Problém migrace do EU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
26.9.18 21:19

Eurokomisařka Jourová: Jsem pro regulaci tisku a médií, pokud to bude nezbytné! Média prý mají Evropu sjednocovat, ne rozdělovat! Jourová vylíčila, jak si představuje “rozumnou” regulaci a cenzuru tisku a médií v Evropě! Tradičním médiím prý klesá čtenost, inzerce a kvalita, takže je to třeba regulovat, rozuměj dotovat! Gleichschaltung mainstreamu a Bruselu je na dohled!

z diskuze:

https://www.bnaibrithmagazine.org/…s-the-future

Jo. Ten odkaz je lepší jak tisíc slov. All inclusive.

https://aeronet.cz/…i-a-cenzuru/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs.bloud
26.9.18 21:54

@stock Nic jsi neocitovala. Jo a vis co, ten nasilnik byl Martin Voracek, 32 let, nasilnik a zlocinec:-) Odkad to mam? Z danoveho uradu prece, ta jsou data volne dostupna. Se tam podivej. Jestli te rozciluje, ze nekomu prijde hloupe sirit nepodlozene zpravy, tak s tim ti nepomuzu.

• Citovat
  • Upravit
4700
26.9.18 21:58
@Mrs.bloud píše:
@stock Nic jsi neocitovala. Jo a vis co, ten nasilnik byl Martin Voracek, 32 let, nasilnik a zlocinec:-) Odkad to mam? Z danoveho uradu prece, ta jsou data volne dostupna. Se tam podivej. Jestli te rozciluje, ze nekomu prijde hloupe sirit nepodlozene zpravy, tak s tim ti nepomuzu.

Ježiš, ty jsi hloupá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
26.9.18 22:06

zoja 19.9.2018 o 21:57

Jeden z nejlepších dokumentů o WTC
https://www.facebook.com/…49298884678/?…[0]=68.ARAiq_Cs6jKnA5FiQwYHHN1bom0dGr-OBuK8rXvYh4eDamvGGwmGOL3XaY4O0wzX1eEKe643k80hd9vyhN7zrU1RnBgSmwWhJ_pnmAcupDzim1E9×q9Nrbp7WeqpwTUdg94ftMskoNW48yrS09oDEZSfgbrH6GdZYV2O1zERzkatL-ELFbiSsQ&__tn__=K-R
Odpověď

oskar 20.9.2018 o 10:14

Pro ty, co nemají facebook
odkaz:
https://www.youtube.com/watch?…
Odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs.bloud
26.9.18 22:06
@mgdln píše:
Ježiš, ty jsi hloupá!

No tak ja si o tobe myslim totez, to je asi zjevne. Na par minut jsem vam tu prerusila orgie pitomosti, tak samozrejme, ze budu hloupa, to da „rozum“ :lol: A asi nebudu jedina hloupa, co sem vpadla, a zase vypadla, ze? To je asi soucast tehle vasi pochybne zabavy, obcas nejakeho hlupaka pekne vypalkovat, coz? :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
4700
26.9.18 22:17
@Mrs.bloud píše:
No tak ja si o tobe myslim totez, to je asi zjevne. Na par minut jsem vam tu prerusila orgie pitomosti, tak samozrejme, ze budu hloupa, to da „rozum“ :lol: A asi nebudu jedina hloupa, co sem vpadla, a zase vypadla, ze? To je asi soucast tehle vasi pochybne zabavy, obcas nejakeho hlupaka pekne vypalkovat, coz? :jazyk:

Poslyš, já se vždy držím, ale tvé výlevy nelze jinak komentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs.bloud
26.9.18 22:31
@mgdln píše:
Poslyš, já se vždy držím, ale tvé výlevy nelze jinak komentovat.

Tady se bohuzel nedorzi nikdo niceho, maximalne tak klavesnice 24/7:-) Nic, zijte si ve svych hororech dal :zed: Normalni clovek si nedela zalibu z famulovani uz tak desny reality, aby byla jeste desnejsi. To se pak konci na antidepresivech. I kdyz je fakt, ze ve vasich ocich je sice desnejsi, ale zase tu mame jasneho vinika, takze nastava uleva, je kam hazet kamenem…takze vlastne chapu :?

• Citovat
  • Upravit
25096
26.9.18 22:51
@Mrs.bloud píše:
:mrgreen: :mrgreen: poslední pokus,co diskuze s Tebou se tyče. Tvoje zprávy mají daleko k tomu mě rozcilit :lol: Pokud neumíš číst,tak snad umíš mluvit. Ta znásilněna paní učitelka tím migrantem se jmenuje Ann-Christin Svärd. Někoho popros, at Ti najde telefonní číslo v mezinárodním seznamu, a její cislo Ti vytoci. Ona/zdroj Ti to vysvětlí,jakej Martin Voracek to byl :mrgreen:
Zkrátka se bojíš,protoze jsi se k ničemu takovému nikdy nenachomytla a v Tvém okolí se to nevyskytlo. Bere Ti to iluze o tom,ze ve světe/zamestnani ve kterém žiješ,se takovýhle zverstvo nemůže stát. Může. A to,co tu predvadis, je tzv. pštrosi politika.
P.S. Ona je z Nässjö. Já jen,aby jsi zavolala správne osobě. A ten tlumočník tlumočil z arabštiny. To je z me strany vše.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
26.9.18 22:54
@Mrs.bloud píše:
Tady se bohuzel nedorzi nikdo niceho, maximalne tak klavesnice 24/7:-) Nic, zijte si ve svych hororech dal :zed: Normalni clovek si nedela zalibu z famulovani uz tak desny reality, aby byla jeste desnejsi. To se pak konci na antidepresivech. I kdyz je fakt, ze ve vasich ocich je sice desnejsi, ale zase tu mame jasneho vinika, takze nastava uleva, je kam hazet kamenem…takze vlastne chapu :?

No vidíš. Má realita je pěkná, jsem spokojená, je nám fajně a máme se rádi. ;) Tak přestaň házet kamením a začni na sobě makat, ať nemusíš dštít síru kolem sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs.bloud
26.9.18 22:59
@stock píše: :mrgreen: :mrgreen: poslední pokus,co diskuze s Tebou se tyče. Tvoje zprávy mají daleko k tomu mě rozcilit :lol: Pokud neumíš číst,tak snad umíš mluvit. Ta znásilněna paní učitelka tím migrantem se jmenuje Ann-Christin Svärd. Někoho popros, at Ti najde telefonní číslo v mezinárodním seznamu, a její cislo Ti vytoci. Ona/zdroj Ti to vysvětlí,jakej Martin Voracek to byl :mrgreen:
Zkrátka se bojíš,protoze jsi se k ničemu takovému nikdy nenachomytla a v Tvém okolí se to nevyskytlo. Bere Ti to iluze o tom,ze ve světe/zamestnani ve kterém žiješ,se takovýhle zverstvo nemůže stát. Může. A to,co tu predvadis, je tzv. pštrosi politika.
P.S. Ona je z Nässjö. Já jen,aby jsi zavolala správne osobě. A ten tlumočník tlumočil z arabštiny. To je z me strany vše.

Budu volat znasilnene zene a na neco se ji ptat? Hm…

Hele, ja vim, co je nasili, jen nemam rada, kdyz nekdo siri poplasne zpravy, dneska je toho hromada a vetsina toho je prekroucena realita, spojene dve nesouvisle kauzy a podobne… Proto je dobre spravne citovat zdroje a take necitovat ze zdroju bulvarnich / tzn. kteri se zivi tim, ze si vymysleji…pokud tedy mas zajem o pravdu…

• Citovat
  • Upravit
4700
26.9.18 22:59

Nikola Tesla

Dokument - Nikola Tesla

pro inspiraci všem .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs.bloud
26.9.18 23:03
@mgdln píše:
No vidíš. Má realita je pěkná, jsem spokojená, je nám fajně a máme se rádi. ;) Tak přestaň házet kamením a začni na sobě makat, ať nemusíš dštít síru kolem sebe.

Clovek se 4000prispevky na emiminu, ze se ma fajn? aha… Ja mam aktualne poprve a snad naposledy chripku, tak travim cas virtualne, take snad jiz naposledy :lol: …a o tech kamenech…to je zajimave, jak tu dokazete vzdycky vzit neco z textu druheho cloveka, trosku to upravit a opet hodit na klavesnici…

• Citovat
  • Upravit
4700
26.9.18 23:20
@Mrs.bloud píše:
Clovek se 4000prispevky na emiminu, ze se ma fajn? aha… Ja mam aktualne poprve a snad naposledy chripku, tak travim cas virtualne, take snad jiz naposledy :lol: …a o tech kamenech…to je zajimave, jak tu dokazete vzdycky vzit neco z textu druheho cloveka, trosku to upravit a opet hodit na klavesnici…

Spočítala sis, kolik času jsi už strávila na facebooku, esemeskováním, či jinou elektronickou komunikací? Věřím, že tvá chřipka tě dost zmáhá, v tom případě je lepší věnovat se své léčbě a důvodu, proč jsi ji dostala, než se zabývat druhými. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
26.9.18 23:21

Pro zajímavost názor Andora Šándora ke kauze Skripal. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs.bloud
26.9.18 23:36
@mgdln píše:
Spočítala sis, kolik času jsi už strávila na facebooku, esemeskováním, či jinou elektronickou komunikací? Věřím, že tvá chřipka tě dost zmáhá, v tom případě je lepší věnovat se své léčbě a důvodu, proč jsi ji dostala, než se zabývat druhými. ;)

Facebook a mobil nemam, na pocitaci travim cas po dobu nemoci, jinak tak jednou tydne zkontroluju email, prez leto vubec, doporucuju, clovek pak neresi, kdo koho znasilnil na druhem konci sveta a zajima se vic o veci kolem sebe…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová