Snažilky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26833
9.2.13 12:17

Tak koukám, že jsem asi světlá vyjímka, kdo byl s porodnicí spokojen 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
9.2.13 14:52

@Reinka

Buď ráda :) Já jsem nakonec po tom roce, jak jsem se oklepala, říkala, že bych do Pardubic šla znova, ale že bych si tentokrát teda všechno vydupala (od kojení až po všechno ostatní), ale ne, kašlu na to. Po porodu budu mít jiné starosti, než se hádat se setřičkama a doktorama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
9.2.13 15:01

@rajada no, to jako já tam mám taky pár výtek, ale nic tak hroznýho. Jako první to, že si sepíšu porodní plán, kde bude, že si nepřeju, aby moje dítě dostalo UM a už vůbec ne, jako první jídlo. Ono to to mimčo bez mlíčka přežije, než se mamina popř. vzbudí z narkózy, mně ho sestra donesla po x hodinách se slovy „No, zkusíme kojení, ale on zrovna jedl“ :cert: :cert: :cert: Takže toto už ne, odmítám do miminka cpát UM, pokud se mi bude dělat mlíko alespoň tak, jako u prvního. Žádný vážení, žádný takový, s tím ať se jdou bodnout :cert: a pak ho chci hezky k sobě na pokoj a basta. Ne, že mě tam pak po první společný noci bude někdo sprdávat, že jsem ho v noci nevzbudila a že spal celou noc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.13 15:11

@rajada tak to jsme stejně staré a máme i podobně staré dětičky… No a kde v Pardubkách bydlíš? @Reinka no to teda, kdypak máte termín svatbičky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
9.2.13 15:15

@Reinka

No, to je přesně ono, na tom dětským vůbec neposlouchají, co chceš a co potřebuješ. Já tam byla po císaři naštěstí jenom 4 dny, ale už tak jsem chtěla podepisovat revers a jít domů. Chtěla jsem klobouček na prsa, nedostala jsem, chtěla jsem odsavačku, že budu chvíli odstříkávat (kvůli těm hlubokým ragádám), nedostala jsem… no nic, to asi nemá smysl všechno psát, prostě jedním slovem hrůza a už nikdy více.

@PusinkaMartinka

Bydlím na Polabinách u Intersparu, kde ty? A jak máš staré dítko? Ať to nemusím hledat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
9.2.13 16:15

@rajada já tam byla po CS taky 4 dny a už jsem se nemohla dočkat domů, ale to spíš proto, že jsem se těšila, až si to doma všechno uděláme podle sebe a já vůbec nesnáším nemocnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
9.2.13 16:15

@PusinkaMartinka termín máme 23.2. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
9.2.13 16:19
@Reinka píše:
@rajada já tam byla po CS taky 4 dny a už jsem se nemohla dočkat domů, ale to spíš proto, že jsem se těšila, až si to doma všechno uděláme podle sebe a já vůbec nesnáším nemocnice :mrgreen:

Taky nesnáším nemocnice, štvalo mě tam všechno, i spolubydlící na pokoji :D :D V Pce je ke všemu i strašně drahej nadstandard, tak jsem na něj neměla, v Ústí nebo v Chrudimi takový pálky nemaj :D Ježiš, jak já se na to nemocniční prostředí netěším, kéž by to bylo jak v Americe, 24 hodin a šupajdi domů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
9.2.13 16:47

@rajada No, tak já jak jsem měla ten CS akutní, tak jsem toho v sobě měla tolik napíchanýho, že se mi ještě tři dny motala hlava a nebyla jsem schopná se ani postarat sama o sebe :roll: Ale hned jak mi bylo líp, tak jsem chtěla domů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
9.2.13 16:52

@Reinka

Já sice neměla CS akutní, ale taky jsem byla uspaná celkově (teda nejdřív napůl, ale pak mě dopíchli celkovou). Hlava se mi ale teda nemotala, to je pravda, jen ten první den jsem byla jak přejetá kombajnem. Jinak tolik morfia, co do mě narvali na JIPce (nevím, co to bylo, říkám všemu morfium), to by skolilo i slona, mě to pořád bolelo, tak jsem furt otravovala, ať mi něco dají (a pak na šestinedělí to byl záhul už mi nedávali nic, jen dvakrát denně injekci do zadku a třetí den jsem měla na příděl 2 prášky proti bolesti - musela jsem si je šetřit na večer, páč tehdy to bolelo nejvíc a další by mi nikdo nedal). Furt jsem brečela, že chci domů, ale tajně v noci na chodbě, když všichni spali :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
9.2.13 17:42

@rajada :mrgreen: to mě to bolelo jen po probuzení na JIPCe, pak už ani ne, ještě mám doma ty prášky na bolest, co mi dávali, ani jsem si je nebrala. Jenže mě donutili k epiduralu, kapali mi oxytocin, glukózu ještě něco na bolest, přitom jsem chtěla porod bez medikace, ale co nadělám, když mi ho vyvolávali :nevim: no a pak celkovka a byla jsem fakt krásně KO, zvedali mě na JIPCe na 6×, prostě jen jsem se zvedla, tak se mi tak motala hlava, no děs :roll: Ještě na šestinedělkách mě pořád hlídali, malýho jsem dostala až 3.den, nebyla jsem schopná ničeho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.13 18:07

Teda holky… já sem z vás měla asi nejhezčíí porod.. mám o tom i deníček, kdybyste si chtěli počíst :-D jinak mám taky 20 měsíčního chlapečka narodil se 18.5.2011 ;) plánovaným sc :palec: jiank já hlavně už nic druhý den proti bolesti nechtěla, takže mě ani nepíchaly injekce, když sem jim řekla, že je nechci… fakt mě nic nebolelo… sestry tam ze mě nemohly, že sem prej zvláštní případ, že tam všichni většinou skuhraj a že je to bolí mě to bolelo jen při vstávání jinak ne… Ani když sem se probudila po narkoze mě nic nebolelo ale to mě kapalo něco na bolest… Perostě takový porod bych si dala klidně každý den, ale pořád mě přijde, že sem prošvihla první okamžiky s malým a proto bych raději rodila přirozeně. a navíc mám strach abych neměla nějaký srůsty nebo nějaký problém když sem bbyla sc. Mno jak už sem psala na Kokrdovou si já určo stěžovat nemůžu.. byla ke mě milá bezva se mě s ní povídalo a působila profi dojmem a sc mě naordinovala ona. Ale jak sem psala možná to bylo tím, že sem pracovník špitálu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
9.2.13 18:16

@PusinkaMartinka

To jsme se sekli o jeden den :) Já jsem byla propuštěná 17.5.2011, dcera se narodila 13.:) Já píšu 21m stará, ono už to je jen 4 dny :andel:
Jinak Kokrdová mě nerodila, jen mě přijímala, rodil mě nějakej doktor a asistovala mu mladá blondýnka, ta na mě byla hodná. Porod jako takovej byl super, až na to, že jsem cítila škubání a tahání v břiše, bylo mi špatně, jak mě ždouchali asi do žaludku nebo kam, ale jinak ok. Mám špatný vzpomínky jen na to novorozenecké, kde mi s ničím fakt nepomohli. A bolest, to mě taky nic moc nebolelo, jen když jsem se dlouho válela v posteli a pak jsem se rychleji zvedla, tak to bolelo, nebo když jsem kojila a měla jsem sedět 30 minut na židli :) Injekci mi vyloženě chodila dávat sestřička, já si o ni neříkala, jen mi to přišlo takové hrrr, že den předtím do mě teklo tolik protibolu a následující den už nic :D
A malou jsem po porodu viděla poprvé za 5 hodin, ale vůbec mi nechyběla, já byla tak oblblá, že mi vůbec nedošlo, že jsem porodila a že se mám po děcku shánět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
9.2.13 18:34

Ty jo, to vám závidím, já ještě po propuštění z porodnice nedokázala sama vstát z postele, přítel mě musel zvedat a asi týden jsem nebyla schopná ani nikam jít…a to snáším bolest úplně skvěle, takže jsem z toho byla dost špatná :roll: :? Nojo, to náš je o rok, náš je 17.4.2012 :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
9.2.13 18:35

@rajada já po probuzení z narkózy byla schopná vstát a jít domů a dítě tam nechat, vůbec mi nechyběl :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí