máte jiné starosti???
Víš jak ne jako k té akci, ale aby pochopil jen on, že Ti to není příjemný.
On třeba kamarád asi nebude úplnej debil ne? A až se všichni z té kocoviny vyspíte…

Teď je to čerstvý… Ale bude to lepší. A chápu, já bych taky byla vystíhovaná. Ale vydrž. Děláš to koneckonců pro něj.
A půdu si připravuješ… Kdyžtak prostě nic nevíš, ničím si nejseš jistá…

Hele když má tvůj muž smysl pro humor, tak to uričtě zvládnete, ať to dopadne jak to dopadne.

A dneska na oslavě točrnou limošku
:! :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
5.7.12 10:55
@Myrha píše:
Nešlo by kamarádovi ve srandě přede všema říct, že si s manželem nějak často píše, že ve 2 ráno máte jiné starosti???
On třeba kamarád asi nebude úplnej debil ne? A až se všichni z té kocoviny vyspíte…

Teď je to čerstvý… Ale bude to lepší. A chápu, já bych taky byla vystíhovaná. Ale vydrž. Děláš to koneckonců pro něj.

Hele když má tvůj muž smysl pro humor, tak to uričtě zvládnete, ať to dopadne jak to dopadne.

A dneska na oslavě točrnou limošku :! :mrgreen:

no mi jakože hodně věcí bereme ze srandy, prostě se popichujeme, hraje v kapele takže tam ta sranda prostě je, popíchování od chlapů, no jsou to cunatka co vice na to rict, nejhorsi je ze i on s nimi hraje v kapele (je to bubenik, manzel hraje na klavesy a zpiva) :? baskytarista mi normalne rika milacku, furt by mi chtel davat na prcinu jak on rika :mrgreen: ale je to proste vsechno jenom sranda, vsichni i manza se tomu smejeme, takova jedna velka rodina kde muzes rict cokoliv a nikdo se neurazi a proto to bude asi horší že se uvidíme, budou se stykat hlavne oni dva i osamote na zkouškách…

a s tou limonadou ta už u mě bude asi navždy :mrgreen: :roll:

• Upravit
1703
5.7.12 11:04
@1simona1 píše:
Tak je to hodně čerstvé teda :think:

Ale vzdyt pises na zacatku, ze se to stalo nedavno a ze o tom cely dny premyslis… nebo jsou tu dve anonymni?

• načítám...
31104
5.7.12 11:06
@bubulina píše:
Ale vzdyt pises na zacatku, ze se to stalo nedavno a ze o tom cely dny premyslis… nebo jsou tu dve anonymni?

asi myslela celý den - překlep…

• načítám...
Anonymní
5.7.12 11:07
@bubulina píše:

ne jsem tu jenom já, ano na začátku jsem psala že se to stalo nedavno ale to je velmi relativni pojem… proto jsem potom po dotazu odpovedela kdy se to stalo presne…

• Upravit
31104
5.7.12 11:08
@Myrha píše:

A dneska na oslavě točrnou limošku :! :mrgreen:

Právě proto mu to podle mě vyprávět nebude. A ty jen musíš zas přehodit na tu hlavní kolej. Ono to půjde líp než čekáš… Třeba. Prostě se nadechni a plav na oslavu a snaž se chovat co nejvíc jako normálně.

Koneckonců správný rokeři… Když to tak pozoruju :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová