Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak už v tom jedu s váma na 100%, potrat proběhl v pořádku, takže jdeme na snažení.. Akorát to nebudeme tak hrotit ![]()
@PusinkaMartinka píše:
Jo a jelikož sem jedináček, tak jedinné s čím sem si byla naprosto jistá bylo to, že na své svatbě chchi mé rodiče, protože už by to nikdy nezažily… a o ten pocit a zkušenost je nechci ošidit
Mám to naprosto stejně ![]()
@rajada nooo tak, ted už snad bude všechno v pořádku musí
a budu držet palečky v další cestě snažítkování… @Reinka noooo tak už se ti to blíží nevěstinko ![]()
@Reinka tak to je dobře… můžu se zeptt, kde sis nechala dělat kytičku??? A nebo je něco co by jsi chtěla prodati???
@PusinkaMartinka jediný co, tak budu asi prodávat výzdobu na auta a pár vývazků, co mi zbylo, kytku mi nechával dělat můj svědek v HK, jednou prodám i šaty a pelerínku, kozačky, ale to až za dýl, stejně teď už budou lidi nakupovat na svatby v létě ![]()
@Reinka aha a co jste měli na autech??? sem hrozná vid??? Ale třeba bych měla zájem ![]()
Teda medvídky ste měli… pěkný to nápad… mno a kdyby jsem to chtěla od tebe odkoupit kolikpak by mě to stálo???
@PusinkaMartinka No, za ty šerpy na auto 600,– (použili jsme jen jednu, chlap to kuli počasí nechtěl vytahovat, takže je nepoužitá) a za medvědy tak 500,– (pokud je budu chtít prodat
) ![]()
Ahojky, mohla bych se k Vám taky přidat? ![]()
Jsem taky z Pardubic, je mi 26, zatím bez dětí, ale mezi snažilky bych se ráda počítala… Minulý měsíc jsem po skoro 8 letech dobrala HA a teď tomu s mužem necháváme volný průběh…
@PusinkaMartinka Mám se tak, že chci umřít
Od včerejška je mi strašně zle, ne
ale už několikrát jsem se dnes skláněla nad wc, musím jet s malým na plavání, vůbec nevím, jak to zvládnu, nejím, nemůžu jídlo ani vidět
Prostě konec ![]()