Pro pobavení - zlodějíček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3025
23.12.23 06:32
@KalamityJohn píše:
Komplet mejkap.

Zadání bylo „malá cena“ a to teda důrazně protestuju, že by splňovalo : )!
Mám v dekorativní kosmetice uložené malé jmění!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
23.12.23 07:26
@MamkaDouDou píše:
Psal že né drahého :mrgreen:

To je fakt, ale velmi mě pobavila představa toho, jak někdo přijde domů a kouká na svoji „nahou“ postel. Náhradní povlečení taky nikde, tak jde spát do nepovlečené postele a nechápe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
23.12.23 08:09

Vejvrtku neznám, jen vývrtku… :think:
Vzala bych zubní kartáček… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21112
23.12.23 11:42
@Kryptozoo píše:
Mám v dekorativní kosmetice uložené malé jmění!

Omlouvám se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
23.12.23 11:49
@FraDeu píše:
U nás by se to nepoznalo. Všechny role máme vyskládané do komínu… když se jedna ztratí, tak to ani nepoznáme.

Tak vsechny toaletaky. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21112
23.12.23 11:50
@Capelucia píše:
Peřinu nebo matraci z postele :cert:. (I když to by mělo náročnou logistiku). To bych vraždila :mrgreen:.

Zajímavý, že nikdo nezmínil medvídka nebo jinou hračku s kterou spí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
23.12.23 12:00
@KalamityJohn píše:
Zajímavý, že nikdo nezmínil medvídka nebo jinou hračku s kterou spí. :think:

Neblázni, nebo se tu někdo začne rozepisovat o těch nafukovacích a to asi nepotřebujeme vědět podrobnosti :D
Jinak na absenci vývrtky bych přišel asi až po letech, protože jich sice mám hodně, když počítám i ty na nožích ale nevzpomenu si, kdy jsem ji vůbec naposled použil. Takže já se přikláním k tomu toaleťáku, to by bylo nemilé překvapení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
23.12.23 12:05
@JenedaLinda píše:
To je fakt, ale velmi mě pobavila představa toho, jak někdo přijde domů a kouká na svoji „nahou“ postel. Náhradní povlečení taky nikde, tak jde spát do nepovlečené postele a nechápe :mrgreen:

no mě by to děsilo hlavně kvůli té ceně :lol: jsem ten divný člověk, co může spát na gauči bez peřiny a vyspí se :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21112
23.12.23 12:16
@rmot píše:
Neblázni, nebo se tu někdo začne rozepisovat o těch nafukovacích a to asi nepotřebujeme vědět podrobnosti :D
Jinak na absenci vývrtky bych přišel asi až po letech, protože jich sice mám hodně, když počítám i ty na nožích ale nevzpomenu si, kdy jsem ji vůbec naposled použil. Takže já se přikláním k tomu toaleťáku, to by bylo nemilé překvapení :)

Nojo, takhle sebrat nebo schovat robertka by asi frustrovalo kdekterou. :think:

Já nůž s vývrtkou vůbec nemám. Vlastně jediný více želízkový nůž mám Skeletool.

Poslední akvizice je vyhazovací Hubertus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
23.12.23 12:20
@Kryptozoo píše:
Mám v dekorativní kosmetice uložené malé jmění!

Tak u mě by to splňovalo. Zároveň by trvalo dobrých pár dní zjistit, že mi chybí make-up a zas tolik by to nevadilo. :lol:

Vývrtku bych si taky nevšimla, ale ten štupel od vany :cert: :lol:.

• Citovat
  • Upravit
5889
23.12.23 12:24

Já bych vzala jednu botu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
23.12.23 12:24

@KalamityJohn nůž s vývrtkou mám. Už dobrých 20 let nosím sebou pořád pořádný švýcarský nůž - někdy tehdy jsem pochopila, že dnešní muži jsou marní a nepřipravení. :lol: Hodil se mi už 1000×.

Tak další malá věc, co by mi chyběla - švýcarský nožík. To by chvíli trvalo, než si všimnu, ale pak by v některém momentu fakt chyběl. :lol:

• Citovat
  • Upravit
8106
23.12.23 12:38
@KalamityJohn píše:
Nojo, takhle sebrat nebo schovat robertka by asi frustrovalo kdekterou. :think:

Já nůž s vývrtkou vůbec nemám. Vlastně jediný více želízkový nůž mám Skeletool.

Poslední akvizice je vyhazovací Hubertus.

Tak to já bych se asi bez klasických švýcaráků neobešel :) Často mám u sebe klasický otevírací nebo pevný a k tomu ještě přihozený švýcarák. Jestli skeletoolem myslíš ozbrojené kombinačky, tak to vybírám už několik let a stále jsem nic nekoupil :) Vždycky se pro nějaké nadchnu a pak se najde něco, co mi na nich vadí. Ale jednou si je určitě pořídím, protože se mi to líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
23.12.23 12:42
@Capelucia píše:
@KalamityJohn nůž s vývrtkou mám. Už dobrých 20 let nosím sebou pořád pořádný švýcarský nůž - někdy tehdy jsem pochopila, že dnešní muži jsou marní a nepřipravení. :lol: Hodil se mi už 1000×.Tak další malá věc, co by mi chyběla - švýcarský nožík. To by chvíli trvalo, než si všimnu, ale pak by v některém momentu fakt chyběl. :lol:

Dnešní doba je divná a muži marní. Kolikrát už jsem slyšel od normálního dospělého chlapa - „ty nosíš nůž? Na co, ty se s ním chceš prát?“ :roll: Za mého dětství se říkávalo „každý muž má mít nůž“, ale dnes se spíš „chlapi“ koukají do zrcadla, jestli mají správně učesané vousy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
23.12.23 12:47

Fén a tužidlo na vlasy

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat