Přiznat nevěru?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
etatinek
10.7.12 11:44
@1simona1 píše:
Holka, opatrně :! :! :! 8o

Jak opatrně?? To prostě neovlivní a stéjně to na sebe nakonec práskne sama, už to vidím… Co se týče jejího kladného vztahu k alkoholu k tomu asi netřeba se vyjadřovat… Říkala, že už NIKDY!! A na další akci už ho do sebe zase lila… No co čekat o člověka, co stáhne litr tvrdého alkoholu ve dvojko a to už v té době měl v sobě aspoň dvě promile… Někdo by holt neměl chlastat, protože mu to vůbec nejde a neumí to!! Pak to takhle blbě dopadá… :think: :nevim:

• Upravit
Anonymní
10.7.12 11:59
@1simona1 píše:
Hlavně si dávej bacha na dávku alkoholu na té akci :lol:
Né promiň, pokus o vtip :hug:

neboj já už nepiju :mrgreen: všem sem to řekla že jsem si vybrala dávku minimálně na rok :?

• Upravit
Anonymní
10.7.12 12:02
@etatinek píše:
Jak opatrně?? To prostě neovlivní a stéjně to na sebe nakonec práskne sama, už to vidím… Co se týče jejího kladného vztahu k alkoholu k tomu asi netřeba se vyjadřovat… Říkala, že už NIKDY!! A na další akci už ho do sebe zase lila… No co čekat o člověka, co stáhne litr tvrdého alkoholu ve dvojko a to už v té době měl v sobě aspoň dvě promile… Někdo by holt neměl chlastat, protože mu to vůbec nejde a neumí to!! Pak to takhle blbě dopadá… :think: :nevim:

cože 8o to že jsem si dala 3 piva v rozmezí 8 hodin snad ze mě nedělá alkoholičku 8o

no ztracím slova…

• Upravit
Anonymní
10.7.12 12:12

Já nepiju, tvrdy alkohol si dám opravdu vyjimecne ted to bylo po roce co jsem ho pila, a pivo si dám tedka sem tam ale skončím maximalne u 2 až 3 když někde sedíme a to tak možná 1-2 za 14 dní jinak jsem při kofole pak mi to nechutná, a to rozhodně žádný alkoholový stav nemám… no těžko to tu vysvetlovat kdyz me neznate, tady s diskuze se to poznat nedá…

• Upravit
etatinek
10.7.12 12:13
@Anonymní píše:
cože 8o to že jsem si dala 3 piva v rozmezí 8 hodin snad ze mě nedělá alkoholičku 8ono ztracím slova…

Hele, když NIKDY, tak NIKDY!! :twisted: :cert:

EDIT: Alkoholička třeba nejsi, ale alkohol piješ… :roll: :?

• Upravit
Anonymní
10.7.12 12:14

Ale děkuji za rady, poprosím adminy o smazání diskuze aby se to tu nezvrtlo ůplně v něco jiného

mějte se hezky ahoj a děkuji

• Upravit
24603
10.7.12 12:18
@etatinek píše:
Hele, když NIKDY, tak NIKDY!! :twisted: :cert:EDIT: Alkoholička třeba nejsi, ale alkohol piješ… :roll: :?

Tak já alkohol taky piju a nejsu alkoholik :nevim:

• načítám...
Anonymní
10.7.12 12:19
@etatinek píše:
Hele, když NIKDY, tak NIKDY!! :twisted: :cert:EDIT: Alkoholička třeba nejsi, ale alkohol piješ… :roll: :?

etatko ty si svatý člověk :! :! :! :! ještě mě pošli na léčení a bude to dokonáno…

• Upravit
24603
10.7.12 12:19
@Anonymní píše:
Ale děkuji za rady, poprosím adminy o smazání diskuze aby se to tu nezvrtlo ůplně v něco jinéhomějte se hezky ahoj a děkuji

Ale neber si t tak osobně, on to etatínek tak asi ani nemyslel.. mě by zajímalo jak to bude tady pokračovat :hug:

• načítám...
Anonymní
10.7.12 12:21
@1simona1 píše:
Ale neber si t tak osobně, on to etatínek tak asi ani nemyslel.. mě by zajímalo jak to bude tady pokračovat :hug:

už jsem psala adminům o smazání, tato diskuze byla založena abych se mohla vypovídat, ale už tu vznikla nová diskuze že jsem alkoholička a tohle já podporovat nehodlám… dost mě to uraží…

• Upravit
24603
10.7.12 12:23
@Anonymní píše:
už jsem psala adminům o smazání, tato diskuze byla založena abych se mohla vypovídat, ale už tu vznikla nová diskuze že jsem alkoholička a tohle já podporovat nehodlám… dost mě to uraží…

Ale tak on napsal jen jednu větu, neber si to osobně, vůbec si ho nevšímej, je to jen jeden ze všech tady co tě nepodržel :hug:
Etatínku já tě chytnu a… :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
etatinek
10.7.12 12:27
@1simona1 píše:
Ale tak on napsal jen jednu větu, neber si to osobně, vůbec si ho nevšímej, je to jen jeden ze všech tady co tě nepodržel :hug:
Etatínku já tě chytnu a… :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Dostanu na žadek?? :jazyk: :P

• Upravit
24603
10.7.12 12:28
@etatinek píše:
Dostanu na žadek?? :jazyk: :P

Kdyby jen :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
Anonymní
10.7.12 12:38

Opravdu tuto diskuzi hodlám ukončit, jen čekám až admini kliknou na smazání

budu se s tím muset poprat sama, těm co mě podrželi a radili ještě jednou moc děkuji

• Upravit
24603
10.7.12 12:39
@Anonymní píše:
Opravdu tuto diskuzi hodlám ukončit, jen čekám až admini kliknou na smazáníbudu se s tím muset poprat sama, těm co mě podrželi a radili ještě jednou moc děkuji

No je to tvé rozhodnutí, doufám že se ti bude dařit a nevyvalí se to na světlo boží :hug:
pak bys ale mohla dát avízo nák jak se vede :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová