Problém migrace do EU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17221
18.1.19 08:46

Takové dilema. Teď nevím, která varianta má být ta správná

• Očkování je zlý a Rusko taky.
  • Očkování je super a Rusko taky.
  • Očkování je super, ale Rusko je zlý.
  • Očkování je zlý, ale Rusko je super.

Asi zůstanu u svého přesvědčení = Všeho moc škodí, jak v případě očkování tak v případě Ruska. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25051
18.1.19 10:03

Tak a je vymalováno. Svářeč opet, na další 4 roky, statsministr, ano ke slučování rodin mmj a tahle zeme zabredla s konečnou platností až po krk do srander.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39791
18.1.19 11:12
@alifie píše:
Takové dilema. Teď nevím, která varianta má být ta správná
  • Očkování je zlý a Rusko taky.
  • Očkování je super a Rusko taky.
  • Očkování je super, ale Rusko je zlý.
  • Očkování je zlý, ale Rusko je super.
Asi zůstanu u svého přesvědčení = Všeho moc škodí, jak v případě očkování tak v případě Ruska. :mrgreen:

C je správně, alespoň pokud jde o oficiální stanoviska z města nad Volhou.
Doporučuji článek PŘEČÍST a nevynechat pasáž, jak se k výsledku došlo. Tím se vysvětlí případné pochybnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
18.1.19 11:31
@M_Vladim píše:
C je správně, alespoň pokud jde o oficiální stanoviska z města nad Volhou.
Doporučuji článek PŘEČÍST a nevynechat pasáž, jak se k výsledku došlo. Tím se vysvětlí případné pochybnosti.

Bohužel, i po přečtení mám problém rozlišit, kdo je trol a kdo ne. Raději budu považovat za troly všechny a za bernou minci budu brát pouze vlastní zkušenosti (první taková zkušenost byl šok z pohádky „Kak maleňkij komunist abděržál pobedu nad maleňkim buržuinom“). :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39791
18.1.19 13:54

A tohle mě taky pěkně vytočilo - k tématu vlákna to má blíž - zejména si přečtěte Dovětek!

Aneb kterak Greenpeace nechalo oslepnout desetitisíce afričanů. :cert:

http://www.osel.cz/…-rybnik.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39791
18.1.19 14:02
@alifie píše:
Bohužel, i po přečtení mám problém rozlišit, kdo je trol a kdo ne. Raději budu považovat za troly všechny a za bernou minci budu brát pouze vlastní zkušenosti (první taková zkušenost byl šok z pohádky „Kak maleňkij komunist abděržál pobedu nad maleňkim buržuinom“). :D

Hlavně jde o to, že se RUSKO PROKAZATELNĚ ÚMYSLNĚ ROZŠIŘUJE POČTY LIDÍ S nebezpečnými INFEKČNÍMI NEMOCEMI a to i u nás. :cert:
OHROŽUJE naše DĚTI. :cert:

Příspěvek upraven 18.01.19 v 14:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
18.1.19 14:06
@M_Vladim píše:
Hlavně jde o to, že se RUSKO PROKAZATELNĚ ÚMYSLNĚ ROZŠIŘUJE POČTY LIDÍ S nebezpečnými INFEKČNÍMI NEMOCEMI a to i u nás. :cert:

A to myslíš vážně nebo ironicky? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39791
18.1.19 14:10
@alifie píše:
A to myslíš vážně nebo ironicky? 8o

Tak snad jste to četla, ne? :nevim:
OHROŽUJE přímo nás a naše DĚTI !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
18.1.19 14:24
@M_Vladim píše:
Tak snad jste to četla, ne? :nevim:
OHROŽUJE přímo nás a naše DĚTI !

Ten článek není není o nic solidnější zdroj informací než nějaká internetová diskuse. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39791
18.1.19 14:28
@alifie píše:
Ten článek není není o nic solidnější zdroj informací než nějaká internetová diskuse. :nevim:

Tak to tedy těžko. :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
18.1.19 14:37

Tak jinak - mně a moje děti neočkovači neohrožují o nic víc než očkovači. A pokud máš pocit, že tebe neočkovači ohrožují, tak se nech naočkovat, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39791
18.1.19 14:46
@alifie píše:
Tak jinak - mně a moje děti neočkovači neohrožují o nic víc než očkovači. A pokud máš pocit, že tebe neočkovači ohrožují, tak se nech naočkovat, ne? :lol:

Omyl. Tady nejde primárně o jednoho konkretního člověka, ale o poškozování společnosti. :cert:
To je podobný jak ty Greenpeace, co jsem sem dal.
p.s. naše rodina není antivax

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25051
18.1.19 16:36

To už se zase někdo pokoušel upálit na Vaclavaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
18.1.19 16:54
@M_Vladim píše:
Omyl. Tady nejde primárně o jednoho konkretního člověka, ale o poškozování společnosti. :cert:
To je podobný jak ty Greenpeace, co jsem sem dal.
p.s. naše rodina není antivax

Jaké poškození společnosti? 8o Fakt by mě zajímalo, čím tzv. antivax poškodil společnost, když spalničky nejspíš dovezl nějaký cizinec a většina lidí, kteří to chytli byla poctivě naočkovaná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.19 11:30

Léčba hepatitidy

Dobry den dnes jsem dostala lék Maviret mám chronickou hepatitidu C . Prodělala jsem hep. B nyní žádný vir krvi.
Dočetla jsem se že při hep. B ať prodělané nebo aktivní .. může dojít k reaktivaci B a jsou hlášené i úmrtí . Prosím vás o radu zda mám začít s léčbou či si najit jiného dr. Který mě seznámí s možnýmy následky .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová