Problém migrace do EU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17221
22.1.19 11:41

8o Když se nechceš ptát doktora, najdi si diskusi o Hep B, tam je větší šance, že najdeš použitelnou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25151
22.1.19 11:46
@Anonymní píše:
Dobry den dnes jsem dostala lék Maviret mám chronickou hepatitidu C . Prodělala jsem hep. B nyní žádný vir krvi.
Dočetla jsem se že při hep. B ať prodělané nebo aktivní .. může dojít k reaktivaci B a jsou hlášené i úmrtí . Prosím vás o radu zda mám začít s léčbou či si najit jiného dr. Který mě seznámí s možnýmy následky .

Jak tohle souvisí s migraci do EU? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.19 11:48
@alifie píše:
8o Když se nechceš ptát doktora, najdi si diskusi o Hep B, tam je větší šance, že najdeš použitelnou odpověď.

Děkuji za radu .. nenašla jsem nikde přímou odpověď na mou otázku proto jsem tu.. léčím se v Německu .. nemám k nim důvěru..

• Citovat
  • Upravit
40273
22.1.19 11:54
@alifie píše:
Jaké poškození společnosti? 8o Fakt by mě zajímalo, čím tzv. antivax poškodil společnost, když spalničky nejspíš dovezl nějaký cizinec a většina lidí, kteří to chytli byla poctivě naočkovaná. :mrgreen:

Tak jednak to rozhodně nechytli lidi, co byli očkovaní podle kalendáře, druhak - ty lidi pak nepracují a musí se léčit, za třetí zbytečně nasírá lidi a za čtvrté, pokud proočkování klesne pod 95% tak roste exponenciálně možnost epidemie - s následkem bodu 2. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40273
22.1.19 11:56
@Anonymní píše:
Dobry den dnes jsem dostala lék Maviret mám chronickou hepatitidu C . Prodělala jsem hep. B nyní žádný vir krvi.
Dočetla jsem se že při hep. B ať prodělané nebo aktivní .. může dojít k reaktivaci B a jsou hlášené i úmrtí . Prosím vás o radu zda mám začít s léčbou či si najit jiného dr. Který mě seznámí s možnýmy následky .

Hlavně jde o cirhózu a následně možnou rakovinu. Je třeba sledovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
22.1.19 12:04
@M_Vladim píše:
Tak jednak to rozhodně nechytli lidi, co byli očkovaní podle kalendáře, druhak - ty lidi pak nepracují a musí se léčit, za třetí zbytečně nasírá lidi a za čtvrté, pokud proočkování klesne pod 95% tak roste exponenciálně možnost epidemie - s následkem bodu 2. :cert:

Tak to by se jedinci, kteří věří , že je očkování ochrání nebo věří v blaho pro společnost, měli přeočkovat, ne? Vzhledem ke svému věku nejspíš nejsi očkovaný proti hemofilovi - to je pro děti povinné očkování. Doufám, že to pro blaho společnosti honem poběžíš napravit, nebo aspoň abys neohrožoval jedince, kteří nemohou být očkovaní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.19 12:10
@MartinaIrena píše:
Jak tohle souvisí s migraci do EU? 8o

Omlouvám se .. nějak jsem se tu asi ztratila. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.19 12:14
@M_Vladim píše:
Hlavně jde o cirhózu a následně možnou rakovinu. Je třeba sledovat.

Ano ale pokud začnu léčit teď C píše se že je riziko reaktivovat B ..což má fatální následky .. neměl by mě doktor o tom informovat ? Nevím zda mám či nemám začít s léčbou. :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
25151
22.1.19 12:18
@alifie píše:
Takové dilema. Teď nevím, která varianta má být ta správná
  • Očkování je zlý a Rusko taky.
  • Očkování je super a Rusko taky.
  • Očkování je super, ale Rusko je zlý.
  • Očkování je zlý, ale Rusko je super.
Asi zůstanu u svého přesvědčení = Všeho moc škodí, jak v případě očkování tak v případě Ruska. :mrgreen:

Já používám zásadně kritické myšlení a ověřuji si fakta na více frontách
Často se až postupně ukazují skutečnosti tak, jak se opravdu staly. Věci, které se mě jako občana silně dotýkají, jsou okrajově uvedeny jako velmi krátká zpravicka o pár řádcích a z blbosti se dělá aféra. Investigativní žurnalistika je na ústupu, reportáže se píšou na lobbistické objednávky a nejradši by nám cenzurovali celý web, abychom se pravdy nemohli dopátrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25151
22.1.19 12:20
@alifie píše:
Tak to by se jedinci, kteří věří , že je očkování ochrání nebo věří v blaho pro společnost, měli přeočkovat, ne? Vzhledem ke svému věku nejspíš nejsi očkovaný proti hemofilovi - to je pro děti povinné očkování. Doufám, že to pro blaho společnosti honem poběžíš napravit, nebo aspoň abys neohrožoval jedince, kteří nemohou být očkovaní. :mrgreen:

Sim tě, polovina lidí, co znám, má propadlou i blbou tetanovku a ani netušej, kdy ji dostali naposledy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
22.1.19 12:37
@MartinaIrena píše:
Sim tě, polovina lidí, co znám, má propadlou i blbou tetanovku a ani netušej, kdy ji dostali naposledy

Důležitější přece je, aby věděli, že společnost ohrožují neočkované děti. :mrgreen: Nejspíš se dozvíme až za dalších 30 let, jak prospěšné/bezpečné/nebezpečné současné očkování doopravdy bylo. (Stejně jako po letech vylezlo najevo, že rodiče a příbuzní, kteří se nechali očkovat živou vakcínou proti černému kašli „aby ochránili novorozeňata v rodině“, několik týdnů po očkování šířili černý kašel a ohrožovali všechna neočkovaná novorozeňata v okolí.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25151
22.1.19 16:03

@alifie Já teda hlavně ani tady ani v reálu nikdy nenarazila na nikoho, kdo by byl opravdu striktně proti všem vakcínám. Spíš se setkávám s tím, že maminky, co měly u dětí hodně špatnou reakci, jsou už logicky opatrné. Nebo prvorodičky, co mají třeba nedonošence, pouze vyjadřují obavu. A už tim, že si dovolí se zeptat, jsou napadány a útočí se na ně jako na čarodějnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40273
22.1.19 16:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40273
22.1.19 16:52
@MartinaIrena píše:
@alifie Já teda hlavně ani tady ani v reálu nikdy nenarazila na nikoho, kdo by byl opravdu striktně proti všem vakcínám. Spíš se setkávám s tím, že maminky, co měly u dětí hodně špatnou reakci, jsou už logicky opatrné. Nebo prvorodičky, co mají třeba nedonošence, pouze vyjadřují obavu. A už tim, že si dovolí se zeptat, jsou napadány a útočí se na ně jako na čarodějnice.
… já, 11:54 bod 2) :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40273
22.1.19 16:53
@alifie píše:
Důležitější přece je, aby věděli, že společnost ohrožují neočkované děti. :mrgreen: Nejspíš se dozvíme až za dalších 30 let, jak prospěšné/bezpečné/nebezpečné současné očkování doopravdy bylo. (Stejně jako po letech vylezlo najevo, že rodiče a příbuzní, kteří se nechali očkovat živou vakcínou proti černému kašli „aby ochránili novorozeňata v rodině“, několik týdnů po očkování šířili černý kašel a ohrožovali všechna neočkovaná novorozeňata v okolí.)

Fake news by … ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová