Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Emimin7 píše:
Podle odkazu má válka ultimátně duchovní cíl? To jsem nevěděl. Mylně jsem žil v domnění, že jde standardně o vládu, ropu, území a podobně. Díky. Jak stojí v bibli - Byl jsem slepý a nyní vidím.
Tahle válka má primárně duchovní cíl. Nevím, co stojí v Bibli, nečetla jsem ji. Je součástí biblického projektu mocných na ovládání lidstva. Z mého pohledu mají výhodu lidi, kteří nepřišli do styku se žádným uměle vytvořeným náboženstvím . Znáš film „Duch“ ? Je velmi nadčasový .
@Mrs.bloud píše:
Vzdelani si dopln ty, islam je normalni nabozenstvi…
Proc by se mel nekdo svlekat, kdyz to v dane kulture neni povazovane za neslusne? U nas je neslusne byt zahaleny? Tak v oblasti Sahary je mozna 21. stoleti, ale pokud jsi nekdy cestovala mimo zapadni evropu, ameriku a australii, tak bys chapala, ze tito lide opravdu neziji ve 21.stoleti a to jaksi neni jejich osobni vina..proste se ta kultura nevyvijela tak jako u nas…
Ohledne ceskeho kralovstvi by sis take mela doplnit informace, to je latka ZS mila Michelangelo…
Michanim kultur nevznika jedna kultura, ale spolecenstvi mnoha kultur se spolecnymi zakony, ano neni to snadne, (amerika, australie),ale je to nevyhnutelne, pokud nejsi pro ostnate draty, me prijde, ze ale jsi pro…
Vsechny muslimy v jejich zemich proste neponechas, cast z nich jsou tak bohati, ze se te vubec nebudou ptat, jestli muzou nekam cestovat ci ne a cast jsou tak chudi, ze se v jejich zemich velmi snadno rozviji demagogie a po letech valek uz nikdo nevi kdo je a ze se da zit i bez nenavisti…
Nevim o jake totalite hovoris?Vis co totalita znamena? Jinak je dobre, ze se o totalite ve skole hovori, dnesni deti se o takove veci vetsinou nezajimaji a ani dospely casto netusi, co to je napr. Mnichovska dohoda, pro me sok (viz nejaka anketa TV)V Usa jsem nekolikrat byla, ver tomu, ze v politice je tam mnoho lidi, kteri to nedelaji pro prachy a moc, maji osvicene nazory, a i se mi libi, ze lide se o verejne deni zajimaji a jsou aktivni, proto usa funguje pro vetsinu obcanu lepe nez jine zeme…oproti tomu se v rusku lide boji otevrene hovorit a casto ziji v bide a to i Ing. a podobne… Na vic ti odpovim jindy, musim jit…
Zamyslela jsi se někdy, kam se posunulo lidstvo jako celek za posledních 2000 let? Technologie se rozvinula, to ano, ale lidská duše je po celá tisíciletí stejně primitivní. Jsme ve fázi, kdy se opice zmocnily samopalů (pro příměr).
@Mrs.bloud píše:
Ja si myslim, ze zaklad radikalismu je lez, fabulace s realitou, protoze se mi to hodi. A proto me vadi,kdyz tu pisete polopravdy a nechcete slyset, ze pravda je dulezita. Stavite se pak do stejny role. Kazdopadne na tom, ze afganec (znas historii afganistanu, doporucuju precist kniyzku Lovec draku: Khaled Hosseini, hleda pro svy deti a sebe nejlepsi zivot, nevidim nic spatnyho. Proc by clovek nemohl volne migrovat po svete? Kdyz ma tu moznost a dokaze to? Sama jsem zila leckde. Ted mame dite a chceme dalsi a zijeme v CR, kvuli dobremu zdravotnictvi a vysi materske a az pujde nejmaldsi do skolky, tak pujdeme na zapad, kvuli vyssim platum. Co je na tom spatneho? A to ze se na tebe nastval taxikar, to znamena ze afganci jsou verbes? To je trosku demagogicky mysleni ne? Jinak ja se divim, ze vubec existujou jakytakz normalni afganci, po tom, cim si prosli od detstvi. Hele ghetta se tvori tak, ze vybudujes socialni byty nekde na kraji mesta a nastehujes tam chudy lidi. Da se tomu predchazet.
Dobře,pasovala jsi mě na demagoga,tak Ti v tom duchu odpovím.
Z Tveho prispevku jasne vyplývá,ze souhlasis, zastavas se a je úplně v pořádku,když imigrant, ktereho země přijala,poskytla mu azyl,poskytla mu byt,vyplaci mu dětské přídavky,poskytuje bezplatnou lékařskou peci etc. se pokusil pracovat nacerno. Tim okrada svého zamestnavatele a potazmo ten stát,který ho prijal,poskytl mu azyl,poskytl mu byt,vyplaci mu dětské přídavky a poskytuje bezplatnou lékařskou peci. Omlouvás to jeho detstvim,pripoustis,ze většinou nejsou normální a nazyvas je verbežì(a ne verbeši)
Tohle se Ti asi moc nelíbí,ze. A to pomijim, že dle Tveho vlastního tvrzeni… ![]()
Bylo by namístě nechat si, z Tve strany, neustále řeči o demagogii,nemožnosti diskutování,napadání a kamenovani druhych atd. Bylo by namístě, z Tve strany, zamést si před vlastním prahem. A slovo verbez jsem nikdy nepouzila. Ostatně verbes taky ne ![]()
@stock ty jsi úžasná, tolik toho víš o člověku, kterého jsi potkala poprvé v životě ![]()
Nejsem moc pro hymny,Zlatan mě nenabudi,ale tahle mrnava holka chyti za srdce ![]()
https://www.expressen.se/…ed-sin-sang/
Kanada se dohodla s USA a podepsala novou NAFTA dohodu. Současné se mění název z NAFTA na USMCA.
@Michelangelo píše:
Proč jmenuješ mne, když reaguješ na příspěvek, který psala @mgdln ?
Paní, co 15 let žila s gorilami a dlouhodobě je pozorovala (teď si nevzpomenu na její jméno, ale před asi 1/4 stoletím ji pytláci zabili, aby mohli gorily nerušeně lovit dál) ještě před svou smrtí prý publikovala, že gorily jsou inteligentnější než 4/5 lidí.
pravda, že to moc k smíchu není, spíš k pláči…
Je zajímavé, že na základě vlastních zkušeností jsem k podobnému číslu také dospěla a mnou často zmiňovaný F. Koukolík tento poměr uvádí jako fakt. Nepochybuji o tom, že vrchní loutkáři toto číslo moc dobře znají a především jej hojně a umně využívají k dosažení svých cílů. Že je to neetické, je věc druhá…
Obrazně řečeno; není smyslem bytí práce s bitým tvorem, který přes to všechno vzhlíží ke svému pánovi a ve vymezeném výběhu jak zviřátko pro sebe urvává co může a ještě na ostatní z ohrady šíří své „štěstí“ dál, neb je páníčkem dobře vycvičen.
Je to podobné jako otázka, na jaké straně zdi blázince jsou skuteční blázni.
Tak jak, už se další mormon odpálil v amišské stodole v rámci ovládnutí dálného východu, nebo co to vlastně řešíte? Já se v tom úplně ztrácim.
Nevím, co řešíš ty, ale nějaká amišská paní, co vůbec nemá a nezabývá se technologiemi a snad ani nepoužívá el.proud, začala na síti dělat sluníčkový pořádek v událostech ve Sverige … no a pak už se to vezlo až k výměně názorů na okolní svět. Se stejným výsledkem, kterého dosáhnou fanoušci Baníku a Sparty. ![]()
Takže zachovej klid a pokračuj v dvouřádkových příspěvcích. Třeba porazíš i Matkubagristy či Mango Lasu a vyhlásí tě nejukecanější uživatelkou e-mimina.
![]()
@mgdln píše:Takže zachovej klid a pokračuj v dvouřádkových příspěvcích. Třeba porazíš i Matkubagristy či Mango Lasu a vyhlásí tě nejukecanější uživatelkou e-mimina.![]()
O nic jiného mi samozřejmě nejde.
@Emimin7 píše:
O nic jiného mi samozřejmě nejde.
To je přeci paráda!
![]()
@matkabagristy píše:
@mgdln až yvhraju,pošlu ti klíčenku
radši ne, byl by na ní beztak kníže s čírem a nebo Mirda ![]()
Občania z celého Slovenska hlásia, že na východ jazdia vlaky plné amerických tankov. Kto to dovolil? Prečo o tom mainstream neinformuje?
@stock píše:
Dobře,pasovala jsi mě na demagoga,tak Ti v tom duchu odpovím.
Z Tveho prispevku jasne vyplývá,ze souhlasis, zastavas se a je úplně v pořádku,když imigrant, ktereho země přijala,poskytla mu azyl,poskytla mu byt,vyplaci mu dětské přídavky,poskytuje bezplatnou lékařskou peci etc. se pokusil pracovat nacerno. Tim okrada svého zamestnavatele a potazmo ten stát,který ho prijal,poskytl mu azyl,poskytl mu byt,vyplaci mu dětské přídavky a poskytuje bezplatnou lékařskou peci. Omlouvás to jeho detstvim,pripoustis,ze většinou nejsou normální a nazyvas je verbežì(a ne verbeši)
Tohle se Ti asi moc nelíbí,ze. A to pomijim, že dle Tveho vlastního tvrzeni…
Bylo by namístě nechat si, z Tve strany, neustále řeči o demagogii,nemožnosti diskutování,napadání a kamenovani druhych atd. Bylo by namístě, z Tve strany, zamést si před vlastním prahem. A slovo verbez jsem nikdy nepouzila. Ostatně verbes taky ne
Jak to z toho jasne vyplyva?:-) Opet manipulujes… Ne, s tim nesouhlasim. Neni v poradku, kdyz nekdo pracuje na cerno. Ovsem chapu, ze okolnosti mohou donutit cloveka na cerno pracovat. Kohokoliv. Ja nerikam, ze jsi pouzila slovo verbes.