Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michaela99 no vidíš, já byla s porodnicí spokojená
![]()
Jo a zk nemám
Propsali se všichni až na ty, kdo měli variantu jako já, divné…dal nám tam příklady, který jsme nikdy nepočítali
![]()
Já rodia v Pardubicích a nemůžu si vynachválit od porodu, přes pobyt…chování sester a doktorů perfektní. Asi jsem to vychytala. Krom toho jídla…no…:/ ale to je všude stejný.
@Akina-T jé, jídlo tam měli taky dobrý
Já ležela na začátku těhu s hrozícím potratem měsíc úplně dole a zhubla jsem tam 7kg, protože to se nedalo jíst
a pak na šestinedělkách vařili oproti tomu fakt skvěle ![]()
No, ale, ted vim…ze priste si tam necham donest neco z domu:D
@Akina-T @Reinka Tak to vám vaše dobré zkušenosti závidím..já na druhý porod velice vážně uvažuji o Chrudimi i za tu cenu že tam přivazují nohy…
ale raději to než na sebe nechat řvát jak na malého fracka.. kybych neměla tak strašné bolesti tak bych vztala a jednu jí vypálila.. babička v nemocnici dělala a říkala že přesně ví o jakou smněnu šlo a že je to ta nejhorší co může bejt že jsme si líp vybrat nemohla
![]()
@Michaela99 išo ono to bylo možná tím, že ti bylo kolik ti bylo… hodně sem si všimla, že tam dupou po věku a pokud ti není aspon kolem 25 tak tě tam maj za dítě, které se neumí postarat o své dítě aspon tak sem to tam cítila já a to sem rodila ve 22letech a jako na schvál mě tam šouply pak ke dvoum 30tnicím ![]()
@PusinkaMartinka já rodila v čerstvých 21 a chovali se ke mně skvěle, jedna PA (studentka) mi říkala, že jsme stejně starý
Já tam měla teda chlapy, skvělou PA, všichni byli strašně moc hodní a milí, no a stejně jsem nakonec musela na CS
ale chovali se fakt hezky a že jsem si tam i pořvala, jak to bolelo
a nikdo mi nic neřekl, jen pořád chodili, jak procesí, jestli nechci něco na bolest, tak jsem jim pokaždý řekla, že nechci, tak odešli a přišel se mě zeptat zase někdo jinej ![]()
Ale je fakt, že Kokrdová ze začátku měla s mým věkem problémy, dojeli jsme tam na ambulanci, protože jsem asi v 11tt začala krvácet a ona normálně řekla „A jak se vám to stalo?“ (jakože to dítě)
Měla štěstí, že já byla tak vystresovaná a úplně mimo, jak jsem se o prcka bála, že mi to co říkala došlo až doma. No, pak jsem k ní chodila ještě na screeningy a to už ten můj věk tak nějak vstřebala, nakonec z ní vypadlo, že má se mnou starý dítě a nedovede si představit, že by se o sebe mělo dokázat samo postarat
No, tak jsem ji ujistila, že já její dítě nejsem, že se nedržím máminy sukně a že už pár let se starám sama o sebe, no pokecaly jsme a od té doby OK ![]()
@Reinka no vidíš a já jsem jedinný problém neměla s kokrdovou chodila sem k ní celé těhu.. bylo pravdou, že ona je taková roztěkanná, ale mě přišla v poho mno o no možná i tím, že obě dvě jsme pracovaly v nemocnici v Pardubkách, tak mě brala trochu jinak
Jako děcko mě určitě neviděla. To spíš sem měla problém pak v porodce na 6nedělkách mno konkrétně spíš na novoších s těma sestrama tam ne ze všema jenom s takou brejlatou ta byla chytrá jako rádio a pak na těch 6 nedlkách s jednou ošetřovatelkou ta mě řekla, že má stejně starou vnučku a kdyby byla těhotná, že j i přetrhne… Nechápu co je komu do toho, když mám byt partnera a školu dodělanou a i kdybch nemla tak je po tom každému prdlajs ![]()