Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@alifie píše:
Tak to by se jedinci, kteří věří , že je očkování ochrání nebo věří v blaho pro společnost, měli přeočkovat, ne? Vzhledem ke svému věku nejspíš nejsi očkovaný proti hemofilovi - to je pro děti povinné očkování. Doufám, že to pro blaho společnosti honem poběžíš napravit, nebo aspoň abys neohrožoval jedince, kteří nemohou být očkovaní.
Nech tý relativizace. To je typický projev trolování.
Očkování už prokazatelně zachránilo miliony lidí. Tady není co řešit.
@M_Vladim píše:
Nech tý relativizace. To je typický projev trolování.
Očkování už prokazatelně zachránilo miliony lidí. Tady není co řešit.
To je jen názor jaký trolování. Já to vidím podobně, jo očkování zachránilo a zachraňuje, ale jen v případě že máš ještě vůbec protilátky.
Jeslí ne, tak tě provax nadšení nezachrání a je důležité si nechat píchnout vakcínu. Když už kolektivní imunita tak všichni.
@ospalámyš píše:
To je jen názor jaký trolování. Já to vidím podobně, jo očkování zachránilo a zachraňuje, ale jen v případě že máš ještě vůbec protilátky.
Jeslí ne, tak tě provax nadšení nezachrání a je důležité si nechat píchnout vakcínu. Když už kolektivní imunita tak všichni.
Tak takhle ano. ![]()
Nenechme Poláky v boji proti praktikám Barnevernetu osamocené
Možná k vám také dorazila zpráva, že Norsko si přeje odvolání polského konzula kvůli tomu, že se angažoval v kauzách odebírání polských dětí norskou juvenilní justicí. Já naopak tvrdím, že boj proti takovým zvrácenostem je správný.
O zvrácených praktikách norské juvenilní justice Barnevernet jsem už na svém blogu psal mnohokrát. Jsem přesvědčen, že děti se mají ze své biologické rodiny odebírat jen v případě, pokud se tam k dítěti dlouhodobě chovají jako k nevolníkovi, podobně jako tomu bylo například v kuřimské kauze. Jen, když je dítě dlouhodobě týráno, tak by se takto zasáhnout mělo. Ale nikoliv z tak banálních důvodů, jako se tomu děje v Norsku a v zemích, které se těmito praktikami inspirují. Takové důvody můžou být například „nedostatečný oční kontakt“, „nadměrný oční kontakt“ nebo když dítě jí na návštěvě u kamarádů moc sladkého a další množství doslova absurdních důvodů, které si můžete přečíst na odkazu https://www.expres.cz/…/zpravy.aspx?…. A mezi těmito body dokonce nechybí ani důvody politické, jako například, že se jeden z rodičů negativně na veřejnosti vyjadřoval o Barnevernetu.
ČR dostala v roce 2018 od EU o 45 miliard korun vice, než zaplatila. ![]()
@stock píše: ČR dostala v roce 2018 od EU o 45 miliard korun vice, než zaplatila.
@M_Vladim píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nezapomeňte na volby do EU parlamentu !
Jo, 23-26.května 2019
![]()
Tak tohle je jedna z nejhorších zpráv za poslední roky
:
https://www.novinky.cz/…ku-1987.html
BSE/Creutzfeldt-Jakobs kráva byla objevena při veterinarni kontrole v Polsku a usmrcena.
Nic to ale nemá společného se svinskou dodávkou hovězího masa z nemocných krav z Polska. Fujtaxl!!!!
Začaly kontroly polských kamionů veterinární službou spolu s celníky a policií. ![]()
![]()
https://tv.idnes.cz/…idnestv_jaha
to se povedlo - důkazy o tom, jak je Islám mírumilovný a tolerantní - se tam borec rozkryje sám, ani k tomu toho moderátora nepotřebuje ..... islám je tmářství a nic než středověké tmářství
@Anonymní píše:
Děkuji za radu .. nenašla jsem nikde přímou odpověď na mou otázku proto jsem tu.. léčím se v Německu .. nemám k nim důvěru..
Tak vezmi svůj život do vlastních rukou. ![]()
@gin 124 píše:
Ono se u nás neví, že Úmluva OSN o právech dítěte neprošla Kongesem při ratifikaci a na území USA vůbec neplatí.
U nás byla přijata, ale všichni na ní ser*u, takže je to vlastně úplně stejné. ![]()
Salvini chce znárodniť zlaté rezervy a zrušiť centrálnu banku. Elita má obavy
Dobrý tweet Ovčáčka: „Banderovci se dopustili genocidy. Na Ukrajině jsou pronásledováni ti, kteří masové vrahy neuznávají za hrdiny. To má být země, která chce být v EU? S Banderou nikdy!“
https://twitter.com/…868791902209