Pro všechny s PCOS

1064
4.2.13 07:55

Pro vsechny s PCOS

Ahojky slecny, zakladam tuto diskuzi, aby jsme se podporili, vypovidali nebo napsali nejake rady ty co otehotneli(nejlip prirozene :) ). Zatim se mejte hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LuciTau
4.2.13 08:01

:mavam: :mavam: ahoj, mám taky PCOs, ale bohužel nejsem ta, co by otěhotněla přirozeně :cert: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Roluda
4.2.13 08:05

Ahoj.

Taky mam PCO a doma 9mesicniho syna. Otehotnela jsem prirozene ;)

• Citovat
  • Upravit
1064
4.2.13 08:05

Ahoj a jakto? Mela si nejake vetsi problemy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
4.2.13 08:07

@ducki nevím jestli je to na mě, ale nejspíš jo :-) problémy jsem neměla jen PCO, manžela mám v pořádku ale mě po laparoskopii naskočila krásná MS ale zase mi nepraskají folikuli když už vyrostou :-)

• Citovat
  • Upravit
1064
4.2.13 08:07
@Roluda píše:
Ahoj.Taky mam PCO a doma 9mesicniho syna. Otehotnela jsem prirozene ;)

A bez nejakeho uzivani leku napr. clostiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
4.2.13 08:09

@ducki ono je to kus od kusu (ženy od ženy) každá jsme jiná na každou zabírá něco jiného :-) držím pěsti :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Roluda

@ducki uplne prirozene, v kvetnu mi dr oznamil, ze mam PCO a ze budu mit velky problem otehotnet, v cervenci jsem byla tehotna :)

• Citovat
  • Upravit
1064

Aha tak ale hlavne, ze ses dockala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau

@Roluda asi si to měla menší a byla jsi jedna z těch štastných co mají ovulaci :pankac:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
4.2.13 08:11

@ducki dávej tam "zmínit se ať je vidět na koho píšeš nevím jestli to že jsme se dočkala je na mě, a le já se nedočkala, jsme v procesu IVF :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Roluda
4.2.13 08:11

@LuciTau no prave dva mesice jsem dochazela na UTZ, gyndar mi hlidal ovulaci a ta se nedostavila, ale pak tyden na to uz prijit musela :)

• Citovat
  • Upravit
1064
4.2.13 08:12

@Roluda tak to mas super:) ja vim, ze mam pco od prosince a zatim nic, ani asi ovu nenachytam i kdyz v lednu myslim byla po vyvolavacce a ms, ale asi si to jen myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
4.2.13 08:13

@Roluda tak to je super :-) u nás v diskuzi taky holčina měla jednou folíka krásného a neotěhotněla pak tam neměla nic velkého a bum byla těhulína, ale to jsiou všechno zázraky, když tu vidím kolik je tu holek co si prochází IUI, IVF :zed:

• Citovat
  • Upravit
Roluda
4.2.13 08:15

@LuciTau to jo, ja kdysi psala do diskuze PCO a strasne moc holek ceka leta. Prestala jsem tam pak psat, protoze jsem citila, ze nektere holky mrzelo to, ze si uz toho tolik vytrpely a ja jsem otehotnela hned…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex