Proběhla ovulace? 18 DC

4
20.2.22 17:49

Proběhla ovulace? 18 DC

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda proběhla ovulace. Ovulační testy jsem prováděla poprvé, takže se moc nevyznám a nemám zkušenosti. Poslední ms 3.2.-6.2.
Začínala jsem testovat později. 15 DC první test, jsem udělala z první ranní moči až potom jsem četla že by se neměl dělat z první takže jsem zkusila udělat během dne další dva. 16 DC jsem vynechala kvůli moji hlavě děravé 🤣
Dnes 18 DC úplně poslední test.
Moc děkuji za rady 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3424
20.2.22 18:14

Ahoj, podle testíků bych řekla, že ještě ne, ještě kousek mu chybí…Ačkoliv jsou jen orientační a nejsou stoprocentní…Já měla čárku slabší, nežli Ty na tom posledním, po té už skoro žádnou a ovulaci jsem měla a otěhotněla ten cyklus…Testuj dál, vypadá to, že se blíží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
20.2.22 18:21

Tak podle testů to nebudeš vědět nikdy s jistotou. Spolehlivější je měření bazální teploty.
Jakou máš obvyklou délku cyklu? Jestli delší než 28 dní, tak by se to k ní mohlo chystat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.2.22 18:34
@Whitedog píše:
Tak podle testů to nebudeš vědět nikdy s jistotou. Spolehlivější je měření bazální teploty.
Jakou máš obvyklou délku cyklu? Jestli delší než 28 dní, tak by se to k ní mohlo chystat.

Někdy mám 29 a někdy 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
20.2.22 18:47

@Kaca201 Vypadá to, že zítra by mohl být pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
20.2.22 21:48

@Kaca201

Hmm… :think:
Tak to nemáš bůhvíjak dlouhý cyklus. To bys mohla mívat ovulaci cca kolem 16-17Dc.
Vzhledem k tomu, že dnes už jsi 18 DC a dle čárky to vypadá, že ovulace teprve bude (klidně může být až za 2 dny), bych čekala delší cykly.
To fakt doporučuju začít měřit tu teplotu, aspoň pár cyklů, ať víš, kdy ti ovulace chodí. Ty ovulační testy jsou nespolehlivé, nemusí se ti vůbec podařit zachytit ten peak a pak nevíš, jestli jsi ještě před nebo už po… šla bych do teploměru ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.2.22 12:08
@Týnka Kikina píše:
@Kaca201 Vypadá to, že zítra by mohl být pozitivní…

Druhý den byla čárka stejná jako poslední a včera začali už slábnout🥺 takže nevím zda proběhla 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí