Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
já se snažila opravdu ale chyběl k tomu opravdu krůčekdnes je to lepší tak snad už to bude dobré
To tě k tomu málem dokopala písnička??
@1simona1 píše:
To tě k tomu málem dokopala písnička??
ne to ne, kdyz jsem tam přijela tak o tom začal mluvit manža jak jsme se tam slili jak čunatka, no a ona na me tak pokukovala a mrkala jeste s jejim partnerem jako by jim to dotycny vyzvanel byl tam s nimi sam o dost drive nez mi dosly
ale ptala jsem se ho na to a odprisahl mi ze to nikomu nerekne a nerekl… ale jak jsme šli domu tak mel manza takove narazky a uz to ze me skoro vypadlo, nastesti jsem to teda udrzela a nic nerekla ale podle me neco tusi, navic jak jsem tu psala ze nas mozna videli ti druzi 2 partneři tak se semnou nebaví
tak nevím co si o tom myslet ![]()
@Anonymní píše:
ne to ne, kdyz jsem tam přijela tak o tom začal mluvit manža jak jsme se tam slili jak čunatka, no a ona na me tak pokukovala a mrkala jeste s jejim partnerem jako by jim to dotycny vyzvanel byl tam s nimi sam o dost drive nez mi doslyale ptala jsem se ho na to a odprisahl mi ze to nikomu nerekne a nerekl… ale jak jsme šli domu tak mel manza takove narazky a uz to ze me skoro vypadlo, nastesti jsem to teda udrzela a nic nerekla ale podle me neco tusi, navic jak jsem tu psala ze nas mozna videli ti druzi 2 partneři tak se semnou nebaví
tak nevím co si o tom myslet
Počkej, toto bylo napsané hodně zmateně tak pěkně pomalu,
Vy jste včera pili jo? někdo tam byl a měl narážky, manžel měl divné připomínky-JAKÉ?
Ti dva co Vás asi načapali s Tebou nemluví, doufejme že manželovi nic neřeknu pokud něco ví…
a s dotyčným sas bavila a on ti to odpřísahal že nic neřekl a neřekne…
@1simona1 píše:
Počkej, toto bylo napsané hodně zmateně tak pěkně pomalu,
Vy jste včera pili jo? někdo tam byl a měl narážky, manžel měl divné připomínky-JAKÉ?
Ti dva co Vás asi načapali s Tebou nemluví, doufejme že manželovi nic neřeknu pokud něco ví…
a s dotyčným sas bavila a on ti to odpřísahal že nic neřekl a neřekne…
ne ne mela jsem asi jedno pivo ale byla jsem strizliva ale manza si daval docela dost, divné připomínky typu že jsem nevernice atd. jinak si to pochopila vse spravne
@Anonymní píše:
ne ne mela jsem asi jedno pivo ale byla jsem strizliva ale manza si daval docela dost, divné připomínky typu že jsem nevernice atd. jinak si to pochopila vse spravne
To ti říkal ze srandy že jsi nevěrnice? Jak se tvářil když ti to říkal? Co si mu na to řekla Ty? A co ti dva partneři???Tváří se divně,, koukaj na Tebe s odporem?, Nechceš si s něma třeba nenápadně promluvit, jako třeba proč s tebou nemluví a tak?
No to nevím jako trochu se u toho smal ale pak nahodil takovy vyraz
s těma dvěma si asi nepromluvim, měli k nam zitra prijit, manzel slavi 30 takze tam meli vsichni byt ale odrekli to udajne kvuli diteti svemu… ale psala to manzelovi a ne me, coz se nikdy nestalo vzdy vse resila semnou…dotycny tam zitra má opet byt ale mel by tam byt uz snad ze svou budouci slecnou, ten mi taky vcera rikal ze se doma opiji a ze mysli na sebevrazdy, ze je zrazenej zivotem atd. ![]()
Kdyby to manžel věděl tak bys to určitě poznala! A když říkáš že máte tyhle narážky, dvojsmysly, legrace pořád, tak on to má normálně a jen ty protože se stalo co se stalo, to bereš jinak. Takže zase klid. Kamaráda hlavně neutěšuj, nerozebírej to s ním, s tím špatným životem to určitě nemyslí tak vážně, to ho přejde. Horší teda co s tou druhou dvojicí.. pokud to ví tak asi bude problém.. ale třeba si to jen namlouváš.
Já skrývám nevěru dlouhodobější…
ikdyž už skončila, zrovna včera… tak mlčet, mlčet, mlčet…
![]()
@Monica0 píše:
Kdyby to manžel věděl tak bys to určitě poznala! A když říkáš že máte tyhle narážky, dvojsmysly, legrace pořád, tak on to má normálně a jen ty protože se stalo co se stalo, to bereš jinak. Takže zase klid. Kamaráda hlavně neutěšuj, nerozebírej to s ním, s tím špatným životem to určitě nemyslí tak vážně, to ho přejde. Horší teda co s tou druhou dvojicí.. pokud to ví tak asi bude problém.. ale třeba si to jen namlouváš.
je to možné že si to namlouvám… ale nezdá se mi to ![]()
@Anonymní píše:
Já skrývám nevěru dlouhodobější…ikdyž už skončila, zrovna včera… tak mlčet, mlčet, mlčet…
![]()
![]()
a jak to neseš?
Hele v takových případech má člověk radary nastražený a vnímá všechno úplně jinak.. no a jestli si to jen nenamlouváš.. tak s tím stejně nic nezmůžeš. Stále platí neříkat a když to rupne tak teprve řešit.
@Monica0 píše:
Hele v takových případech má člověk radary nastražený a vnímá všechno úplně jinak.. no a jestli si to jen nenamlouváš.. tak s tím stejně nic nezmůžeš. Stále platí neříkat a když to rupne tak teprve řešit.
to je pravda, šílím z každé sms ![]()
ještě že se aspon tady mohu vyzpovídat, jinak bych se zbláznila ![]()
Správně, hlavně ne doma ![]()
Ono to poleví, nejhorší jsou ty první dny.
Holka, ty ses do toho pěkně zamotala
myslela jsem, že tam žádní svědci nebyli. To vás ti druzí mohli vidět, přímo u toho, nebo si domýšlí? ![]()
@boball píše:
Holka, ty ses do toho pěkně zamotalamyslela jsem, že tam žádní svědci nebyli. To vás ti druzí mohli vidět, přímo u toho, nebo si domýšlí?
nezamotala, psala jsem to hned v uvodu ze tam ta moznost je
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat