Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky slecny, zakladam tuto diskuzi, aby jsme se podporili, vypovidali nebo napsali nejake rady ty co otehotneli(nejlip prirozene
). Zatim se mejte hezky
ahoj, mám taky PCOs, ale bohužel nejsem ta, co by otěhotněla přirozeně
![]()
Ahoj.
Taky mam PCO a doma 9mesicniho syna. Otehotnela jsem prirozene ![]()
@ducki nevím jestli je to na mě, ale nejspíš jo
problémy jsem neměla jen PCO, manžela mám v pořádku ale mě po laparoskopii naskočila krásná MS ale zase mi nepraskají folikuli když už vyrostou ![]()
@Roluda píše:
Ahoj.Taky mam PCO a doma 9mesicniho syna. Otehotnela jsem prirozene
A bez nejakeho uzivani leku napr. clostiku?
@ducki ono je to kus od kusu (ženy od ženy) každá jsme jiná na každou zabírá něco jiného
držím pěsti ![]()
@ducki uplne prirozene, v kvetnu mi dr oznamil, ze mam PCO a ze budu mit velky problem otehotnet, v cervenci jsem byla tehotna ![]()
@Roluda asi si to měla menší a byla jsi jedna z těch štastných co mají ovulaci ![]()
@ducki dávej tam "zmínit se ať je vidět na koho píšeš nevím jestli to že jsme se dočkala je na mě, a le já se nedočkala, jsme v procesu IVF ![]()
@LuciTau no prave dva mesice jsem dochazela na UTZ, gyndar mi hlidal ovulaci a ta se nedostavila, ale pak tyden na to uz prijit musela ![]()
@Roluda tak to mas super:) ja vim, ze mam pco od prosince a zatim nic, ani asi ovu nenachytam i kdyz v lednu myslim byla po vyvolavacce a ms, ale asi si to jen myslim
@Roluda tak to je super
u nás v diskuzi taky holčina měla jednou folíka krásného a neotěhotněla pak tam neměla nic velkého a bum byla těhulína, ale to jsiou všechno zázraky, když tu vidím kolik je tu holek co si prochází IUI, IVF ![]()
@LuciTau to jo, ja kdysi psala do diskuze PCO a strasne moc holek ceka leta. Prestala jsem tam pak psat, protoze jsem citila, ze nektere holky mrzelo to, ze si uz toho tolik vytrpely a ja jsem otehotnela hned…