Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@olusinka No jasně že jo.. stačí si tam zavolat a obědnat se.. navíc tam jsou machři na to když nemůžeš otěhotnět.. pro tebe tudíš nejlepší varianta.
tady máš odkaz na jejich stránky ![]()
@Michaela99 Děkuju moc, nejspíš to bude nejlepší a třeba se taky už konečně dočkáme ![]()
@olusinka nebooj chce to jen trpělivost a nestrácet víru
Doktoři trošku pomůžou a bude to rychleji než by jsi sama chtěla ![]()
@Michaela99 No já teď čekám na ms, měla by dorazit ve středu, tak pak to začnu řešit. Kdyby se povedlo co nejdřív, byla bych moc ráda ![]()
@olusinka Kdyby hořelo popros toho svého Gyndaře ať ti tam napíše doporučení.. e to prostě chceš.. neměl by protestovat ![]()
@Michaela99 Když já se bojim ho už na cokoli zeptat, se vždycky tváří, že jsem blbá.
@olusinka Blbej je on a tak si tento komplex léčí na pacientkách.. Kdyžý se nechceš ptát osobně tak mu cinkni.. ať so do tel.. žvatlá co chce ![]()
@Michaela99 Říkal že když to šlo v prosinci předloni, tak to půjde i teď, že prý do roka je to v pořádku, že se s tím nic nedělá. My budem mít rok v květnu tím, že jsem měla ten potrat, jinak už by to byly roky skoro dva.
@olusinka No to se teda děla.. boože to je vůl.. prosímtě najeď si za www.znamylekar.cz a najdi si tam gyndaře jiného.. jen né tohle
![]()
@Michaela99 nojo, já spím odpoledne, protože chodím spát až kolem druhý
Nikdy nemůžu usnout, když mám chlapa na noční ![]()
@Michaela99 Hctěla jsem zkusit tuhle, třeba mě vezme MUDr. Svatava Tomašuľová. Uvidíme no, ale tady už být nechci, je to osel.