Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, také bych se ráda připojila do klubu, TP dle kalkulačky 14.8.,ale podle velikosti prcka spíše až 20.8. ![]()
Ahoj…sice uz jsem v jedne skupine Termin porodu srpen 2015…ale rada bych se pridala i sem…podle Utz mam termin 19.8.
@Peczka na první kontrolu jdu v pátek. Ještě dnes jsem si pro jistotu dělala druhý tt a čárečky jsou ještě viditelnější. ![]()
Máme uzavřenou skupinku zařijovek kdo by se chtěl přidat
https://www.emimino.cz/…rankovani/5/?…
@regMlč díky, taky gratuluji k prckovi
.už jsem ho viděla na ultrazvuku, srdíčko bilo, tak snad to tentokrát doklepu do zdárného konce
![]()
Ahojte děvčata hlásím se do klubu..taky čekám mimčo v září.. chybí mi poslední 4 měsíce školy…s tím souvisí i můj dotaz…musíme mít oddělanou praxi, která u nás spočívá v rautech, plesech a pod a někdy je to i fyzicky narocne.. a často tyto akce trvají do ranních hodin..vim, ze zalezi na dr, ale myslite, ze by mi napsal nejake osvobozeni z praxi treba? Nechci i pred nim vypadat, ze se chci z tech praxí ulejt..
@Káťa1988 já ho možná uvidím až v pátek.
nemůžu se dočkat. ![]()
@Monyszek205 Ahoj, já si myslím, že by ti to měl napsat. Já si s tím teď lámu hlavu taky, protože občas jsou naše praxe docela náročné. Musíme přemísťovat figuríny do výloh, a ty taky nejsou zrovna nejehčí.
Já šla k doktorce až v 8tt a hned mě nechala doma na neschopence…v práci stojím 12hodin na nohách a je to tam někdy docela vyhrocený…
Holky máte uý´ž nekterá zkušenost s tím kdy vám da doktor neschopenku?
mám práci v celkem blbem prostředí a aby řekla pravdu, chodím tam uplne s hrůzou ![]()