Přiznat nevěru?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
etatinek
8.7.12 22:29
@Anonymní píše:
ale tady nikdo nepsal že me miluje, proboha!!! :roll: :roll: ani ze k nemu mám nejaky city 8o

No ženský jsou „divný“ stvoření, většinou berou sex jako důkaz lásky a samy se do svých milenců díky sexu zamilovávají… Páč jim to pořád v hlavě šrotuje, něco si vsugerovávají, pořád na něj myslí, idealizují si ho, nemůžou na něj zapomenout atd… Takže bacha na to!! :roll:

Co se týče citů jeho k tobě, tak o tom jsi psala, že se mu líbíš, že by s tebou byl, kdyby s tebou nebyl tvůj chlap, že ho vzrušuješ, že by s tebou chtěl spát atd… No a když se mu naskytla příležitost, byla jsi opilá, tak toho prostě využil… Ta jeho kamarádka, to je taková jen náhrada za tebe, podle mě je do tebe zamilovaný a ty depky to jen dokazují… Prostě tě chce a mít nemůže… :?

• Upravit
Anonymní
9.7.12 13:27
@etatinek píše:
No ženský jsou „divný“ stvoření, většinou berou sex jako důkaz lásky a samy se do svých milenců díky sexu zamilovávají… Páč jim to pořád v hlavě šrotuje, něco si vsugerovávají, pořád na něj myslí, idealizují si ho, nemůžou na něj zapomenout atd… Takže bacha na to!! :roll:Co se týče citů jeho k tobě, tak o tom jsi psala, že se mu líbíš, že by s tebou byl, kdyby s tebou nebyl tvůj chlap, že ho vzrušuješ, že by s tebou chtěl spát atd… No a když se mu naskytla příležitost, byla jsi opilá, tak toho prostě využil… Ta jeho kamarádka, to je taková jen náhrada za tebe, podle mě je do tebe zamilovaný a ty depky to jen dokazují… Prostě tě chce a mít nemůže… :?

ale ja do neho zamilovana nejsem :think: on s tou kamaradkou chtel byt už predtím než jsme spolu neco meli a právě se bojím toho že tedka se na to kvuli tomu vyprdne :roll:

• Upravit
8566
9.7.12 13:30
@Anonymní píše:
ale ja do neho zamilovana nejsem :think: on s tou kamaradkou chtel byt už predtím než jsme spolu neco meli a právě se bojím toho že tedka se na to kvuli tomu vyprdne :roll:

Jako, že by se na ní vyprd, protože jste spolu něco měli? :think: A z jakého důvodu? Jako, že ji podvedl? :think: Nebo, že by chtěl být radši s tebou? :think: Ani jedno mi nepřijde pravděpodobné, pokud to oba berete jako úlet, který se vlastně nestal, tak pokračujete dále ve svých životech a není důvod aby nepokračoval ve svém vztahu nevztahu s holčinou.. ;)

• načítám...
Anonymní
9.7.12 13:33
@Kallkapa píše:
Jako, že by se na ní vyprd, protože jste spolu něco měli? :think: A z jakého důvodu? Jako, že ji podvedl? :think: Nebo, že by chtěl být radši s tebou? :think: Ani jedno mi nepřijde pravděpodobné, pokud to oba berete jako úlet, který se vlastně nestal, tak pokračujete dále ve svých životech a není důvod aby nepokračoval ve svém vztahu nevztahu s holčinou.. ;)

no to by si ho musela znát… nemohl ji podvest kdyz spolu vlastne nebyli… je to slozita situace a uvidime jak se s tim popere…

• Upravit
1299
9.7.12 15:25
@Kikušk píše:
Promin ale na vypovidáni jsou od toho tve kamardky kterym muzes verit a ktere ti vzdy pomohou ne cizi baby :-)
:roll: :roll:
  • načítám...
ArankaC.
9.7.12 15:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu si k vám pro radu.

Udělala jsem zdřejmě největší chybu ve svém životě. Sem vdaná už pár let, máme spokojené manželství a společné dítko.

ale… nedávno jsme měli pařbu, bylo nás tam 5, já s manželem, druhý pár a dlouholetý náš společný dobrý kamarád. popíjelo se a já už byla slušně řečeno jak rintin, všichni šli spát jen já a kamarad jsme zustali vzhuru, najednou ani nevím jak mě začal kamarad líbat a já se tomu nebranila, no zašlo to až do poslední fáze sexu. s kamaradem jsme si to vyříkali a bereme to oba dva jako letmý ulet, který se už nebude opakovat a nikomu to neřekneme.

Ale…

já nevím co dál celý dny o tom přemýšlím, nedá mi to spát jsem s toho ůplně v háji, mrzí mě to že jsem to udělala, nevím proč jsem to udělala, nevím co dál cítím se hrozně, každou chvilkou mám pocit že to manžel zjistí, nevím zda mu to mám říct nebo si to opravdu nechat pro sebe, nevím jeho reakci která by následovala, nedokážu si to představit. podotýkám že jsem nikdy nikoho nepodvedla, nesnáším to a sama jsem to provedla :( mám strach co bude dál jestli to nenaruší náš vztah, furt nad tím přemýšlím stále dokola a dokola a nevím jak s toho :( páár dní zpátky si manžel s kamaradem dopisovali sms, že bychom šli do trojky s ním, že by to chtěl zkusit ale to jsem nečekala jak se to všechno zvrtne…

nenávidím se za to, nevím proč jsem to udělala a je mi to moc líto :(

co myslíte mám to manželovi říct nebo si to opravdu nechat pro sebe :idea:

nezlobte se za anonymitu snad můj důvod pochopíte

19 stran diskuze jsem nečetla, takže k úvodu. Neříkej mu nic.

• Upravit
ArankaC.
9.7.12 15:54

@etatinek No tak tím spíš by to už nemělo pokračovat, pokud chce zůstat s přítelem. Hold ty city se do toho zapletou většinou.

• Upravit
etatinek
9.7.12 23:25
@Anonymní píše:
ale ja do neho zamilovana nejsem :think: on s tou kamaradkou chtel byt už predtím než jsme spolu neco meli a právě se bojím toho že tedka se na to kvuli tomu vyprdne :roll:

Jo jo, chtěl s ní být, jako lepší být s někým, když nemůže být s tebou… To je jedno… Uvidíš jak se to bude vyvíjet dál… :mavam: :P

• Upravit
Anonymní
10.7.12 10:14

Jak píšeš uvidíme co se bude dít dál, ted jsme se delší dobu neviděli ale od zítra to zase začne a v sobotu další akce tak uvidíme jak se bude chovat :?

• Upravit
791
10.7.12 10:17
@Anonymní píše:
Jak píšeš uvidíme co se bude dít dál, ted jsme se delší dobu neviděli ale od zítra to zase začne a v sobotu další akce tak uvidíme jak se bude chovat :?

drž se, držím :palec:

• načítám...
8814
10.7.12 10:17
@Anonymní píše:
Jak píšeš uvidíme co se bude dít dál, ted jsme se delší dobu neviděli ale od zítra to zase začne a v sobotu další akce tak uvidíme jak se bude chovat :?

Tak hodne stesti. :kytka:

• načítám...
Anonymní
10.7.12 11:23

Díky :hug:

mimochodem jsem vam ani nepsala co se mi stalo :roll: poslední dva dny jsem mluvila ze spani a rikala manzelovi at zavre dvere od stanu (toho pristavku) že tam strašně řvou a jeste dalsi nesmyslne reci kterým naštěstí nerozuměl :roll:
ten se mě snažil probudit že jsme doma a ne ve stanu :? no byla jsem z toho v šoku, on si s toho samozdřejmě dělal srandu

• Upravit
etatinek
10.7.12 11:30
@Anonymní píše:
Díky :hug:mimochodem jsem vam ani nepsala co se mi stalo :roll: poslední dva dny jsem mluvila ze spani a rikala manzelovi at zavre dvere od stanu (toho pristavku) že tam strašně řvou a jeste dalsi nesmyslne reci kterým naštěstí nerozuměl :roll:
ten se mě snažil probudit že jsme doma a ne ve stanu :? no byla jsem z toho v šoku, on si s toho samozdřejmě dělal srandu
No nakonec to vykecáš sama a bude!! :lol: :P
  • Upravit
24603
10.7.12 11:37
@Anonymní píše:

Hlavně si dávej bacha na dávku alkoholu na té akci :lol:
Né promiň, pokus o vtip :hug:

• načítám...
24603
10.7.12 11:37
@Anonymní píše:
Díky :hug:mimochodem jsem vam ani nepsala co se mi stalo :roll: poslední dva dny jsem mluvila ze spani a rikala manzelovi at zavre dvere od stanu (toho pristavku) že tam strašně řvou a jeste dalsi nesmyslne reci kterým naštěstí nerozuměl :roll:
ten se mě snažil probudit že jsme doma a ne ve stanu :? no byla jsem z toho v šoku, on si s toho samozdřejmě dělal srandu

Holka, opatrně :! :! :! 8o

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová