Snažilky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26833
4.2.13 12:34

@Michaela99 já jsem hroznej posera :mrgreen: Jo a dělá ve Foxconnu :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
5.2.13 08:09

@Reinka Taky jsem byla ze začátku :) Ale už jsme si zvykla a je to ok…Foxcon říkáš jo? Hmm.. a neměl by to lepší v kikrtu nebo hned z kraje Pardubic tam je panasonic tam taky vemou každého.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
5.2.13 11:55

@Michaela99 No, něco zjišťoval a už nevím, proč říkal, že ne. Dělá technika a mají tam taky pár lidí s panasonicu :nevim: No, nechává to být, že si najde jinou práci až se přestěhujem, do té doby se bude snažit vydržet tady :roll: Jo a já se v našem domě bojím celej život, on je tak trochu strašidelnej :lol: Bojím se tu i přes den, teda teď už ne, ale dřív, když jsem přišla ze školy, tak jsem se tu zamkla, jak jsem se bála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
5.2.13 15:45

@Reinka Strašidelné domy já ráda :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 10:07

Ahoj holky… můžu se přidat??? Je mě 24 a jsem z Pardubic z dubiny… mám už 1,5ročního syna Vpjtíška a ted se chceme snažit o druhé sice až od července, ale to by snad nevadilo ne??? Právě, že ted plánujeme svatbu, která bude koncem června, tak chcem až po ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 10:11

@olusinka ahojky… mno poradila bych ti změn si gyndaře… tenhle opravdu stojí za prdlajs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 10:13

Jinak teda můj přítel pracuje v Kikertu v Přelouči a je mu 29 a já jsem před mateřskou pracovala na kožním v pce nemocnici ;) s přítelem se celkově známe letos to budou 4 roky.. takže nic moc, ale více info o mě se dozvíte v mojich deníčcích.. mám jich požehnaně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
6.2.13 10:53

@PusinkaMartinka Vítám tě.. určitě nevadí.. drbat můžeme i když ještě nesnažílkujete :) ;) Já bydlím přímo v centru Pardubic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 11:48

@Michaela99 Noooo, tak to není až takový kus :-D Koukám, že si taky mladá mamina :palec: Si psala, že tady s touhle porodkou tady v pce si nebyla spokojenná… nějaké blbé chování personálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 12:03

Teda holky… jak tak koukám jsme tu všechny fakt mladounký a dokonce každá z jinné části pardubic a jedna s přelouče ;) No a holky co děláte za práci? Nebo ste dělali? Nebo co studujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
6.2.13 12:05

@PusinkaMartinka Ahoj :mavam: Já studuju, v Praze :mrgreen: zrovna za hodinu jedu na poslední zkoušku, tak mi držte pěsti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
6.2.13 12:06

@PusinkaMartinka Krom neohrabané Kokrdové která zdeformovala hlavičku malého, pár uřvanejch a arogantních sester a tech sester u miminek co s nima házejí jak z kusem hadu to bylo ok.. ještě že se vždy najde alespoň jedna dobrá duše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
6.2.13 12:07

@Reinka Držím všešchny pěsti co mám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
6.2.13 15:59

Ahoj, tak, já se k vám přidám, zda-li mohu. Táhne mi pomalu na 26 let, mám doma 15měsíčního capartíka. 17tého ledna jsem si vzala poslední piluli a snažíme se o druhé. Týden už mě bolí břicho, mám ho nafouklé, v zádech mě bolí…ale ani nevím, zda to bude ovu, nebo, ze by..://

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
6.2.13 17:41

@Akina-T ahojky a Vítej u nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie