Pro koňařky - povedené video

6453
22.3.11 21:49

pro koňařky - povedené video

Při procházení youtubem jsem narazila na bezva video. Fakt mě „dojalo“ spojení hudby a videa
především po tom co jsem se vrátila před chvilkou vyřízená z koní a doma mě čeká druhá směna-dítě, uklid, vaření…
no a do toho : jsou prokletý..upsali duši ďáblu…ale už si bohužel nepomůžou…mě to fakt pobavilo :lol:
kované koňařky asi pochopí

pokud máte na skladě nějaké povedené videa tak dejte. pa

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1186
22.3.11 21:59

taky jsem postižená. video pěkný, nejdřív jsem čekala nějaký fór a až pak mi to došlo :-)
ty přeskoky, to je nádhera. máme teď děti i koně doma ale po časech u koní když ještě nebyly děti se občas zasteskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
22.3.11 22:08

Tak,upsali duši ďáblu,to je přesný.Já jsem toho názoru,že kůň ve volnosti je to nejkrásnější,co múže být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
22.3.11 22:09

Moc pěkné. Jaj taky se mi stýská po ježdění ale zatím není hlídání a malej moc spolehlivě nespí dostatečně dlouho tak jsem zatím od porodu jezdila jednou, ale od příštího měsíce se chci polepšit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
22.3.11 22:23

Krásný, moje skoro 10letá dcera skoro slintala. Chodí 1× týdně pomáhat do stájí i jezdit a úplně tomu propadla. :-D 1×týdně už je málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
22.3.11 23:47

Tady další postižená…moc hezky udělané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
22.3.11 23:57

mě se po ježdění nějak nestýskáááá :lol: :lol:
to je fór, jezdím teď furt-kamarádka co mi bere herky 2× do týdne je pryč takže musím každý den chcu nechcu. Jako ono skloubit mrňavku a ježdění za koňma 30min 30min zpátky + 30min přivézt babičku + 30min odvést babičku ze stáje - drndá s kočárem kolem stáje než si podrndám prdel na herkách (respektive hlavně jedné herce, druhej je starej a tváří se, že je mu líp bez mé maličkosti na hřbetě)
no dá to zabrat. Chci koně doma, dělám co můžu, ale občas mě vyděsí nějaká „dobrá“ duše co vyvalí oči a tvrdí, že to bude ještě horší situace než mám teď
lenk co ty na to? jak to jde děti s koňma pod jednou střechou?

lenk: mě se ani tak nezasteskne přímo po času bez dítěte, leda po závodech - to by šlo s dítětem asi dost blbě, ale to stejně teď nemám koně tak mi je to vcelku šumák. mě se jen stýská po tom vyjet si na koně kdy se mi chce a vrátit se domu dřív než v půl desáté večer…(většinou hlídá manžel když se vrátí z práce)

no nic, jsem ráda, že je tu někdo stejně postižený, budu ráda, když pokecáme.

nevado - a plánuješ furt skákat? přes co lítáte? podle fotky mi to přijde poměrně dost-páč to vypadá jako voda na Mělníku a ta se tam jezdí myslím od L…ale možná se pletu.
Můj skokan je starý a nemocný s nohama (ale nemá to vliv na funkci rostlináře :lol: je stále jako jura :lol: jen se plácá ve výběhu místo skákání)
skákat na jiném koni jsem se bála tak jsem koupila drezůráka…je to takovej hysterickej debílek a já jezdec na prd (drezura je fakt kurevsky těžká) takže než někam vyjedem se ukázat tak přejde hooodně zim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
23.3.11 00:02

Kajušice - takový fotky mi vždycky vyvstanou na mysl jak je asi lidi pořídili. buď:

• mají normální hodné koně (narozdíl ode mne)
  • mají menší panickou hrůzu z toho že se něco stane, ale to asi souvisí s bodem jedna
  • mají hodně dětí :mrgreen: (blbej forek,ale neodpustila jsem si ho)

moje dcerka je teprva opravdu miminko tak si to neumím představit, ale je pravda, že až bude větší a bude pištět že chce taky nahoru apod…no asi dopadnu stejně a budu mít stejné fotky. Už teď s ní lezu do boxu a strkám ji před tu 4nohou havěť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
23.3.11 00:13

Mismis,

video je bezva. Uplne se mi po konikach zastesklo… Jsem sice zacatecnik, ale kobylky mi strasne chybi - ted mi jezdeni zakazal pan doktor a ve sve podstate s brichem jak balon a bolestma by se jezdilo blbe :-( Ale kdyz vidim to krasne pocasi - juj to by se prohanelo… jeste, ze jsem si stihla splnit svuj sen a v zime byla „popelcina romantika“ na zasnezene plani :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
23.3.11 00:20
Mišmiš píše:
Kajušice - takový fotky mi vždycky vyvstanou na mysl jak je asi lidi pořídili. buď:
  • mají normální hodné koně (narozdíl ode mne)
  • mají menší panickou hrůzu z toho že se něco stane, ale to asi souvisí s bodem jedna
  • mají hodně dětí :mrgreen: (blbej forek,ale neodpustila jsem si ho)
moje dcerka je teprva opravdu miminko tak si to neumím představit, ale je pravda, že až bude větší a bude pištět že chce taky nahoru apod…no asi dopadnu stejně a budu mít stejné fotky. Už teď s ní lezu do boxu a strkám ji před tu 4nohou havěť
Na koni sedí ségra…s prckem..já stojím mimo záběr a kobylu držím…Nejsem blázen a nenechám si zmrzačit dítě :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
23.3.11 07:10

Mišmiš šla jsem s kobylou párkrát předloni S ( s hrůzou v očích )jinak do L v pohodě. Foto je myslím z nějaký postupky do 120 ale šla voďák prvně děsně ji to vyděsilo tak si dala nohy až za hlavu :mrgreen: Taky jsem další skok málem netrefila jak svištěla od vody pryč.
Letos jsme ji zatím ani nedělali licenci s prckem si to neumím představit hlavně pravidelný tréninky :cry:
Ale dítě na herky taky zvykám teda zatím tam má spát v kočáře a kobyla se na něj občas koukne co jí to stojí u boxu,ale stejně se obávám že u kluka zvítězí auta a PC :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
23.3.11 07:18

Tady další postižená :wink:

Krása!

Taky jsem se zatím neodpracovala k tomu vrátit se do sedla, ono už moc není kam :-? Tak mi nezbývá než hledat (a hlavně to skloubit všechno dohromady :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
23.3.11 07:30

Mišmiš doma se totiž vyvalí další kupa starostí ohledně koní - zázemí, ohrady, seno, sláma (piliny), hnůj, voda pokud nejsou napáječky…a hlavně je to každodenně aspoň 2× denně u nich být. Abych pravdu řekla kolikrát na to ježdění ani nebyl čas (to hlavně v zimě, když člověk přišel ve 4 z práce) nebo síla jít ještě po práci kolem koní jezdit. A to děti teprv přijdou :lol: Je fakt, že teď už jsme se propracovali do stádia, kdy jsou většinu času na pastvině (předtím na to nebyly prostory), takže denní údržba zabere tak 20 min., ale čím dýl je mám doma u nosu, tím míň je mi to vzácné a jsem poslední dobou shnilá jezdit :lol: (teď teda nejezdím, nemám odvahu sedat s břichem do sedla, člověk nikdy neví, co se může po…). Já se teda pro koně doma rozhodla hlavně proto, že okolní stáje vesměs koně držely většinu dne zavřené v boxech (sporťáci, no :mrgreen: - nic pro nás rekre) a do výběhu chodili jen na pár hodin, a to jsem nechtěla.

Poňouch na vycházce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
23.3.11 09:54

mišmiš:
my máme doma jen malou poničku, a manžel má dva koně v práci (3km).jsou v ohradě s přístřeškem a jezdí se na nic minimálně.
hlavně dřív šlo o ježdění a teď vymýšlíme jak zapojit děti, jdeme s koňma na procházku(část se veze část jde pěšky). nevím jestli se kdy vrátím ke sportování, ale tak ráda bych časem aspoň hubertovky.
ale jaks psala cosi o hazardu při vození dětí na koních, tak mi to nepřijde tak hrozné, když má někdo fakt hodnýho koně. zkusím vložit fotky. já prošla jen sportovníma stájema a trochu závodila, tak mi taky přišlo že koně jsou nevyzpytatelný a bez uzd a sedel se na to neleze a teď mi drahej manžel předvádí, že všecky (naše) koně fungují líp bez uzd, jen připnem otěže k ohlávce a vozíme i děti, a není to proto že by se zabýval parellim, ale že je línej pro sedlo a uzdu dojít. chodí na ohlávkách i ve voze, a líp než s udidlem.
kde máš koně ty? a můžeš je mít výhledově doma? a sportuješ nebo se chystáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
23.3.11 10:31

dcera s poničkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie