Přiznat nevěru?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11689
7.7.12 10:22
@Loki01 píše:
Ja ano. Ten co navrhne trojku s dalsim chlapem.
A muzes mit rict jak to jako beru moc vazne? Zakladatelka je z toho evidentne vyrizena…Opravdu nevim co jsi ted myslela :roll:

Já to chápu, snažíš se zakladatelce pomoc :hug: Jen to rozebírej, máš zajímavé postřehy.

Mě ještě tak napadlo, jestli to manžel s kamarádem nenaplánovali, aby šla do té trojky. Asi je to blbost, ale další možnost. :)

• načítám...
8814
7.7.12 10:24
@Lastkecka píše:
Já to chápu, snažíš se zakladatelce pomoc :hug: Jen to rozebírej, máš zajímavé postřehy.Mě ještě tak napadlo, jestli to manžel s kamarádem nenaplánovali, aby šla do té trojky. Asi je to blbost, ale další možnost. :)

Kdo vi, hele. Mozne to je.

Zakladatelko: oslovil te nekdy driv „ty moje nevernice“?

• načítám...
10120
7.7.12 10:40

Neber to zle, já jen že to tak všechno víš. Slyšet je opravdu nemuseli, ale když je ráno viděli.. a zrušená návštěva kvůli nemocnému děcku.. na tom nevidím nic podezřelého.
K té trojce bych se nevyjadřovala vůbec, někdo to tak prostě má, někdo to chce vyzkoušet, to že třeba i mě je to proti srsti je jiná a proto my to nemůžeme chápat jak to pan manžel myslí.

• načítám...
31104
7.7.12 14:55

Nebo za e) neví to, ale napadlo ho, že se něco stalo, s tím kontextem - když tam kámoš s ní zůstal sám a před tím se bavili o trojce, tak to tímhle oslovením nezávazně testuje…

• načítám...
10120
7.7.12 15:04

To je dobrý postřeh!

• načítám...
Anonymní
7.7.12 17:31

Holky nemám čas, přihlásím se později manža dneska slaví 30 tak to jdeme zapít… ale s tou trojkou bylo to tak že me opiji a potom na to skocime, no manža to zalomil dříve tak měl utrum :P ale ne snazim se tomu smat, povznest se na to ale moc mi to nejde, jsem mimo furt na to myslim a uz si toho vsimla dost lidi ze se nebavim, furt premyslim atd. ale snazim se co to jde… manza to podle me nevi a jsem si tim dost jista… s tou nevernici… mozna jednou dvakrat ale mysleno ze srandy :think:

jen me stve ze dotycny jak jsme se domluvili tak tedka zacina delat problemy, nestykam se s nim atd.. s takovou mu to za chvili dojde ze se neco stalo :roll: nevím co mám dělat :?

• Upravit
Anonymní
7.7.12 17:34

Preklep… on se s manzou nestyka a odvolava to co bylo domluvený…mozna to je dobre…

• Upravit
31104
7.7.12 23:24

To neřeš, to manžel přičte tý jeho nový a těm jeho depresím…

• načítám...
656
8.7.12 00:40

Budu se opakovat, nepřiznávat. Vypadá to, že manža nic neví.

• načítám...
etatinek
8.7.12 02:55
@Anonymní píše:
no Manžel zalezly v karavanu cca 1,5m od nas a ostatní pár vedle ve stanu :oops: ale nejak mam totalni okno rano kdyz tam prave vtrhla pritelkyne co spali ve stanu, tele jsem nemela spodary a nevim zda neco videla, jsem se pak oblikala pod spacakem ale ten pohled co na me hodila na to zapomenout nejde :?

8o No alkohol, metla lidstva… :nevim: Příště tolik nechlastéj, když to neumíš… :think:

EDIT: Tahle nevěra se na 100% časem provalí… ;)

• Upravit
Anonymní
8.7.12 11:34
@etatinek píše:
8o No alkohol, metla lidstva… :nevim: Příště tolik nechlastéj, když to neumíš… :think:EDIT: Tahle nevěra se na 100% časem provalí… ;)

proc myslíš že se provalí na 100%?

nemyslím si že je to o umeni pít chlast, ano je pravda takhle jsem byla poprve nikdy se mi to nestalo… a věř že ten alkohol cítím v sobě ještě tedka :roll:

• Upravit
10120
8.7.12 11:54

Etatinek se asi nikdy v životě nevožral :) ale jinak jak to postupně rozvádíš tak bych taky řekla že to praskne

• načítám...
cher
8.7.12 12:01
@Monica0 píše:
Etatinek se asi nikdy v životě nevožral :) ale jinak jak to postupně rozvádíš tak bych taky řekla že to praskne

Třeba ožral, ale nenasazoval parohy :)

• Upravit
Anonymní
8.7.12 12:21

Počítej s tím, že dřív nebo později to na 100% praskne.

• Upravit
10120
8.7.12 12:26
@sieta.m píše:
Třeba ožral, ale nenasazoval parohy :)

tak dělal určitě jiný blbosti :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box