Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Eurokomisařka Jourová: Jsem pro regulaci tisku a médií, pokud to bude nezbytné! Média prý mají Evropu sjednocovat, ne rozdělovat! Jourová vylíčila, jak si představuje “rozumnou” regulaci a cenzuru tisku a médií v Evropě! Tradičním médiím prý klesá čtenost, inzerce a kvalita, takže je to třeba regulovat, rozuměj dotovat! Gleichschaltung mainstreamu a Bruselu je na dohled!
z diskuze:
https://www.bnaibrithmagazine.org/…s-the-future
Jo. Ten odkaz je lepší jak tisíc slov. All inclusive.
@stock Nic jsi neocitovala. Jo a vis co, ten nasilnik byl Martin Voracek, 32 let, nasilnik a zlocinec:-) Odkad to mam? Z danoveho uradu prece, ta jsou data volne dostupna. Se tam podivej. Jestli te rozciluje, ze nekomu prijde hloupe sirit nepodlozene zpravy, tak s tim ti nepomuzu.
@Mrs.bloud píše:
@stock Nic jsi neocitovala. Jo a vis co, ten nasilnik byl Martin Voracek, 32 let, nasilnik a zlocinec:-) Odkad to mam? Z danoveho uradu prece, ta jsou data volne dostupna. Se tam podivej. Jestli te rozciluje, ze nekomu prijde hloupe sirit nepodlozene zpravy, tak s tim ti nepomuzu.
Ježiš, ty jsi hloupá!
zoja 19.9.2018 o 21:57
Jeden z nejlepších dokumentů o WTC
https://www.facebook.com/…49298884678/?…[0]=68.ARAiq_Cs6jKnA5FiQwYHHN1bom0dGr-OBuK8rXvYh4eDamvGGwmGOL3XaY4O0wzX1eEKe643k80hd9vyhN7zrU1RnBgSmwWhJ_pnmAcupDzim1E9×q9Nrbp7WeqpwTUdg94ftMskoNW48yrS09oDEZSfgbrH6GdZYV2O1zERzkatL-ELFbiSsQ&__tn__=K-R
Odpověď
oskar 20.9.2018 o 10:14
Pro ty, co nemají facebook
odkaz:
https://www.youtube.com/watch?…
Odpověď
@mgdln píše:
Ježiš, ty jsi hloupá!
No tak ja si o tobe myslim totez, to je asi zjevne. Na par minut jsem vam tu prerusila orgie pitomosti, tak samozrejme, ze budu hloupa, to da „rozum“
A asi nebudu jedina hloupa, co sem vpadla, a zase vypadla, ze? To je asi soucast tehle vasi pochybne zabavy, obcas nejakeho hlupaka pekne vypalkovat, coz? ![]()
@Mrs.bloud píše:
No tak ja si o tobe myslim totez, to je asi zjevne. Na par minut jsem vam tu prerusila orgie pitomosti, tak samozrejme, ze budu hloupa, to da „rozum“A asi nebudu jedina hloupa, co sem vpadla, a zase vypadla, ze? To je asi soucast tehle vasi pochybne zabavy, obcas nejakeho hlupaka pekne vypalkovat, coz?
Poslyš, já se vždy držím, ale tvé výlevy nelze jinak komentovat.
@mgdln píše:
Poslyš, já se vždy držím, ale tvé výlevy nelze jinak komentovat.
Tady se bohuzel nedorzi nikdo niceho, maximalne tak klavesnice 24/7:-) Nic, zijte si ve svych hororech dal
Normalni clovek si nedela zalibu z famulovani uz tak desny reality, aby byla jeste desnejsi. To se pak konci na antidepresivech. I kdyz je fakt, ze ve vasich ocich je sice desnejsi, ale zase tu mame jasneho vinika, takze nastava uleva, je kam hazet kamenem…takze vlastne chapu ![]()
@Mrs.bloud píše:
@Mrs.bloud píše:
Tady se bohuzel nedorzi nikdo niceho, maximalne tak klavesnice 24/7:-) Nic, zijte si ve svych hororech dalNormalni clovek si nedela zalibu z famulovani uz tak desny reality, aby byla jeste desnejsi. To se pak konci na antidepresivech. I kdyz je fakt, ze ve vasich ocich je sice desnejsi, ale zase tu mame jasneho vinika, takze nastava uleva, je kam hazet kamenem…takze vlastne chapu
No vidíš. Má realita je pěkná, jsem spokojená, je nám fajně a máme se rádi.
Tak přestaň házet kamením a začni na sobě makat, ať nemusíš dštít síru kolem sebe.
@stock píše:![]()
poslední pokus,co diskuze s Tebou se tyče. Tvoje zprávy mají daleko k tomu mě rozcilit
Pokud neumíš číst,tak snad umíš mluvit. Ta znásilněna paní učitelka tím migrantem se jmenuje Ann-Christin Svärd. Někoho popros, at Ti najde telefonní číslo v mezinárodním seznamu, a její cislo Ti vytoci. Ona/zdroj Ti to vysvětlí,jakej Martin Voracek to byl
Zkrátka se bojíš,protoze jsi se k ničemu takovému nikdy nenachomytla a v Tvém okolí se to nevyskytlo. Bere Ti to iluze o tom,ze ve světe/zamestnani ve kterém žiješ,se takovýhle zverstvo nemůže stát. Může. A to,co tu predvadis, je tzv. pštrosi politika.
P.S. Ona je z Nässjö. Já jen,aby jsi zavolala správne osobě. A ten tlumočník tlumočil z arabštiny. To je z me strany vše.
Budu volat znasilnene zene a na neco se ji ptat? Hm…
Hele, ja vim, co je nasili, jen nemam rada, kdyz nekdo siri poplasne zpravy, dneska je toho hromada a vetsina toho je prekroucena realita, spojene dve nesouvisle kauzy a podobne… Proto je dobre spravne citovat zdroje a take necitovat ze zdroju bulvarnich / tzn. kteri se zivi tim, ze si vymysleji…pokud tedy mas zajem o pravdu…
@mgdln píše:
No vidíš. Má realita je pěkná, jsem spokojená, je nám fajně a máme se rádi.Tak přestaň házet kamením a začni na sobě makat, ať nemusíš dštít síru kolem sebe.
Clovek se 4000prispevky na emiminu, ze se ma fajn? aha… Ja mam aktualne poprve a snad naposledy chripku, tak travim cas virtualne, take snad jiz naposledy
…a o tech kamenech…to je zajimave, jak tu dokazete vzdycky vzit neco z textu druheho cloveka, trosku to upravit a opet hodit na klavesnici…
@Mrs.bloud píše:
Clovek se 4000prispevky na emiminu, ze se ma fajn? aha… Ja mam aktualne poprve a snad naposledy chripku, tak travim cas virtualne, take snad jiz naposledy…a o tech kamenech…to je zajimave, jak tu dokazete vzdycky vzit neco z textu druheho cloveka, trosku to upravit a opet hodit na klavesnici…
Spočítala sis, kolik času jsi už strávila na facebooku, esemeskováním, či jinou elektronickou komunikací? Věřím, že tvá chřipka tě dost zmáhá, v tom případě je lepší věnovat se své léčbě a důvodu, proč jsi ji dostala, než se zabývat druhými. ![]()
@mgdln píše:
Spočítala sis, kolik času jsi už strávila na facebooku, esemeskováním, či jinou elektronickou komunikací? Věřím, že tvá chřipka tě dost zmáhá, v tom případě je lepší věnovat se své léčbě a důvodu, proč jsi ji dostala, než se zabývat druhými.
Facebook a mobil nemam, na pocitaci travim cas po dobu nemoci, jinak tak jednou tydne zkontroluju email, prez leto vubec, doporucuju, clovek pak neresi, kdo koho znasilnil na druhem konci sveta a zajima se vic o veci kolem sebe…