Pro všechny s PCOS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciTau
4.2.13 08:16

@Roluda jo tomu věřím, mám z každé těhotné uživatelky radost, ale zároven mě ničí že my ani po dvou letech stále nic :,(

• Citovat
  • Upravit
Roluda
4.2.13 08:21

@LuciTau ja to plne chapu, proto jsem se tam pak ztahla… :hug:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
4.2.13 08:21

@Roluda no ale já doufám že se na mě už konečně usměje štěstí :-)

• Citovat
  • Upravit
Roluda
4.2.13 08:22

@LuciTau urcite ano. V lednu jsi mela IVF?

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
4.2.13 08:22

@Roluda jj mám 5dní po ET :roll:

• Citovat
  • Upravit
1064
4.2.13 08:31

Je to tezke. Ja otehotnela po 10 ti mesicich, ale nedopadlo to, a pak mi zjistili pco. Jen si myslim, ze to mohli zjistit driv, kdyz od 16 mam takove problemy. Zajima me to umlele oplodneni, to si platis sama, nebo neco proplaci pojistovna? A je to drahe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
4.2.13 08:42

@ducki platím si to sama protože na pojištovnu ještě nemám nárok, takže nás nativní cyklus (stimulace clostilem vyšla na 10 000,–) a předtím jsem byla 2× na IUI a to jsme neplatila nic, jen za injekci pregnylu nebo ovitrellu, ale snažíte se krástce nad umělým bych nepřemýšlela :-)

• Citovat
  • Upravit
1064
4.2.13 08:53

Ja vim jen si rikam co kdyby. A zajimalo me kolik to stoji. Piju ruzne bylinky, tak snad pomuzou ty:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
4.2.13 08:55

Holky já mám taky PCO ale sdělil mi to dr až po 4 dětech :mrgreen:, prý ale to už jsem vám musel říkat to máte od narození 8o. No tak jsem ráda že to vím až ted protože dřív bych stresovala že nebudu mít děti. Tím se nechci chlubit jen všem kdo se tohle dozví dodat naději že i takhle děti mít můžete. Nebo jsem hříčka přírody? :nevim: JO a mám teda i dvojvaječné dvojčata, no to nechápu už vůbec :nevim: Nevíte jak je to s dědičností? Mám 4 holky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
4.2.13 08:58

Ahoj holky, taky mam PCO, menstruaci mam jednou za rok, ale asi i s ovulaci. Z byvalym pritelem jsme se snazili rok v Gennetu, bylo to desny, nereagovala jsem na clostil, davali mi minimalni sanci otehotnet. Cyklus jsem si udrzovala utrogestanem. Pak jsem vymenila pritele, byla konecne stastna a lup za dva mesice jsem byla tehotna a za rok a pul zase. :mrgreen: Ted mam doma dva maly kloucky.

Tady je stara diskuze: https://www.emimino.cz/…ecniku-7953/

Tech zazracnych pribehu je tam spousty, totiz pod PCO lekari daji kazdyho, kdo nemenstruuje podle tabulek mi prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
4.2.13 08:59

@ducki no tohle bylo jen nativní IVF, pokud ti to platí pojištovna máš 4 pokusy a hradíš jen "nadstandarty jako je PK, ICSI, mražení atd..leéky..
a pak to stojí pekelné peníze.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
20950
4.2.13 09:16

Ahojky.

Taky mám PCO. Snažili jsme se rok a otěhotněla jsem přirozeně (naskočila jsem po clostíku). :dance: Teď se snažímě od předloňského prosince o druhé. Ovulku mám potrvrzenou. Naskočila hned po porodu. Loni v únoru jsem sice otěhu ale skončilo to ZT. :( A teď se zatím nedaří.

Všem držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
4.2.13 09:17

Porad si rikam, ze to pujde samo, a ze dalsi mesic to vyjde. Ale verim, ze mimi na me ceka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
4.2.13 09:51

Ahoj holky..taky mám PCOS..zjístili mi to hned v CARu, jak jsme došla na kontrolu, že mám PCOS a že ovulka asi není. Potom jsme měla 3 měsíce Utrogestan na podporu a při prvním folíku po Clostíku jsem otěhotněla..to bylo před 4-mi lety..máme krásného klučíka..a chceme druhé a samo, že se nedaří. Musela jsem změnit gyne..já ovulku někdy mívám, někdy ne..poznám jen podle testu na ovu. A MS mívám pravidelnou 28-30 dní. Minulý rok v dubnu jsem otěhotněla, přirozeně ale nedopadlo to..
Takže opravdu záleží, v jakém stadiu PCOS máte.. :roll:
Jinak jsme byla před víc jak 2 lety na vyšetření průchodnosti, tak k tomu ještě neprůchodnou pravou stranu..
Mi dr v CARu doporučil IUI při Ovu na levé straně..tak se do toho vrhnem od léta asi.. :dance:
Jinak jsme si objednala od kamarádky na podporu vaječníku nějaké bylinkové kapky.Tak uvidíme..
Strašně jsem se trápila, úplně se mi zhoršilo zdraví..všechno od zubů pokožní onemocnění..Tento rok se dávám dohromady..úplně jsem to vypustila ovu nebo ne. Prostě si užívám života a mám očistu těla..Úprava stravy podle nutriční poradkyně a bylinkové čaje..
Držím vám palce, aby se vám zadařilo.. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
4.2.13 10:08

Ahoj holky taky mám PCO, ale bohužel nepatřím mezi ty šťastné co otěhotněli přirozeně :D ale zaplať pán bůh za ivf ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí