Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Capelucia píše:
@KalamityJohn nůž s vývrtkou mám. Už dobrých 20 let nosím sebou pořád pořádný švýcarský nůž - někdy tehdy jsem pochopila, že dnešní muži jsou marní a nepřipravení.Hodil se mi už 1000×.Tak další malá věc, co by mi chyběla - švýcarský nožík. To by chvíli trvalo, než si všimnu, ale pak by v některém momentu fakt chyběl.
Nůž v pravý kapse nosím od svých sedmi let. Každý ráno si jeden vyberu ze šuplete. Ale multifunkční nože mi nic neříkají. Ujíždím na vyhazovácích swinguards například. Bez nože si připadám nahatej a kolikrát jsem se vracel do auta, bo americké instituce mají všude brány a ostrahu.
@rmot píše:
Tak to já bych se asi bez klasických švýcaráků neobešelČasto mám u sebe klasický otevírací nebo pevný a k tomu ještě přihozený švýcarák. Jestli skeletoolem myslíš ozbrojené kombinačky, tak to vybírám už několik let a stále jsem nic nekoupil
Vždycky se pro nějaké nadchnu a pak se najde něco, co mi na nich vadí. Ale jednou si je určitě pořídím, protože se mi to líbí
Já to nosím na lov. Spolu s Puma White Hunter. Zahaknutej v kapse se hodí na malý věci.
@KalamityJohn divil bys se, kolikrát mi švýcarák prošel do letadla. Já prostě zapomínám, že ho mám.
DOmácího mazlíčka jakéhokoliv druhu bych si cca na tři dny vypůjčila ![]()
@Sedmnactnulajedna píše: Čivavu
Má to být malé a LEVNÉ ![]()
Mám jednu historku. Moje maminka, když byla hodně mladá, měla ztřeštěné nápady, ovíněná schovávala lidem věci. Její sestra to o ní věděla. Tak ji volala, že hledají holicí strojek. Prohledali celý byt. Mamka nevěděla, zapomněla. Našli ho, když se šlo prát, v pračce ![]()
@BlackBlue uz vidím, jak pašuješ našeho 35 kiloveho psa
ale on je takový trouba, ze by snad i spolupracoval
@stinga píše:
kdybys z našeho baráku odnesl vývrtku, tak bychom si to zřejmě několik let neuvědomili![]()
vůbec by nám nechyběla
Přesně
U nás by spíš chyběl otvírák na pivo ![]()
@Tichošlápek Pamlsky různého druhu bych přinesla tak jak tak, aby se případně dali uplatit
![]()
@guineapig píše:
PřesněU nás by spíš chyběl otvírák na pivo
jo ten by nám také chyběl, ale pivo se dá otevřít i o futra
@stinga píše:
jo ten by nám také chyběl, ale pivo se dá otevřít i o futra
U nás se pivo nepije, ale otvírák by problém nebyl, v peněžence mám toto https://www.kupujchytre.cz/…nkcni-karta/