Snažilky Pardubice 2013

1633
3.2.13 12:35

Snažilky Pardubice 2013

Zdravím, Nikde jsem nenašla podobné téma a tak jsme se rozhodla drze založit koutek pro snažilky z Pardubic.Je jedno zda už caparta máte nebo jdete na první. Mě je třeba 22let, jsem vdaná a s manžou máme tříletého krásného chlapečka. Teď by sme se rádi rozrostli o dalšího člena ale zatím se nedaří. Takže maminky z Pardubic a blízkého okolí, pokud máte chuť a náladu hurá sem! Můžeme se podělit o radosti i starosti, pokecat o snažení, ochlapech ale i zaskočit na kafčo či pro ty co už caparta mají tak třeba i vyrazit někam s dětma :)No a nechci být sobecká ale budu ráda že v tom nejsem sama :D :lol: Maminka Míša :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26833
3.2.13 12:59

@Michaela99 Ahoj, můžu se přidat? Jsem tedy z Přelouče, zatím mi je ještě 21 :mrgreen: mám 9m chlapečka a od listopadu se zatím marně snažíme o druhé :? V Pardubicích bývám často - s malým na plavání, nebo já na tréninkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.2.13 13:26

@Reinka Určitě můžeš Vítám tě tu :) :kytka: Takže 9 měsíců ju? Tak to je ještě prdísek :) To já už mám tříletého klučinu jak jsem psala a o další se zatím marně pokoušíme. :( Do Přelouče chodím k ženskému :) a manža tam má mraky známejch z práce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
3.2.13 13:28

@Michaela99 já zase na gyndu jezdím do PCE :lol: :lol: Nojo, je to prcek, jen musel ven CS, tak jsme s druhým otáleli, jinak bysme chtěli hned :mrgreen: Zítra čekám MS, už ji cítím za rohem :cert: Prvního jsme měli hned první měsíc snažení, tak už jsem dost smutná, no, ale ke konci měsíce máme svatbu, tak si říkám, že dobře, že to zase nevyšlo, alespoń se nebude nikdo vyptávat, proč nepiju, ale ten další měsíc už to prostě vyjít musí :cert:

A jak dlouho se o druhé snažíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.2.13 13:33

@Reinka No teda já jsem taky neměla porod žádný med.. obrovský nástřih a tahání kleštěma.. pohroma.. svatku sme měli 24.8.2012 takže jsme chvilinku svoji ale jinak sme spolu skoro 5 let. Snažíme se od prosince a zatím to nějak nejde ale ono to nešlo ani u prvního.. tam se to povedlo až někde po roce tak se snažím být trpělivá… jen mě štve ta závislost na těhotenských testech.. jsem jak švihlá jen co vím že mi skončili plodné dny.. testuju jak vzteklá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
3.2.13 13:35

@Michaela99 to jsme na tom s tím testováním stejně :lol: :lol: Včera jsem nad tím přemýšlela a konečně vím, co mi to připomíná - los! Jsme schopná si jich za den udělat deset a čekat, kterej „vyhraje“ :mrgreen: No, mně u prvního vyšly // až 36DC, tak teď jsem nějak 30DC, ale stejně mi to nedá, ale MS přijde, ach jo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.2.13 13:38

@Reinka jo mě to taky nedá.. i kdybych už špinila tak si ho udělám protože co kdyby náhodou :D ono se dokrotoj lehce řekne nesmíte na to myslet…ale těžko se pak uděla.. to by musel člověk mít non stop nějaký program aby na to nemyslel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
3.2.13 13:46

@Michaela99 jo, přesně, zrovna dneska jsem si říkala, že nechápu, jak někdo napíše „Našla jsem novou práci, zařizovali jsme svatbu, stěhovali jsme se… tak jsem na to vůbec nemyslela“ :mrgreen: to nejde přece :lol: Já na to myslím pořád, teda nejvíc před MS a po ní, no, ale prostě myslím :nevim: Třeba se teď učím na zkoušku a stejně místo učení hledám zaručený rady, jak otěhotnět :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.2.13 13:53

@Reinka zaručené rady nejsou ale zkuz si přečíst toto https://www.emimino.cz/…etoda-81239/

dosti snažilkám to pomohlo a já se na to taky chastám. Za zkoušku nic nedám že..klasdiku si asi všude četla ako zadek nahoru po sexu atd… bazální teplota ale to je jen takvé sledování..
 http://www.plodne-dny-vypocet.cz/?…

Tadysi můžeš přesně na den vypočítat plodné dny a ovulku.. mrkni na to.. třeba ti to k něčemu bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
3.2.13 13:55

@Michaela99 no, já na sobě ovulku docela poznám, teda v listopadu a prosinci to bylo 100%, jen málo sexu kolem ní, ale teď v lednu jsme ji vůbec nepoznala, takže je možný, že vůbec nebyla :nevim: Jo a na tuhle metodu se teď taky chystám, četla jsem, že to hodně lidem pomohlo :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.2.13 14:07

@Reinka právě jsem taky četla že se to spoustě vyvedlo tak se na ni chci vrhnout..já teda ovulku taky nepotřebuji vypočítávat.. pokud se můžeme bavit na rovinu tak většinou jsem fakt moc mokrá až přez spodní prádlo a ta vlhkost je průhledná jako bílek u vajíčka což je nejplodnější co může být. TTaké se v tom obdobý cítím přitažlivější, sexy a mám hroznou chuť provokovat a svádět. Já jsme teda typ co je naprosto neodbytnej celoročně ale jak příjde ovulace tak jsem prý uplně nesnesitelná :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
3.2.13 14:12

@Michaela99 :lol: Jo, to já bych mohla taky pořád, horší je to s přítelem, on na sex moc není, takže hrůůůza :cert: :mrgreen: :mrgreen: Asi si budu muset sehnat milence a přítele si nechám jen na plození :P :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.2.13 14:14

@Reinka Přesně.. ten můj je na to taky takavá líná lemra… to je vždycky ukecávání a škemrání než se k něčemu dokope.. Taky jsme si dělal prdel že si najdu milence nebo milenku a manžu si nechám jen na plození…To je furt jsme unavenej, nemám náladu, bolí mě to a tamto… css co by za to jinej dal? :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
3.2.13 14:18

@Michaela99 jo, tak to je úúúplně jako u nás :pankac: :pankac: To pořád říkám, že u nás jsem chlap já a on baba :lol: Nejvíc mě dostal, když mi jednou řekl, že ho bolí hlava :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.2.13 14:27

@Reinka Přesně.. :mrgreen: pak jsme ten největší úchyl já.. Někdy si připadám jak z jiného světa když čtu jak chlapy brečí že jejich ženský nechtěj :D A toho utahuju fakt na všechno možný a jeho nic nenaví.. jediné c ho bere je pohled na lesbický sex a tim to hasne.. běžná klasika. sex je u nás na 10min :D to už musí bejt aby sme si to užili a to je většinou když má volno a máme malého na hlídání.. to si plánuju tento měsíc. už to mám vypočítané :DDD malej pomaže k babičce a uděláme si fajn večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí