Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Loki01 píše:
Ja ano. Ten co navrhne trojku s dalsim chlapem.
A muzes mit rict jak to jako beru moc vazne? Zakladatelka je z toho evidentne vyrizena…Opravdu nevim co jsi ted myslela
Já to chápu, snažíš se zakladatelce pomoc
Jen to rozebírej, máš zajímavé postřehy.
Mě ještě tak napadlo, jestli to manžel s kamarádem nenaplánovali, aby šla do té trojky. Asi je to blbost, ale další možnost. ![]()
@Lastkecka píše:
Já to chápu, snažíš se zakladatelce pomocJen to rozebírej, máš zajímavé postřehy.Mě ještě tak napadlo, jestli to manžel s kamarádem nenaplánovali, aby šla do té trojky. Asi je to blbost, ale další možnost.
Kdo vi, hele. Mozne to je.
Zakladatelko: oslovil te nekdy driv „ty moje nevernice“?
Neber to zle, já jen že to tak všechno víš. Slyšet je opravdu nemuseli, ale když je ráno viděli.. a zrušená návštěva kvůli nemocnému děcku.. na tom nevidím nic podezřelého.
K té trojce bych se nevyjadřovala vůbec, někdo to tak prostě má, někdo to chce vyzkoušet, to že třeba i mě je to proti srsti je jiná a proto my to nemůžeme chápat jak to pan manžel myslí.
Nebo za e) neví to, ale napadlo ho, že se něco stalo, s tím kontextem - když tam kámoš s ní zůstal sám a před tím se bavili o trojce, tak to tímhle oslovením nezávazně testuje…
Holky nemám čas, přihlásím se později manža dneska slaví 30 tak to jdeme zapít… ale s tou trojkou bylo to tak že me opiji a potom na to skocime, no manža to zalomil dříve tak měl utrum
ale ne snazim se tomu smat, povznest se na to ale moc mi to nejde, jsem mimo furt na to myslim a uz si toho vsimla dost lidi ze se nebavim, furt premyslim atd. ale snazim se co to jde… manza to podle me nevi a jsem si tim dost jista… s tou nevernici… mozna jednou dvakrat ale mysleno ze srandy ![]()
jen me stve ze dotycny jak jsme se domluvili tak tedka zacina delat problemy, nestykam se s nim atd.. s takovou mu to za chvili dojde ze se neco stalo
nevím co mám dělat ![]()
Preklep… on se s manzou nestyka a odvolava to co bylo domluvený…mozna to je dobre…
@Anonymní píše:
no Manžel zalezly v karavanu cca 1,5m od nas a ostatní pár vedle ve stanuale nejak mam totalni okno rano kdyz tam prave vtrhla pritelkyne co spali ve stanu, tele jsem nemela spodary a nevim zda neco videla, jsem se pak oblikala pod spacakem ale ten pohled co na me hodila na to zapomenout nejde
No alkohol, metla lidstva…
Příště tolik nechlastéj, když to neumíš… ![]()
EDIT: Tahle nevěra se na 100% časem provalí… ![]()
@etatinek píše:
No alkohol, metla lidstva…
Příště tolik nechlastéj, když to neumíš…
EDIT: Tahle nevěra se na 100% časem provalí…
proc myslíš že se provalí na 100%?
nemyslím si že je to o umeni pít chlast, ano je pravda takhle jsem byla poprve nikdy se mi to nestalo… a věř že ten alkohol cítím v sobě ještě tedka ![]()
Etatinek se asi nikdy v životě nevožral
ale jinak jak to postupně rozvádíš tak bych taky řekla že to praskne
@Monica0 píše:
Etatinek se asi nikdy v životě nevožralale jinak jak to postupně rozvádíš tak bych taky řekla že to praskne
Třeba ožral, ale nenasazoval parohy ![]()
@sieta.m píše:
Třeba ožral, ale nenasazoval parohy
tak dělal určitě jiný blbosti ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat