Snažilky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1633
15.2.13 22:02

@rajada Přesně jak říkají holky.. mohu je souhlasit a držet palečky aby ste byli oba v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
18.2.13 12:34

@Reinka Ahoj, tak jak si na tom? Už se těšíš na sobotu?? :lol: kde to vůbec budete mít? My to měli v Lázních Bohdaneč uplně to tam miluju..
@PusinkaMartinka ahojky, tak co zoubky už ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.13 13:33

@Michaela99 jojo ted tam mám provizorní můstek a za dva tejdny jdu na keramický… Mudra mě pěkně sprdla, že jsme si domluvily, že tam mám dojít po půl roce a ne až po třičtvrtě roce.. kurnik můžu já za to e byl malý nemocný a pak já atd??? Ale ted už je to dobrý, tak uvidíme… Reinka.. no jo vy vlastně budete mět tu svatbičkuuuu… jééééé já si budu muset počkat až do června :mrgreen: copak budeš mít na autku?? Já pořád nevím co tam mám dát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
18.2.13 15:09

@Michaela99 ahoj, nojo, už aby to bylo za náma :mrgreen: A máme to v Chlumci ;)

@PusinkaMartinka na autu? Nevím, přítel mi řekl, že tam nic nechce, tak uvidím, jestli ho překecám nebo ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
19.2.13 08:07

Čau holky, tak už se oficiálně hlásím jako snažilka, ačkoliv snažit se začneme až po květnu (to mám narozeniny a chci se opít :lol: ) Včera jsem spontánně potratila, ve středu jdu na utz, jestli odešlo všechno a pak se jede dál. Uff, doufám, že to venku všechno je, abych nemusela pod narkozu.

Holky, vy se tady ve velkém vdáváte nebo co? :)) já jak koukám, jak řešíte auta, ehm, my si dojeli na vlastní svatbu MHDčkem :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
19.2.13 08:59

@rajada tak to mi je líto, tak alespoň aby to bylo všechno venku a nemusela si na revizi :hug: Jo a já říkala, že na tu svatbu pojedu klidně taky vlakem, že mi je to fuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 12:36

No rajado, tak snad to bude vse ok ja se taky budu snazitkovat az po svatbe. No ja to s tou svatbou taky moc nehrotim ale tak nejak chci abych mela na co vzpominat a aby to bylo hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
19.2.13 12:51

@PusinkaMartinka

to my máme rozhodně na so vzpomínat, naše svatba to byla jedna velká komedie :DDD někdy si třeba povykládáme u kafe a já vám to všechno vyslepičím, protože to byla fakt sranda.) Ale my měli maličkou malinkatou svatbu, já velkou nechtěla, nesnáším kvanta lidí, nesnáším tancování v kruhu a zametání porcelánu plus další soutěže a blbosti, co se na svatbách dělávají (pak jsou všechny svatby jak přes kopírák). Nás to celé stálo 5tis. i s večeří a ještě jsme na tom 12tis vydělali (svatební dary peněžité) :DD byla sranda a to je na svatbě to myslím nejhlavnější, pak už nejde o to, jestli se na obřad jede v limuzíně nebo vlakem :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 15:53

@rajada no jasny kazdy podle vkusu my to budem met na kacine protoze vsude za to chteli dost penez tam kde se me to libilo. No a tam vlakem a busem dojet by byla sranda teda a trvalo by to pul dne tak proto auta jinak my tam budem met 25lidi a to jsou jen uzci pribuzni sourozenci rodice a svedci kdyby jsme chteli mensi tak je to jen my dva a svedci. No a obed met nebudem budem met jen grilovacku. Takze to bude svatba zcela netradicni :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
19.2.13 16:00

@rajada To je slovo do pranice… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
19.2.13 16:10

@PusinkaMartinka
No, u nás by to s tou rodinou bylo as podobné, proto jsme rodinu vůbec nezvali a měli jsme to jen ve 4 plus naše 7mi měsíční (tenkrát) dcera :) Ale je mi jasné, že ne každý na to má „koule“ (my se brali tajně a řekli jsme to všem až po…) Jako líbila by se mi velká svatba, kde bych měla třeba i šaty, hostinu pro třeba 50 lidí atd., ale nesmělo by tam být žádné to klišé a tradice, ty já naprosto nesnáším. Ale do toho by zase kecala rodina, že „to tam musíte mít a to tam nesmí být“, že jsme se rozhodli takhle. A já teda rozhodně nelituju (a manžel trvdí, že on taky ne). Občas mám nápad, že bychom ty naše prstýnky z výprodeje vyměnili za pořádné zlaté za x tisíc, ale už na to prdím, manželství není o zlatým prstýnku, že :)

@Michaela99
:) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 17:34

@rajada no teda… přesně tak… Ale je pravda, že my si to představujeme trochu jinak… Nic nepřehánět, ale taky aby to bylo pěkný ;) a jednoduchý…jako svatbu jsme pojali tradičně s netradičním koncem :-D takže obřad bude pohádkový na zámku ale v obřadní síni, ale focení bude na zámku jen za cenu vstupenek šatky budou tařka dle mých představ ušité za 5000kč na míru s tím, že je snad pak ještě prodám… kytičku si nechám udělat nevím kde ani za kolik ale moc do toho vrážet teda nebudu stejnak uschne no a prstýnky si teda koupíme zlatý ;)a můj si bude muset koupit oblek páč žádný nemá, ale tak chodíme na plesy, tak se mu to neztratí… no počítala jsem to a svatba by nás měla vyjít kolem 25 000kč i s tou grilovačkou z toho počítám, že ještě něco prodám… a pak jelikož má můj 6sourozenců a dva už mají rodinu. tak proto tolika lidí :-D a to počítám i s náma :palec: takže to zase nebude až tak moc lidí docela svatba v rodinném kruhu a s lidma kteří nás maj rádi a my je :palec: a naštěstí nám nikdo nekecá koho pozvat a co dělat a nedělat.. každý to bere tak jak jsme si to namyslely obřad bude odpoledne a pak bude pařba s grilováním ;) No každopádně se nám pak ještě penízky nějaké vrátí zpátky.. páč sme všem oznámily, že jako svatební dar chceme prašule.. no takže jsem si o ně drze řekly :palec: takže to bude zhruba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 17:35

Jo a jelikož sem jedináček, tak jedinné s čím sem si byla naprosto jistá bylo to, že na své svatbě chchi mé rodiče, protože už by to nikdy nezažily… a o ten pocit a zkušenost je nechci ošidit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
19.2.13 17:43
@PusinkaMartinka píše:
Jo a jelikož sem jedináček, tak jedinné s čím sem si byla naprosto jistá bylo to, že na své svatbě chchi mé rodiče, protože už by to nikdy nezažily… a o ten pocit a zkušenost je nechci ošidit :-D

No, moje mamka má ještě bratra (jako mého bratra, jejího syna), ale když se schylovalo ke svatbě ještě za mého těhotenství, tak říkala, že na žádnou svatbu jít nechce, že ji nemáme ani zvát :) takže ta to vyřešila za nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 20:29

No jasny kdyz to bylo jeji prani. Rikam kazdy mame na svatby jiny vkus taky nepatrim k tem co by do ni cpaly statisice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí