Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@1simona1 píše:
Hlavně si dávej bacha na dávku alkoholu na té akci
Né promiň, pokus o vtip
neboj já už nepiju
všem sem to řekla že jsem si vybrala dávku minimálně na rok ![]()
@etatinek píše:
Jak opatrně?? To prostě neovlivní a stéjně to na sebe nakonec práskne sama, už to vidím… Co se týče jejího kladného vztahu k alkoholu k tomu asi netřeba se vyjadřovat… Říkala, že už NIKDY!! A na další akci už ho do sebe zase lila… No co čekat o člověka, co stáhne litr tvrdého alkoholu ve dvojko a to už v té době měl v sobě aspoň dvě promile… Někdo by holt neměl chlastat, protože mu to vůbec nejde a neumí to!! Pak to takhle blbě dopadá…![]()
cože
to že jsem si dala 3 piva v rozmezí 8 hodin snad ze mě nedělá alkoholičku ![]()
no ztracím slova…
Já nepiju, tvrdy alkohol si dám opravdu vyjimecne ted to bylo po roce co jsem ho pila, a pivo si dám tedka sem tam ale skončím maximalne u 2 až 3 když někde sedíme a to tak možná 1-2 za 14 dní jinak jsem při kofole pak mi to nechutná, a to rozhodně žádný alkoholový stav nemám… no těžko to tu vysvetlovat kdyz me neznate, tady s diskuze se to poznat nedá…
@Anonymní píše:
cožeto že jsem si dala 3 piva v rozmezí 8 hodin snad ze mě nedělá alkoholičku
no ztracím slova…
Hele, když NIKDY, tak NIKDY!!
![]()
EDIT: Alkoholička třeba nejsi, ale alkohol piješ…
![]()
Ale děkuji za rady, poprosím adminy o smazání diskuze aby se to tu nezvrtlo ůplně v něco jiného
mějte se hezky ahoj a děkuji
@etatinek píše:
Hele, když NIKDY, tak NIKDY!!![]()
![]()
Tak já alkohol taky piju a nejsu alkoholik ![]()
@etatinek píše:
Hele, když NIKDY, tak NIKDY!!![]()
![]()
etatko ty si svatý člověk
ještě mě pošli na léčení a bude to dokonáno…
@Anonymní píše:
Ale děkuji za rady, poprosím adminy o smazání diskuze aby se to tu nezvrtlo ůplně v něco jinéhomějte se hezky ahoj a děkuji
Ale neber si t tak osobně, on to etatínek tak asi ani nemyslel.. mě by zajímalo jak to bude tady pokračovat ![]()
@1simona1 píše:
Ale neber si t tak osobně, on to etatínek tak asi ani nemyslel.. mě by zajímalo jak to bude tady pokračovat
už jsem psala adminům o smazání, tato diskuze byla založena abych se mohla vypovídat, ale už tu vznikla nová diskuze že jsem alkoholička a tohle já podporovat nehodlám… dost mě to uraží…
@Anonymní píše:
už jsem psala adminům o smazání, tato diskuze byla založena abych se mohla vypovídat, ale už tu vznikla nová diskuze že jsem alkoholička a tohle já podporovat nehodlám… dost mě to uraží…
Ale tak on napsal jen jednu větu, neber si to osobně, vůbec si ho nevšímej, je to jen jeden ze všech tady co tě nepodržel ![]()
Etatínku já tě chytnu a…
![]()
@1simona1 píše:
Ale tak on napsal jen jednu větu, neber si to osobně, vůbec si ho nevšímej, je to jen jeden ze všech tady co tě nepodržel
Etatínku já tě chytnu a…![]()
![]()
![]()
Dostanu na žadek??
![]()
Opravdu tuto diskuzi hodlám ukončit, jen čekám až admini kliknou na smazání
budu se s tím muset poprat sama, těm co mě podrželi a radili ještě jednou moc děkuji
@Anonymní píše:
Opravdu tuto diskuzi hodlám ukončit, jen čekám až admini kliknou na smazáníbudu se s tím muset poprat sama, těm co mě podrželi a radili ještě jednou moc děkuji
No je to tvé rozhodnutí, doufám že se ti bude dařit a nevyvalí se to na světlo boží ![]()
pak bys ale mohla dát avízo nák jak se vede ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jak opatrně?? To prostě neovlivní a stéjně to na sebe nakonec práskne sama, už to vidím… Co se týče jejího kladného vztahu k alkoholu k tomu asi netřeba se vyjadřovat… Říkala, že už NIKDY!! A na další akci už ho do sebe zase lila… No co čekat o člověka, co stáhne litr tvrdého alkoholu ve dvojko a to už v té době měl v sobě aspoň dvě promile… Někdo by holt neměl chlastat, protože mu to vůbec nejde a neumí to!! Pak to takhle blbě dopadá…