Problém migrace do EU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mrs.bloud
29.9.18 15:58
@mgdln píše:
Ty jsi asi ještě dítě, že jo?
Pokud ne, mohu ti doporučit vyjet do Francie, do Německa nebo do Švédska a navštívit tam nějaké mírumilovné obyvatele v No Go zóně.Mám poměrně hodně nacestováno a to i po /zjednodušeně řečeno/ islámských zemích a mohu ti říct, že jsem na vlastní kůži pocítila, jak muslimští muži rozumí ženám - tolik sexuálních návrhů a tolik nepříjemného pronásledování jsem v životě nezažila. Na hranicích se Západní Saharou házeli kameny i po chlapech, jenom proto, že v autě cestovali bez trička. Dánské a švédské okraje muslimských sídlišť byly sami o sobě pro bílé nebezpečné. Náš svět a islámský svět zkrátka nejsou kompatibilní - to je prostý fakt. Soužití je možné s každým jiným náboženstvím, ale s islámem ne - islám je ideologie/doktrína nepřátelská ke všemu, co není islámské.
Celou dobu, co jsem jezdila po světě, mám jasno v tom, že když zatoužím po seznámení s jakoukoliv kulturou je mnohem rozumnější, jet za ní a ne si ji tahat domů. (Obdivuji-li lvi, také je nechovám doma v bytě.) Ještě rozumnější je, ji pouze pozorovat a nevnucovat se do jejich životů. Je mnohem rozumnější zachovat multikulturní svět, než vytvořit jednolitou masu šedých obyvatel s jednou unikulturou vzniklou smícháním všemožných nesourodých kultur a tím ze světa vymazat stále dokola omílanou diverzitu. Ano globalizace jednoznačně ničí diverzitu.
To, že Západ ve své honbě za nekonečným růstem v konečném světě ožebračil a zneužil převážnou většinu zbývajícího světa, je věc druhá. Mám radost, že naše Česká republika se na této činnosti podílela zcela zanedbatelně.
Nevím, co si ty představuješ pod zdravým rozumem, ale každopádně ti mohu doporučit přednášky uznávaného sociologa a neurologa pana Františka Koukolíka, který své posluchače dokáže bez emocí seznámit s realitou. Je pravda, že mnozí při tom přijdou o své sny, očekávání a hlavně iluze.

Za zdravy rozum povazuji napriklad videt rozdil mezi radikalnim islamem a islamem, nesvlikat si tricko v zemi, kde se to povazuje za neslusne, vedet, ze ceska republika se nijak nepodilela na kolonizace nebot vznikla v roce 1918, ze ghetta jsou a byly problemem jiz pred islamem, ze citace se k clanku dava proto, abychom si i pro sebe overili pravdivovst daneho textu (protoze nekdo jiny nas muze upozornit na to, ze jsme ocitovali hoax, normalnimu cloveku totiz vadi, kdyz zjisti, ze siril nejakou kompilaci pravdy, kterou vytvoril nejaky politic ci stat pouze za ucel prosadit sve vlastni zajmy, ktere se obvykle dane problematiky ani netykaji). Michani kultur neni problem, problem je bida a nerovnost v pristupu k moznostem, proto vznikaji ghetta, nee ze by jine kultury radi zili mezi drogovymi dealery a prostitutkami. A co bys radsi delala, nechala vsechny radikalni muslimy v jejich zemi, ze by jako potom teroristicke ciny nepachali, jo?:-) Radikalismus je problem proto, ze kdyz vycerpa moznosti tyranie doma, tak se rozsiruje. Ja bych ti spis doporucila precist si neco o totalitnich spolecnostech. Tveho autora neznam, ale to, ze ma nekdo dve vysoke skoly neznamena automaticky, ze je chytry. Jinak pises, ze jsi cestovala, predpokladam, ze v Rusku si asi nebyla. Bych ti prala tam nejakou dobu zit,aby sis uvedomila, do ceho si temi proruskymi prispevky nabihate.

Proste tu sdilite kdejaky brak a kdokoliv vas upozorni na realitu, tak zacnete do dotycneho kopat, dokud nevypadne. Trosku jsem se tu zacetla. To mi moc jako zdravy rozum neprijde. normalni clovek rad diskutuje, bez ponizovani… u vvas to spis vypada na vecne pritakavani. Ja si teda nedokazu predstavit, ze tohle muze nekoho bavit…to je uchylka

• Citovat
  • Upravit
54030
29.9.18 17:36

cituji z jiné diskuze:

Západná koalícia, vedená USA, poskytuje priamu vojenskú podporu teroristom v Sýrii. Uviedol to minister zahraničných vecí SAR Walid Muallem počas prejavu na 73. zasadnutí Valného zhromaždenia OSN.
 https://russian.rt.com/…-siriya-kndr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
29.9.18 20:08
@Mrs.bloud píše:
Za zdravy rozum povazuji napriklad videt rozdil mezi radikalnim islamem a islamem, nesvlikat si tricko v zemi, kde se to povazuje za neslusne, vedet, ze ceska republika se nijak nepodilela na kolonizace nebot vznikla v roce 1918, ze ghetta jsou a byly problemem jiz pred islamem, ze citace se k clanku dava proto, abychom si i pro sebe overili pravdivovst daneho textu (protoze nekdo jiny nas muze upozornit na to, ze jsme ocitovali hoax, normalnimu cloveku totiz vadi, kdyz zjisti, ze siril nejakou kompilaci pravdy, kterou vytvoril nejaky politic ci stat pouze za ucel prosadit sve vlastni zajmy, ktere se obvykle dane problematiky ani netykaji).Michani kultur neni problem, problem je bida a nerovnost v pristupu k moznostem, proto vznikaji ghetta, nee ze by jine kultury radi zili mezi drogovymi dealery a prostitutkami. A co bys radsi delala, nechala vsechny radikalni muslimy v jejich zemi, ze by jako potom teroristicke ciny nepachali, jo?:-) Radikalismus je problem proto, ze kdyz vycerpa moznosti tyranie doma, tak se rozsiruje. Ja bych ti spis doporucila precist si neco o totalitnich spolecnostech. Tveho autora neznam, ale to, ze ma nekdo dve vysoke skoly neznamena automaticky, ze je chytry. Jinak pises, ze jsi cestovala, predpokladam, ze v Rusku si asi nebyla. Bych ti prala tam nejakou dobu zit,aby sis uvedomila, do ceho si temi proruskymi prispevky nabihate.Proste tu sdilite kdejaky brak a kdokoliv vas upozorni na realitu, tak zacnete do dotycneho kopat, dokud nevypadne. Trosku jsem se tu zacetla. To mi moc jako zdravy rozum neprijde. normalni clovek rad diskutuje, bez ponizovani… u vvas to spis vypada na vecne pritakavani. Ja si teda nedokazu predstavit, ze tohle muze nekoho bavit…to je uchylka
  • islám je jen jeden… fakt si doplň vzdělání… existuje jen jeden islám a ten se rozhodně nedělí na radikální a neradikální (max na šíity, sunity, wahábisty), islám je nebezpečná ideologie pro vše, co není islámské
  • k tričku 1…super by bylo kdyby lidi vyznávající islám dodržovali i naše zvyky, když jsou tu na návštěvě a konečně se vyklepali z těch příšerných hábitů a přestali lovit evropské ženy 2. pakliže někomu v 21.století vadí do půl těla nahý chlap a dává to najevo, házením kamení, je jednoduše zaostalý pokrytec, jterý patrně neumí mluvit a civilizovaně seznámit příchozí s jejich zvyky
  • ani naši předci žijící na území dnešní ČR se nepodíleli na vykrádání jiných zemí. České království existovalo od 13.století a přesto naši předci seděli na p.deli a vše co máme vybudovali prací, nikoliv vydrancováním jiných kultur.
  • míchání kultur je velký problém, neboť brzy vznikne jen jedna jediná kultura a bude po diverzitě, na to nezapomeň - s vaničkou vyléváte i dítě - našim potomkům chystáš jednolitý nudný a ubohý svět
  • všechny muslimy bych nechala v jejich zemích, neboť jejich ideologie, kterou šíří je ideologie destrukce - aby byl vypuštěn džin z lahve, byli zabiti tzv. diktátoři, kteří hleděli na to, aby se tento novodobý mor nešířil do Evropy. Svoboda skončila 11.9.2001, po tomhle datu je každý nepohodlný/nespolupracující člověk označen za totalitního diktátora a humánně a demokraticky zlikvidován
  • o totalitní společnosti se jen módně žvástá… to do vás v těch dnešních školách musí pěchovat snad pod tlakem, jinak to není možné… většina lidí o totalitě ví kulový a jen papouškuje, co jim kdo účelově vtlačil do hlav… Pokud jsi si nevšimla… obludná totalita ti vyrůstá přímo pod nosem!!! A ty ještě jásáš a buduješ ji.
  • btw. - osobně nejsem žádný rusomilec, ale vím jediné, že kdyby tam vládli stejně hloupé existence, jako v USA či EU, tak oklo Slunce obíhá jen Zemské torzo. Je jasné, že Rusové jsou také ve vleku událostí. Proto si toho Františka Koukolíka poslechni.

A jako perlička: Je pravda pravdoucí, že nejlepší pomoc Africe a podobným zemím, je nepomáhat jim. Izolovat je. Kdyby ses tam jela podívat a měla okolo sebe spousty známých, kteří ve stejné naivitě (která mluví z tebe), šli a pomáhali v Africe konkrétními činy, konkrétními technologiemi (zemědělství, fabriky - celé projekty, které by se v mnohých zemích ujaly) a po pár letech zjistili, že veškerá jejich pomoc opět leží ladem a milí černoušci opět natahují ruce, tak by jsi své naivní dětské poučky o světě neventilovala.

Není se čemu divit, když ti přijde normální existence ženy s penisem, že se nemůžeš dopočítat, co je zdravý rozum.

A proč jsi pro boha žila v tom nenáviděném příšerném Rusku? Pokud jsi se tam narodila, patrně hledáš spásu na Západě, ale buď si jistá, že ta zde, ani dál na západ, není. Čeká tě jen systém, který tě oholí, použije a kopne do zadku. Pro tento systém, jsi pouhé „social security number“. Nic víc. Vsadím se, že v Rusku jsou ještě místa, kde můžeš žít skutečně svobodně. My tu naši českou zkušenost už máme a nikomu bych nepřála sledovat rozklad vlastní země pod taktovkou států, od kterých mnozí očekávali tu svobodu a demokracii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.9.18 21:40

V Británii mají tři nakažené opičími neštovicemi z Afriky, odborníci se bojí pandemie

Epidemiologové varují před nákazou, která může vyvolat pandemii. Ve Spojeném království zaznamenali již tři případy infekce virem opičích neštovic. To je nemoc, příbuzná pravým neštovicím, které podlehne až desetina nakažených.

https://www.novinky.cz/…andemie.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25155
29.9.18 23:54
@Mrs.bloud píše:
Za zdravy rozum povazuji napriklad videt rozdil mezi radikalnim islamem a islamem, nesvlikat si tricko v zemi, kde se to povazuje za neslusne, vedet, ze ceska republika se nijak nepodilela na kolonizace nebot vznikla v roce 1918, ze ghetta jsou a byly problemem jiz pred islamem, ze citace se k clanku dava proto, abychom si i pro sebe overili pravdivovst daneho textu (protoze nekdo jiny nas muze upozornit na to, ze jsme ocitovali hoax, normalnimu cloveku totiz vadi, kdyz zjisti, ze siril nejakou kompilaci pravdy, kterou vytvoril nejaky politic ci stat pouze za ucel prosadit sve vlastni zajmy, ktere se obvykle dane problematiky ani netykaji). Michani kultur neni problem, problem je bida a nerovnost v pristupu k moznostem, proto vznikaji ghetta, nee ze by jine kultury radi zili mezi drogovymi dealery a prostitutkami. A co bys radsi delala, nechala vsechny radikalni muslimy v jejich zemi, ze by jako potom teroristicke ciny nepachali, jo?:-) Radikalismus je problem proto, ze kdyz vycerpa moznosti tyranie doma, tak se rozsiruje. Ja bych ti spis doporucila precist si neco o totalitnich spolecnostech. Tveho autora neznam, ale to, ze ma nekdo dve vysoke skoly neznamena automaticky, ze je chytry. Jinak pises, ze jsi cestovala, predpokladam, ze v Rusku si asi nebyla. Bych ti prala tam nejakou dobu zit,aby sis uvedomila, do ceho si temi proruskymi prispevky nabihate.Proste tu sdilite kdejaky brak a kdokoliv vas upozorni na realitu, tak zacnete do dotycneho kopat, dokud nevypadne. Trosku jsem se tu zacetla. To mi moc jako zdravy rozum neprijde. normalni clovek rad diskutuje, bez ponizovani… u vvas to spis vypada na vecne pritakavani. Ja si teda nedokazu predstavit, ze tohle muze nekoho bavit…to je uchylka

Povypravim Ti na vlastni kuzi nedavno zazitou prihodu. Jela jsem taxíkem ráno ve 4 hod.na letiště. Takxikar chtěl klabosit,pár frází mizerna vyslovnost a pak povida:Mluvis ruský? Já,proc? On,protoze já mluvím rusky. Já,proc? On,protoze jsem tam žil.Já,proc? On, jsem se tam dostal z Afghánistánu. Já,proc jsi tam nezůstal? On,nešlo tam žít,mám 6 děti,malý přídavky,žádná práce,jsem ing stavař. Proč delas taxikáře? Nedostanu práci. Proc,neumím švédský. Proč se neučís? Protoze svedstinou se domluvím jenom ve Svedsku. Ani deti švédský nemluví. Proc? Chodi do anglické skoly. Proč? Protože tady ne zůstaneme. Proč? Nedostanu být v centru města a jsou tu vysoký dane. Nasetrime si a půjdeme do Anglie nebo USA.Aha,povidam a kde bydlíš. Rekl male město koustanek od Sthlm.
Ale tam je to hezký,brouknu. Jo,ale nejsou tam Afghánci. Tak se odstehuj,nekolik předměstí, tam je jich jak naseto. Nojo povida on,ale oni si tam hlídají/drzi byty pro své rodiny a pribuzne,kteří sem přijdou. Tak jsem přestala broukat,zle se nasirila a ač to nedelam, vyžádala si účtenku. A problém. Tolik jsem mluvila,že on zapomněl zapnout taxameter. Hele povidam,stejně má taxi pevnou cenu z města na letiště,tak to tam nacvakej,já zaplatím kartou a ty mi dáš účtenku. Pomsta-musela jsem si sama vyndat tašku z kufru auta,ale neva nejsem chcipltotina a hodně rychle uhnout rukou,aby mi ji i s taškou, „omylem“ neprivrel do kufru auta. :mrgreen:
Víš,oni ta ghetta záměrně vytvářejí sami. Švédsko není zrovna chudák země,je PK,takže do ghett je nikdo nestrka. Záměrně tam lezou sami. A takhle se dá pokračovat i s tím radikalismem. Protoze nasili podporujici radikalismus je sociologickej fenomén,kde individum nebo skupina ve stále větší mire nabyva názoru,ze nezákonné nasilnicke metody jsou legitimní k dosažení politických cílů . Tenhle proces může vyústit v podporu terorizmu,terorizmus samotny,nedovolene ovlivnovani,nebo nasilnicky ciny. A to je prave nebezpečí,protoze si tohle předávají z generace na generaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
29.9.18 23:56
@Michelangelo píše: V Británii mají tři nakažené opičími neštovicemi z Afriky, odborníci se bojí pandemie

Epidemiologové varují před nákazou, která může vyvolat pandemii. Ve Spojeném království zaznamenali již tři případy infekce virem opičích neštovic. To je nemoc, příbuzná pravým neštovicím, které podlehne až desetina nakažených.

https://www.novinky.cz/…andemie.html

Tak když tam mají opice, tak halt mají i opičí neštovice… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
30.9.18 00:06

Jenom by mě zajímalo co všechno sem budou ti zapaďané sem importovat. Ty jejich nemoce! AIDS, ptačí chřipka, opičí neštovice, kulhavka a kdo ví co ještě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs.bloud
30.9.18 13:43
@stock píše:
Povypravim Ti na vlastni kuzi nedavno zazitou prihodu. Jela jsem taxíkem ráno ve 4 hod.na letiště. Takxikar chtěl klabosit,pár frází mizerna vyslovnost a pak povida:Mluvis ruský? Já,proc? On,protoze já mluvím rusky. Já,proc? On,protoze jsem tam žil.Já,proc? On, jsem se tam dostal z Afghánistánu. Já,proc jsi tam nezůstal? On,nešlo tam žít,mám 6 děti,malý přídavky,žádná práce,jsem ing stavař. Proč delas taxikáře? Nedostanu práci. Proc,neumím švédský. Proč se neučís? Protoze svedstinou se domluvím jenom ve Svedsku. Ani deti švédský nemluví. Proc? Chodi do anglické skoly. Proč? Protože tady ne zůstaneme. Proč? Nedostanu být v centru města a jsou tu vysoký dane. Nasetrime si a půjdeme do Anglie nebo USA.Aha,povidam a kde bydlíš. Rekl male město koustanek od Sthlm.
Ale tam je to hezký,brouknu. Jo,ale nejsou tam Afghánci. Tak se odstehuj,nekolik předměstí, tam je jich jak naseto. Nojo povida on,ale oni si tam hlídají/drzi byty pro své rodiny a pribuzne,kteří sem přijdou. Tak jsem přestala broukat,zle se nasirila a ač to nedelam, vyžádala si účtenku. A problém. Tolik jsem mluvila,že on zapomněl zapnout taxameter. Hele povidam,stejně má taxi pevnou cenu z města na letiště,tak to tam nacvakej,já zaplatím kartou a ty mi dáš účtenku. Pomsta-musela jsem si sama vyndat tašku z kufru auta,ale neva nejsem chcipltotina a hodně rychle uhnout rukou,aby mi ji i s taškou, „omylem“ neprivrel do kufru auta. :mrgreen:
Víš,oni ta ghetta záměrně vytvářejí sami. Švédsko není zrovna chudák země,je PK,takže do ghett je nikdo nestrka. Záměrně tam lezou sami. A takhle se dá pokračovat i s tím radikalismem. Protoze nasili podporujici radikalismus je sociologickej fenomén,kde individum nebo skupina ve stále větší mire nabyva názoru,ze nezákonné nasilnicke metody jsou legitimní k dosažení politických cílů . Tenhle proces může vyústit v podporu terorizmu,terorizmus samotny,nedovolene ovlivnovani,nebo nasilnicky ciny. A to je prave nebezpečí,protoze si tohle předávají z generace na generaci.

Ja si myslim, ze zaklad radikalismu je lez, fabulace s realitou, protoze se mi to hodi. A proto me vadi,kdyz tu pisete polopravdy a nechcete slyset, ze pravda je dulezita. Stavite se pak do stejny role. Kazdopadne na tom, ze afganec (znas historii afganistanu, doporucuju precist kniyzku Lovec draku: Khaled Hosseini, hleda pro svy deti a sebe nejlepsi zivot, nevidim nic spatnyho. Proc by clovek nemohl volne migrovat po svete? Kdyz ma tu moznost a dokaze to? Sama jsem zila leckde. Ted mame dite a chceme dalsi a zijeme v CR, kvuli dobremu zdravotnictvi a vysi materske a az pujde nejmaldsi do skolky, tak pujdeme na zapad, kvuli vyssim platum. Co je na tom spatneho? A to ze se na tebe nastval taxikar, to znamena ze afganci jsou verbes? To je trosku demagogicky mysleni ne? Jinak ja se divim, ze vubec existujou jakytakz normalni afganci, po tom, cim si prosli od detstvi. Hele ghetta se tvori tak, ze vybudujes socialni byty nekde na kraji mesta a nastehujes tam chudy lidi. Da se tomu predchazet.

• Citovat
  • Upravit
Mrs.bloud
30.9.18 14:03
@mgdln píše:
  • islám je jen jeden… fakt si doplň vzdělání… existuje jen jeden islám a ten se rozhodně nedělí na radikální a neradikální (max na šíity, sunity, wahábisty), islám je nebezpečná ideologie pro vše, co není islámské
  • k tričku 1…super by bylo kdyby lidi vyznávající islám dodržovali i naše zvyky, když jsou tu na návštěvě a konečně se vyklepali z těch příšerných hábitů a přestali lovit evropské ženy 2. pakliže někomu v 21.století vadí do půl těla nahý chlap a dává to najevo, házením kamení, je jednoduše zaostalý pokrytec, jterý patrně neumí mluvit a civilizovaně seznámit příchozí s jejich zvyky
  • ani naši předci žijící na území dnešní ČR se nepodíleli na vykrádání jiných zemí. České království existovalo od 13.století a přesto naši předci seděli na p.deli a vše co máme vybudovali prací, nikoliv vydrancováním jiných kultur.
  • míchání kultur je velký problém, neboť brzy vznikne jen jedna jediná kultura a bude po diverzitě, na to nezapomeň - s vaničkou vyléváte i dítě - našim potomkům chystáš jednolitý nudný a ubohý svět
  • všechny muslimy bych nechala v jejich zemích, neboť jejich ideologie, kterou šíří je ideologie destrukce - aby byl vypuštěn džin z lahve, byli zabiti tzv. diktátoři, kteří hleděli na to, aby se tento novodobý mor nešířil do Evropy. Svoboda skončila 11.9.2001, po tomhle datu je každý nepohodlný/nespolupracující člověk označen za totalitního diktátora a humánně a demokraticky zlikvidován
  • o totalitní společnosti se jen módně žvástá… to do vás v těch dnešních školách musí pěchovat snad pod tlakem, jinak to není možné… většina lidí o totalitě ví kulový a jen papouškuje, co jim kdo účelově vtlačil do hlav… Pokud jsi si nevšimla… obludná totalita ti vyrůstá přímo pod nosem!!! A ty ještě jásáš a buduješ ji.
  • btw. - osobně nejsem žádný rusomilec, ale vím jediné, že kdyby tam vládli stejně hloupé existence, jako v USA či EU, tak oklo Slunce obíhá jen Zemské torzo. Je jasné, že Rusové jsou také ve vleku událostí. Proto si toho Františka Koukolíka poslechni.

A jako perlička: Je pravda pravdoucí, že nejlepší pomoc Africe a podobným zemím, je nepomáhat jim. Izolovat je. Kdyby ses tam jela podívat a měla okolo sebe spousty známých, kteří ve stejné naivitě (která mluví z tebe), šli a pomáhali v Africe konkrétními činy, konkrétními technologiemi (zemědělství, fabriky - celé projekty, které by se v mnohých zemích ujaly) a po pár letech zjistili, že veškerá jejich pomoc opět leží ladem a milí černoušci opět natahují ruce, tak by jsi své naivní dětské poučky o světě neventilovala.

Není se čemu divit, když ti přijde normální existence ženy s penisem, že se nemůžeš dopočítat, co je zdravý rozum.

A proč jsi pro boha žila v tom nenáviděném příšerném Rusku? Pokud jsi se tam narodila, patrně hledáš spásu na Západě, ale buď si jistá, že ta zde, ani dál na západ, není. Čeká tě jen systém, který tě oholí, použije a kopne do zadku. Pro tento systém, jsi pouhé „social security number“. Nic víc. Vsadím se, že v Rusku jsou ještě místa, kde můžeš žít skutečně svobodně. My tu naši českou zkušenost už máme a nikomu bych nepřála sledovat rozklad vlastní země pod taktovkou států, od kterých mnozí očekávali tu svobodu a demokracii.

Vzdelani si dopln ty, islam je normalni nabozenstvi…
Proc by se mel nekdo svlekat, kdyz to v dane kulture neni povazovane za neslusne? U nas je neslusne byt zahaleny? Tak v oblasti Sahary je mozna 21. stoleti, ale pokud jsi nekdy cestovala mimo zapadni evropu, ameriku a australii, tak bys chapala, ze tito lide opravdu neziji ve 21.stoleti a to jaksi neni jejich osobni vina..proste se ta kultura nevyvijela tak jako u nas…
Ohledne ceskeho kralovstvi by sis take mela doplnit informace, to je latka ZS mila Michelangelo…
Michanim kultur nevznika jedna kultura, ale spolecenstvi mnoha kultur se spolecnymi zakony, ano neni to snadne, (amerika, australie),ale je to nevyhnutelne, pokud nejsi pro ostnate draty, me prijde, ze ale jsi pro…
Vsechny muslimy v jejich zemich proste neponechas, cast z nich jsou tak bohati, ze se te vubec nebudou ptat, jestli muzou nekam cestovat ci ne a cast jsou tak chudi, ze se v jejich zemich velmi snadno rozviji demagogie a po letech valek uz nikdo nevi kdo je a ze se da zit i bez nenavisti…
Nevim o jake totalite hovoris?Vis co totalita znamena? Jinak je dobre, ze se o totalite ve skole hovori, dnesni deti se o takove veci vetsinou nezajimaji a ani dospely casto netusi, co to je napr. Mnichovska dohoda, pro me sok (viz nejaka anketa TV)

V Usa jsem nekolikrat byla, ver tomu, ze v politice je tam mnoho lidi, kteri to nedelaji pro prachy a moc, maji osvicene nazory, a i se mi libi, ze lide se o verejne deni zajimaji a jsou aktivni, proto usa funguje pro vetsinu obcanu lepe nez jine zeme…oproti tomu se v rusku lide boji otevrene hovorit a casto ziji v bide a to i Ing. a podobne… Na vic ti odpovim jindy, musim jit…

• Citovat
  • Upravit
54030
30.9.18 14:34
@Božislava píše:
Jenom by mě zajímalo co všechno sem budou ti zapaďané sem importovat. Ty jejich nemoce! AIDS, ptačí chřipka, opičí neštovice, kulhavka a kdo ví co ještě…

Možná teď bude někomu jasnější, že jde o fašisty organizovanou genocidu Evropanů a Afričanů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
30.9.18 14:47
@Michelangelo píše:
Možná teď bude někomu jasnější, že jde o fašisty organizovanou genocidu Evropanů a Afričanů :think:

A to je právě super.

• Citovat
  • Upravit
9371
30.9.18 14:51
@Michelangelo píše:
Možná teď bude někomu jasnější, že jde o fašisty organizovanou genocidu Evropanů a Afričanů :think:

Možná nás opět osvobodí Rudá armáda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
30.9.18 15:09
@Mrs.bloud píše:
Vzdelani si dopln ty, islam je normalni nabozenstvi…
Proc by se mel nekdo svlekat, kdyz to v dane kulture neni povazovane za neslusne? U nas je neslusne byt zahaleny? Tak v oblasti Sahary je mozna 21. stoleti, ale pokud jsi nekdy cestovala mimo zapadni evropu, ameriku a australii, tak bys chapala, ze tito lide opravdu neziji ve 21.stoleti a to jaksi neni jejich osobni vina..proste se ta kultura nevyvijela tak jako u nas… Ohledne ceskeho kralovstvi by sis take mela doplnit informace, to je latka ZS mila Michelangelo…

Michanim kultur nevznika jedna kultura, ale spolecenstvi mnoha kultur se spolecnymi zakony, ano neni to snadne, (amerika, australie),ale je to nevyhnutelne, pokud nejsi pro ostnate draty, me prijde, ze ale jsi pro…
Vsechny muslimy v jejich zemich proste neponechas, cast z nich jsou tak bohati, ze se te vubec nebudou ptat, jestli muzou nekam cestovat ci ne a cast jsou tak chudi, ze se v jejich zemich velmi snadno rozviji demagogie a po letech valek uz nikdo nevi kdo je a ze se da zit i bez nenavisti…
Nevim o jake totalite hovoris?Vis co totalita znamena? Jinak je dobre, ze se o totalite ve skole hovori, dnesni deti se o takove veci vetsinou nezajimaji a ani dospely casto netusi, co to je napr. Mnichovska dohoda, pro me sok (viz nejaka anketa TV)

V Usa jsem nekolikrat byla, ver tomu, ze v politice je tam mnoho lidi, kteri to nedelaji pro prachy a moc, maji osvicene nazory, a i se mi libi, ze lide se o verejne deni zajimaji a jsou aktivni, proto usa funguje pro vetsinu obcanu lepe nez jine zeme…oproti tomu se v rusku lide boji otevrene hovorit a casto ziji v bide a to i Ing. a podobne… Na vic ti odpovim jindy, musim jit…

Proč jmenuješ mne, když reaguješ na příspěvek, který psala @mgdln ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
30.9.18 15:25
@Emimin7 píše:
Možná nás opět osvobodí Rudá armáda.

Chápu, že Rusové v Sýrii bojují i za nás. Dělají to pro záchranu celé planety.

http://bod-zlomu.blogspot.com/…v-syrii.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
30.9.18 15:37
@Michelangelo píše:
Chápu, že Rusové v Sýrii bojují i za nás. Dělají to pro záchranu celé planety.http://bod-zlomu.blogspot.com/…v-syrii.html

Podle odkazu má válka ultimátně duchovní cíl? To jsem nevěděl. Mylně jsem žil v domnění, že jde standardně o vládu, ropu, území a podobně. Díky. Jak stojí v bibli - Byl jsem slepý a nyní vidím. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová