Přiznat nevěru?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15134
8.7.12 12:44

Co jí furt strašíte? Proč by to mělo stopro prasknout? :think:

• načítám...
8.7.12 12:49

Nejlepší heslo je zatloukat, zatloukat a zatloukat :) Nejlepší je o tom nikomu neříkat a nechat si to pro sebe, pokud si nechceš zníčit vztah.

• načítám...
Anonymní
8.7.12 13:03

No když to nepraskne dotycny, což si nemyslím ted už ne, leda kdyby mu nějak přeskočilo… a max. ti dva partneri jestli teda neco slyseli nebo ne, to se stejne nedozvim… tak se to jistě nedozví a vím to na tech 99,9% me už se to v paličce hezky rozleželo, první dva dny byli nehorázně krizový ale dnes už je to o dost lepší, možná je to tím že se neviděli když to všechno odvolal… uvidíme jak to pujde dal pristi tyden odvolat stejne nemuze tak jsem zvedava jak to dopadne…

• Upravit
10120
8.7.12 13:18

My ji nestrašíme, ale ví to docela dost lidí a je myslím otázka času než se někdo prořekne.. i když.. jsou i případy že to ví všichni okolo jen manžel ne :)

• načítám...
15134
8.7.12 13:22

Ty dva, pokud si něco myslí, tak si to řeknou mezi sebou, protože pokud nic neviděli, jen se domýšlí, nikomu to vykládat nebudou, protože by ještě nakonec mohli dostat do kožichu oni, no a ten dotyčný bude taky snad mlčet, jde o to, aby se zase někdo z nich neožral, a nedostal v opici sdílnou náladu :think:

• načítám...
Anonymní
8.7.12 14:02

Ví to jen dotycny… jestli to ví ti dva mohu jen spekulovat a mohou to byt jen me dojmy a strach… nikdo jiny to neví, teda pokud se dotycny nekomu nesveril, coz doufam ze ne jak slíbil…každopádně pokud se nezačne chovat normálně tak nevím co bude dál, ale každopádně to mohu a hraji na to že má depky což vlastne si myslím ze i má s té jeho slečny, teda jeho není ale než došlo k tomu mezi nami tak o ni stal ikdyz se bal do toho jit… a myslím že taky nemá ciste svedomí, předemnou utíká… a navíc neví zda do toho vztahu jit nebo ne, kdo zažil kapelovou rodinu možná pochopí…

• Upravit
etatinek
8.7.12 14:38
@Monica0 píše:
tak dělal určitě jiný blbosti :)

Pche já nikdy nic!! :jazyk: :oops: Zakladatelka nepsala myslím jak to ráno probíhalo, ale pokud ji dotyčná našla spát ve stanu s tím druhým a nahou a né v karavanu s jejím přítelem, tak pokud není úplně tydýt, tak ji to muselo dojít… Takže pokud to ví ona, ví to i její přítel, takže vlastně to ví čtyři lidi, dřív nebo později se to provalí… „Kamarád“ se chová divně, zakladatelka taky, tak to paroháči tipuji dojde… :think: :nevim:

• Upravit
10120
8.7.12 14:54

Souhlasím. Samozřejmě může se stát všechno a utajíte to, ale to by muselo být opravdu štěstí. Jde o to co se bude dít dál.

• načítám...
31104
8.7.12 15:09
@Anonymní píše:
Ví to jen dotycny… jestli to ví ti dva mohu jen spekulovat a mohou to byt jen me dojmy a strach… nikdo jiny to neví, teda pokud se dotycny nekomu nesveril, coz doufam ze ne jak slíbil…každopádně pokud se nezačne chovat normálně tak nevím co bude dál, ale každopádně to mohu a hraji na to že má depky což vlastne si myslím ze i má s té jeho slečny, teda jeho není ale než došlo k tomu mezi nami tak o ni stal ikdyz se bal do toho jit… a myslím že taky nemá ciste svedomí, předemnou utíká… a navíc neví zda do toho vztahu jit nebo ne, kdo zažil kapelovou rodinu možná pochopí…

já hlavně myslím, že i kdyby se to náhodou provolilo, že máš docela dobrej plán B a že kdyby někdy něco řešil za dlouho, tak už to ani nebude aktuální… Je to prostě takovej rokovej úlet. Až se to stane někomu jinému si z toho ještě všichni budete dělat strandu… :)

• načítám...
31104
8.7.12 15:12

Navíc jak si psala že to bylo o tý trojce. Fakt si za to tvůj manžel může trochu sám.

Jako si dělat srandu, že tě opijou a pak si to s Tebou rozdaj oba. Opijou Tě a on odpadne… To v opilém mozku stačí málo, aby se stalo to co stalo.
Tyhle vtipy prostě možná patří ke kapele… Ale pak ty konce, že.

• načítám...
8566
8.7.12 15:40
Tak já diskuzi přečetla až teď, na úvodní příspěvěk reaguji - neříkat.
Bohužel po přečtení diskuze souhlasím s etatinkem, a myslím si, že se to provalí..Když už ses s ním vyspala zakladatelko měla sis sebrat gaťky a jít do karavanu za mužem a né tam ležet nahá vedle kamaráda do rána a čekat až vás někdo objeví..-toto byla chyba číslo dvě. Takže pokud nemá druhý pár, který s vámi byl iq tyqe tak určitě ví, co jste ve stanu prováděli. To, že s tebou nemluví, odmítli návštěvu u vás a napsali tvému muži a né tobě myslím mluví za vše. Záleží jak si to přeberou oni, jestli do toho vstoupí nebo vás nechají žít svým životem..Kamarádovi bych taky dvakrát nevěřila, že svědomí udrží na uzdě když se chová tak, jak se chová.. No možná potřebují všichni jen čas aby se s tím srovnali a nebudou se vám do toho plést..
@etatinek píše:
Pche já nikdy nic!! :jazyk: :oops: Zakladatelka nepsala myslím jak to ráno probíhalo, ale pokud ji dotyčná našla spát ve stanu s tím druhým a nahou a né v karavanu s jejím přítelem, tak pokud není úplně tydýt, tak ji to muselo dojít… Takže pokud to ví ona, ví to i její přítel, takže vlastně to ví čtyři lidi, dřív nebo později se to provalí… „Kamarád“ se chová divně, zakladatelka taky, tak to paroháči tipuji dojde… :think: :nevim:
  • načítám...
Anonymní
8.7.12 16:02

Tak abych to uvedla na pravou miru, protoze uz to sjizdi uplne nekam jinam…

doporucuji přečíst celou tuhle diskuzi a pořádně!!!

nejde o to že jsem tam lezela na vlastnim lehatku prikryta normalne a dotycny na svem a spal… ze jsem nemela kalhotky to nikdo nevidel a to vím 100%, okamzite jsem si oblekala kratase pod spacakem takže jsem vylezla ze spacaku oblecena, jinak jsem naha vubec nebyla, jak to vyslo s posledniho prispevku o tom ze jsem tam snim lezela, vedle neho a uplne nahá, to už je vaše fáma ale tak to nebylo!!! spala jsem půl hodiny takže jeste dosti opilá, vlastně porad stejne než jsem usla… a to jsem taky vsem rekla, delali jsme si s toho srandu…až dotycny mi rekl ze jsme usli tak pozde a to rekl predvsemi a pred manzelem ale rozebiralo se to dale ve srande…

co se týče druhého páru nyní jsem si jista že o nicem neví, nebo aspon prinejmensim nic nevideli, prave jsem s nimi mluvila a to uplne normlane zádné narázky, nic nebylo a to me opravdu presvedcilo ze jsem si to jen v tom mem opilem mozku vydedukovala a taky hodne pomohlo me spatne svědomí a menší okno… bavili jsme se o tom ranu a dalsich vecí a urcite to neví že se mezi námi neco stalo…

takže závěr zní tak, že to víme jen já a dotyčný a nikdo jiný… a snad to tak i zustane…

ještě jednou příchozím odepisovatelům přečtěte si diskuzi celou aby se to nezvrtlo v něco co není pravda!!!

• Upravit
Anonymní
8.7.12 16:14

A kdyby to nezačal on, nic by se nestalo ikdyby jsme tam na tech lehatkach vedle sebe lezeli…

samozdrejme kdybych nechtela tak ty nohy neroztahnu… to alkohol neomlouvá ani v mem případě velkeho okna…a to já vsechno vím…

ikdyby to nyní dotycny rekl manzelovi já si vybavuji už jenom libani a povídání, manželovi jsem rekla ze mám okno jako tram (to taky mela)… a bavili jsme se o tom normalne ikdyz utrousil kdo ví co jsme tam delali, že dotycny je cunak atd. ale povídali jsme si o tom s humorem a tak to i zustane…

• Upravit
8566
8.7.12 16:18
@Anonymní píše:
no Manžel zalezly v karavanu cca 1,5m od nas a ostatní pár vedle ve stanu :oops: ale nejak mam totalni okno rano kdyz tam prave vtrhla pritelkyne co spali ve stanu, tele jsem nemela spodary a nevim zda neco videla, jsem se pak oblikala pod spacakem ale ten pohled co na me hodila na to zapomenout nejde :?

Četla jsem celou diskuzi.. reagovala jsem na tento příspěvek. Tak jestli si byla ve spacáku a nešlo vidět, že si nahatá vedle něj, tak nechápu proč by měla na tebe házet nějaký pohled, na který nemůžeš zapomenout..?

• načítám...
8814
8.7.12 16:22
@Anonymní píše:
Tak abych to uvedla na pravou miru, protoze uz to sjizdi uplne nekam jinam…

doporucuji přečíst celou tuhle diskuzi a pořádně!!!

nejde o to že jsem tam lezela na vlastnim lehatku prikryta normalne a dotycny na svem a spal… ze jsem nemela kalhotky to nikdo nevidel a to vím 100%, okamzite jsem si oblekala kratase pod spacakem takže jsem vylezla ze spacaku oblecena, jinak jsem naha vubec nebyla, jak to vyslo s posledniho prispevku o tom ze jsem tam snim lezela, vedle neho a uplne nahá, to už je vaše fáma ale tak to nebylo!!! spala jsem půl hodiny takže jeste dosti opilá, vlastně porad stejne než jsem usla… a to jsem taky vsem rekla, delali jsme si s toho srandu…až dotycny mi rekl ze jsme usli tak pozde a to rekl predvsemi a pred manzelem ale rozebiralo se to dale ve srande…

co se týče druhého páru nyní jsem si jista že o nicem neví, nebo aspon prinejmensim nic nevideli, prave jsem s nimi mluvila a to uplne normlane zádné narázky, nic nebylo a to me opravdu presvedcilo ze jsem si to jen v tom mem opilem mozku vydedukovala a taky hodne pomohlo me spatne svědomí a menší okno… bavili jsme se o tom ranu a dalsich vecí a urcite to neví že se mezi námi neco stalo…

takže závěr zní tak, že to víme jen já a dotyčný a nikdo jiný… a snad to tak i zustane…

ještě jednou příchozím odepisovatelům přečtěte si diskuzi celou aby se to nezvrtlo v něco co není pravda!!!

Tak to je dobre, ze to nevi :pankac: :pankac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová