Polotvrdý čípek, co myslíte?

1064
3.2.13 22:06

Poradte s cipkem

Ahojte holky, potrebuju poradit. Cipek mam polotvrdy, teploty 36,8-36,9. Hlen mam bily vodnaty a jak ho kontroluju tak to tam cvachta:D co myslite? Ms mam dostat az 11.2. ovu uz myslim byla 20.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
3.2.13 22:12

To máš luteálku dlouhou tři týdny? :think: To se mi popravdě moc nezdá, tu ovu máš potvrzenou měřením BT? Pokud bys byla měla ovulaci fakt toho 20., tak už bys klidně mohla testovat, třeba mamatest 10 by ti už druhou čárku ukázal.
A jinak ten čípek, já měla v době očekávané ms ve všech těhotenstvích čípek poměrně hodně dlouhý a celkem dost tvrdý, on teda pak zase trochu povolil, ale v době očekávané ms byl naprosto nepřehlédnutelný, i sex byl v tu dobu trochu nepříjemný, jak byl čípek víc vystrčený a naráželo se do něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.2.13 22:18

@ducki Zkus test, myslím, že mamatest10 by ti měl něco ukázat, jak psala Gladys. Jinak přesně takový čípek jako máš ty mám já od ovu do MS, teploty mezi 36,9 a 37,1 ;) Myslím, že na to, abys to poznala podle teploty je ještě brzo, musí se držet nahoře dýl.. Ale jak říkám, zkus test, držím palce :kytka:

@Gladys Já mám LF 18 dní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
3.2.13 22:21

Ahoj, já byla čtyřikrát těhu a vždy jsem měla teploty mezi 36,9-37.2C - Čípek byl vždy tak cca ve střední poloze a měkký. Výtok jsem měla mléčný a zas tak extra jej nebylo… Vždy jsem testovala 10den po OVU měla jsem čárku - jednou silnější a podruhé slabší. 12 den po ovu bylo jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9051
3.2.13 22:28

Tak s tím čípkem mi přijde, že je to individuální. Já ho mám před MS tvrdý a dlouhý, že ho tam mám plno :mrgreen: Ale když jsem byla těhotná, tak byl vzadu a kratší a tam zůstal, až do plánové MS. Těď čekám na testování a nechci si na čípek sahat, abych si tam nic nezanesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
3.2.13 22:31

Ja mam problem s ms. Nepravidelna a byla jsem na injekci a ms jsem mela 12.1.-17.1. a ovu podle testu byla 20.1. nikdy predtim jsem netestovala ani ovu nehlidala. Myslim ale, ze tehu nebudu nemam zadne priznaky jen mam castejsi nutkani jit na malou. Ale i tak dekuju za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
4.2.13 07:59
@ducki píše:
Ahojte holky, potrebuju poradit. Cipek mam polotvrdy, teploty 36,8-36,9. Hlen mam bily vodnaty a jak ho kontroluju tak to tam cvachta:D co myslite? Ms mam dostat az 11.2. ovu uz myslim byla 20.1.

já měla ovulku 22 a dneska // :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.2.13 09:23
@ducki píše:
Ja mam problem s ms. Nepravidelna a byla jsem na injekci a ms jsem mela 12.1.-17.1. a ovu podle testu byla 20.1. nikdy predtim jsem netestovala ani ovu nehlidala. Myslim ale, ze tehu nebudu nemam zadne priznaky jen mam castejsi nutkani jit na malou. Ale i tak dekuju za odpovedi

no zrovna ty testy jsou takové orientační, po pozitivním testu může nastat ovudo 12h a taky do 24h nebo dokonce i do 36h, pak záleží na tom, jak člověk dodrží ty pokyny k testování, to má dost vliv na odčítání výsledku, i tu byly holky, co si mysleli, že pozitivní ovu test je když se objeví jakákoli druhá čárka (tím nechci říkat, že jsi to udělala špatně, ale je to u začínajících se snažích celkem častý jev ;) )
Další věc je, že jsi teplotu zřejmě změřila jednorázově, ono nesejde na výšce teploty, ale na rozdílech teplot mezi tou částí před a po ovu, takže to taky není nic, co by vypovídalo o čemkoli.
Když to neklapne, tak tu BT měř pravidelně, to je nejsměrodatnější a zároveň nejlevnější prostředek k potvrzení ovulace v domácím prostředí, na testy se vyprdni. A nebo zkrátka dál ochmatávej čípek, ten můj se choval poměrně jednoznačně, jen jsem musela pár cyklů hmatat skoro každý den, abych to dostala do ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí