Pro všechny s PCOS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
11.1.14 01:52

Ahoj holky, tak co jak dal valcite? U me bohuzel porad nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.4.14 10:51

PCOS na facebooku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
29.4.14 11:52

Ahoj holky :-) tak jak jste na tom? Ja bohuzel porad nic. Jsem 14 dni po laparo a mam pul roku na to, abych otehotnela sama jinak mi da dr clostik. Zacala jsem brat inofolic (predtim jsem mela nosifol a pomohl mi jednou k ms jinak nic) tak doufam, ze mi nastartuje aspon jednu ovulku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
11.9.14 12:52

Ahoj, ráda bych sdilela zkusenosti se snazilkama, co maji syndrom polycystickych ovarii (PCOS). Mě ho zatím identifikovali v pronatalu z UTZ, v rijnu me cekaji krevni testy na hormonalni profil a nasledne UTZ v polovine cyklu. Jiz nyní ale tusim, ze diagnoza je velmi pravdepodobna (mirna nadvaha, problemy zhubnout, akne, mastna plet, mastne vlasy, anoovulacni cykly a perlovy nahrdelnik z ovarii ve vajecniku…). Holky, pokud s timto sydromem jiz bojujete nebo teprve zacinate, pripojte se ke me… potrebuji co nejvive invormaci, abych se z toho nezblaznila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
11.9.14 14:55

@Majaha Bojovala jsem zaplať pánbůh jen půl roku, s mýma anovulačníma cyklama a kdy vyšel i spermiogram nic moc…nás moje báječná gyndařka nás poslala rovnou do CARu s tím, že se snažíme přes rok…protože mi na rovinu řekla že si myslí, že kdyby se to povedlo přirozeně byl by to zázrak…a záhul na psychiku. Jsem ji za to vděčná…v CARu po půlroce chození na UTZ a kontrolování ovulace za pomocí Clostilbegytu…neúspěšném IUI…došlo na IVF…povedlo se napoprvé a máme báječnou dceru. Jen píšu můj příběh, neříkám že to tak bude i u tebe ;) držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
12.9.14 08:24

@Majaha Tak já o něm vím, že ho mám už tak 3 roky a stále bojuji. Ted budu brát druhý cyklus clostík. Klidně se ptej jestli chceš něco vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí