Přiznat nevěru?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
8.7.12 16:25
@Kallkapa píše: Četla jsem celou diskuzi.. reagovala jsem na tento příspěvek. Tak jestli si byla ve spacáku a nešlo vidět, že si nahatá vedle něj, tak nechápu proč by měla na tebe házet nějaký pohled, na který nemůžeš zapomenout..?

nevím v te opilosti co jsem byla, v tom leku kdyz jsem ji tam najednou uvidela v te predsini, ja probrana po hodine tvrdeho spanku, potom honilo se mi v hlave nespocetne myslenek, špatné svědomí… to vše mohlo ovlivnit me podezreni

nahata jsem nebyla, nemela jsem jen spodni dil obleceni, triko ani podprsenku jsem sundanou nemela a byla prikryta pod spacakem asi cca 1m od dotycneho, který ležel na svem lehatku obraceny smerem ke karavanu

• Upravit
8566
8.7.12 16:28
@Anonymní píše:
nevím v te opilosti co jsem byla, v tom leku kdyz jsem ji tam najednou uvidela v te predsini, ja probrana po hodine tvrdeho spanku, potom honilo se mi v hlave nespocetne myslenek, špatné svědomí… to vše mohlo ovlivnit me podezreninahata jsem nebyla, nemela jsem jen spodni dil obleceni, triko ani podprsenku jsem sundanou nemela a byla prikryta pod spacakem asi cca 1m od dotycneho, který ležel na svem lehatku obraceny smerem ke karavanu

A vy jste to tak měli dopředu naplánované, že tvůj bude spát v karavanu, druhý pár ve stanu a ty s kamarádem v dalším stanu?

• načítám...
Anonymní
8.7.12 16:35
@Kallkapa píše:
A vy jste to tak měli dopředu naplánované, že tvůj bude spát v karavanu, druhý pár ve stanu a ty s kamarádem v dalším stanu?

nemeli jsme to naplanovene, pár spal normalne ve stanu, ja mela spat v karavanu a dotycny v predsini v karavanu, o zadnem stanu jsem tu nepsala ze jsme mi dva tam spali spolecne, ale manzel sel spat a ja rekla ze tam jeste zustanu ale potrebovala jsem si lehnout ale spat jsem nechtela, sedel tam s nami jeste z druheho paru partner a ten zacal s tou druhou lahvi co mu odesla partnerka spat do vedlejsiho stanu… manzelovi jsem rikala ze budu spat asi dneska na lehatku, on byl taky dost napitý proto si sel lehnout… při takových akci asi jak si kdo ustele tak se kdo vyspí jak se říká, ale já věděla že tam je jeste to druhé lehatko jinak bych na nem nespala a taky mohl jit spat dotycny do karavanu což taky vedel… to ze jsme tam spali oba dva na svem lehatku to nic neznamená… každý si lehne tam kde je místo.

• Upravit
8566
8.7.12 16:47
@Anonymní píše:
nemeli jsme to naplanovene, pár spal normalne ve stanu, ja mela spat v karavanu a dotycny v predsini v karavanu, o zadnem stanu jsem tu nepsala ze jsme mi dva tam spali spolecne, ale manzel sel spat a ja rekla ze tam jeste zustanu ale potrebovala jsem si lehnout ale spat jsem nechtela, sedel tam s nami jeste z druheho paru partner a ten zacal s tou druhou lahvi co mu odesla partnerka spat do vedlejsiho stanu… manzelovi jsem rikala ze budu spat asi dneska na lehatku, on byl taky dost napitý proto si sel lehnout… při takových akci asi jak si kdo ustele tak se kdo vyspí jak se říká, ale já věděla že tam je jeste to druhé lehatko jinak bych na nem nespala a taky mohl jit spat dotycny do karavanu což taky vedel… to ze jsme tam spali oba dva na svem lehatku to nic neznamená… každý si lehne tam kde je místo.

Takže kde jste teda spali a kde jste měli ten sex? Venku před karavanem? Psala si totiž že se objevila v předsíňce tak jsem myslela, že v předsíňce stanu, ve kterém jste spali, když v karavanu jste nebyli..Ale to je vlastně fuk. Když si si jistá, že nikdo nic neví, tak to neřeš a zapomeň.

• načítám...
Anonymní
8.7.12 16:53
@Kallkapa píše:
Takže kde jste teda spali a kde jste měli ten sex? Venku před karavanem?

jasne a koukali na nás ostatní lidi a fotili si nas :roll: :roll:

psala jsem nekolikrat ze jsme spali v predsini co je pred karavanem každý na svem lehatku, nevim zda si nekdy byla v campu a v karavanu je to takovy jakoby navlek na karavan, kuchynka, predsin, nevim jak to popsat aby si to pochopila…

ale nechapu kam ze svymi otazkami vubec míříš…

• Upravit
etatinek
8.7.12 17:06
@Anonymní píše:

psala jsem nekolikrat ze jsme spali v predsini co je pred karavanem každý na svem lehatku, nevim zda si nekdy byla v campu a v karavanu je to takovy jakoby navlek na karavan, kuchynka, predsin, nevim jak to popsat aby si to pochopila…

No to je fuk, prostě se stalo, takže NEŘÍKAT a doufat, že se to nikdy neprovalí!! Uvidíš sama kam to bude směřovat a vést, třeba se nakonec dáte dokupy s kamarádem, když tě miluje a jsi jeho tajná láska a tvoje city k němu se taky třebas rozjedou, sex k tomu většinou u žen hodně napomůže… ;)

PS: Určitě bych neradil podvádět, nejprve rozchod, a pak nový vztah… :?

• Upravit
8814
8.7.12 17:07
@etatinek píše:
No to je fuk, prostě se stalo, takže NEŘÍKAT a doufat, že se to nikdy neprovalí!! Uvidíš sama kam to bude směřovat a vést, třeba se nakonec dáte dokupy s kamarádem, když tě miluje a jsi jeho tajná láska a tvoje city k němu se taky třebas rozjedou, sex k tomu většinou u žen hodně napomůže… ;)PS: Určitě bych neradil podvádět, nejprve rozchod, a pak nový vztah... :?

No teda eotce, tvoje rady nad zlato! :mrgreen:

Zakaldatelko, kdybys to nevedela, jo? :lol:

• načítám...
Anonymní
8.7.12 17:09
@etatinek píše:
No to je fuk, prostě se stalo, takže NEŘÍKAT a doufat, že se to nikdy neprovalí!! Uvidíš sama kam to bude směřovat a vést, třeba se nakonec dáte dokupy s kamarádem, když tě miluje a jsi jeho tajná láska a tvoje city k němu se taky třebas rozjedou, sex k tomu většinou u žen hodně napomůže… ;)PS: Určitě bych neradil podvádět, nejprve rozchod, a pak nový vztah… :?

ale tady nikdo nepsal že me miluje, proboha!!! :roll: :roll: ani ze k nemu mám nejaky city 8o

• Upravit
Anonymní
8.7.12 17:11
@Loki01 píše:
No teda eotce, tvoje rady nad zlato! :mrgreen:Zakaldatelko, kdybys to nevedela, jo? :lol:

no já nestačím zírat co se tady ještě dočtu, co vlastně nevím :think:

• Upravit
791
8.7.12 17:26

Já myslím, že to bude dobrý, za chvíli to bude jen vybledlá vzpomínka, na kterou si vzpomeneš čím dál řidčeji, byla by škoda si kvůli jedné blbosti ničit život :hug: :mavam:

• načítám...
8566
8.7.12 19:19
@Anonymní píše:

Nemířím nikam, odeslala jsem to dříve než jsem to dopsala, pak jsem to doplnila. Jen mi nebylo jasné, kde se to teda stalo (a co vlastně žena z druhého páru viděla, když hodila takový nezapomenutelný pohled). Jestli to bylo v předsíňce před karavanem, kde jste každý spali na svém lehátku, tak přece o nic nešlo - z tohoto mnoho lidí usoudilo podle mě, že o tom druhý pár musí vědět, ale jestli to bylo tak jak píšeš, tak to je zřejmě jen mezi Vámi. Čili hrozí jen kamarád, a tady nezbyde nic jiného než zatloukat kdyby rozvázal ústa. Jaký je kamarád pod vlivem alkoholu? Nehrozí třeba, že začne mluvit? Když je tak často s tvým mužem sám? Je dost blbé, že je to zrovna kamarád manžela, kdyby to byl někdo cizí, bylo by to mnohem snadnější. Z toho co píšeš mám ale stejně pocit, že by z toho tvůj manžel až takovou trágu nedělal, působí tak „pohodově“ podle toho co píšeš.

• načítám...
Anonymní
8.7.12 20:36
@Kallkapa píše:
Nemířím nikam, odeslala jsem to dříve než jsem to dopsala, pak jsem to doplnila. Jen mi nebylo jasné, kde se to teda stalo (a co vlastně žena z druhého páru viděla, když hodila takový nezapomenutelný pohled). Jestli to bylo v předsíňce před karavanem, kde jste každý spali na svém lehátku, tak přece o nic nešlo - z tohoto mnoho lidí usoudilo podle mě, že o tom druhý pár musí vědět, ale jestli to bylo tak jak píšeš, tak to je zřejmě jen mezi Vámi. Čili hrozí jen kamarád, a tady nezbyde nic jiného než zatloukat kdyby rozvázal ústa. Jaký je kamarád pod vlivem alkoholu? Nehrozí třeba, že začne mluvit? Když je tak často s tvým mužem sám? Je dost blbé, že je to zrovna kamarád manžela, kdyby to byl někdo cizí, bylo by to mnohem snadnější. Z toho co píšeš mám ale stejně pocit, že by z toho tvůj manžel až takovou trágu nedělal, působí tak „pohodově“ podle toho co píšeš.

nevim jak muze zareagovat je to ruzny, zalezi s kym bude a jakou bude mit naladu… bohuzel ta 100% jistota tu ted momentalne není, spíše se bojím že to rekne nekomu jinemu a odtamtud se to povalí :?

co se týče manžela je to pohodář, ale taky nemám 100% jistotu a nevím jak by zareagoval

• Upravit
cher
8.7.12 21:48

Zakladatelko nevím, jestli to tu padlo, ale stálo to aspoň za to? :) Protože, jestli ne a tolik starostí a přemýšlení sis tím nadělala a možná i bezesných nocí, tak to by bylo úplně na prdlačku. A pokud si z toho vůbec nic nepamatuješ, tak to by bylo úplně na mašli :lol: člověk je nevěrný, takový adrenalin a nervy a nic z toho :zed: :D

• Upravit
Anonymní
8.7.12 22:01
@sieta.m píše:
Zakladatelko nevím, jestli to tu padlo, ale stálo to aspoň za to? :) Protože, jestli ne a tolik starostí a přemýšlení sis tím nadělala a možná i bezesných nocí, tak to by bylo úplně na prdlačku. A pokud si z toho vůbec nic nepamatuješ, tak to by bylo úplně na mašli :lol: člověk je nevěrný, takový adrenalin a nervy a nic z toho :zed: :D

to je dobrá otazka :lol: no abych rekla pravdu pamatuji si ten zacatecni polibek a pak už je po akci přesun a mluvení o tom že to bude mezi námi, samotný akt mám opravdu letmé vzpomínky, téměř žádné :oops: žádný zázrak teda za ty nervy :? líbání, líbání a pak najednou… a konec, no orgasmus jsem určitě neměla to vím na 100% :oops:

• Upravit
cher
8.7.12 22:08
@Anonymní píše:
to je dobrá otazka :lol: no abych rekla pravdu pamatuji si ten zacatecni polibek a pak už je po akci přesun a mluvení o tom že to bude mezi námi, samotný akt mám opravdu letmé vzpomínky, téměř žádné :oops: žádný zázrak teda za ty nervy :? líbání, líbání a pak najednou… a konec, no orgasmus jsem určitě neměla to vím na 100% :oops:

No tak, když ti to nezanechalo žádné vzpomínky, tak to zrovna žádný kaňour nebude :lol:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová