Problém s jídlem? (dospělý)

midlajs
4.12.14 19:35

Problem s jidlem?! (dospely)

Ahoj vsem, preji pekny predvanocni cas.
Zacinaji svatky a ja se zacinam hrozit toho co zase vsechno snim. Posledni dobou nemam ani rezim v jidle. Ano, jidlo mam rada a sportuji abych nepribirala, ale ted bohuzel mi to nejde ukocirovat. Mam doma treba bramburky a misto toho abych si je vzala kdyz mam na ne chut a treba jen trochu, tak je radsi splacam hned, abych zitra zacala s „cistym“ stitem.
Ma to nekdo z vas taky a jak bojujete, vyhravate?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6525
4.12.14 19:43

Nejlepší recept, jak něco nesežrat je… prostě to nekoupit! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
4.12.14 19:45

@midlajs možná ti něco chybí, taky mám období, kdy bych sežrala všechno, pak jsem naštvaná, co jsem všechno sežrala. :nevim: zkus se ovládnout. A jak píše @Black Cat nejlepší je nekupovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
4.12.14 19:45

Domů nic nekupuju. Já bych prohrála. Můžu tu mít zmrzku a některé druhy susenek, ale bonbóny nebo krupky ne

• Citovat
  • Upravit
3839
4.12.14 19:46

Nekupuj si brambůrky. Když je nebudeš mít doma, tak je nesnis ;)
Zkrátka přemýšlej už v obchode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
4.12.14 19:58

Nesmíš to kupovat. NIC. Jít nakupovat sytá, pak se dokážeš líp ovládnout a nekoupíš. To je základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25180
4.12.14 19:58

@midlajs Jak píšou, nekupovat. U nás bys brambůrky ani nic tomu podobného nenašla, ale když mě honí mlstná, tak to taky stojí za to. Já hlavně nemám moc prostor sportovat… :zed: Nedokážu se ovládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25180
4.12.14 20:00

To je jak emimino, každý den si říkám „dneska to nezapnu“ „nebudu reagovat na každou druhou diskuzi“… no a výsledek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
4.12.14 20:08
@avm3 píše:
To je jak emimino, každý den si říkám „dneska to nezapnu“ „nebudu reagovat na každou druhou diskuzi“… no a výsledek :zed:

Přesně! Já už jsem si naistalovala blokátor, tam jsem to dopracovala :oops:
@midlajs A tobě zas prásknu, že jsem dnes byla nakupovat hladová, takže jsem odjížděla se sáčkem brambůrků, který jsem načala ještě v autě. Naštěstí se mi tohle podaří tak jednou za čtvrtroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25180
4.12.14 20:15

@Ukulina Já se teda umím ovládnout i když nakupuju hladová… když už, tak jsem se naučila koupit něco zdravějšího - sušenky z ovesných vloček nebo celozrnné. Jasně cukr je taky humus, ale lepší jak brambůrky… ty už jsem nekupila tak 3 roky. Ani když čekáme návštěvu :oops: ta má smůlu, dostane max. slané tyčky a jinak doma dělané jednohubky, sýrovo salamový talíř a tak :D
Naučila jsem se přemýšlet tak, že je to umělej hnus, co mi to dělá s tělem a tak… ale i tak nejím ani náhodou ideálně :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
4.12.14 20:22

@avm3 Mám stejné postupy, řeknu si, je hnus, mastná brambora plná soli. Jenže občas se neovládnu. Vpodstatě s tím nemám problém. Jednou za čas zhřeším. Sušenky a sladké vůbec to mě neláká, takže nekupuju a ani to nemám za náhražku. Já jsem s naším jídelníčkem spokojená, nadváhu nemáme nikdo z rodiny. Takže to nemusím nijak hrotit. Ale prostě to nekupuju, protože jak je to doma, ta chuť jaksi přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.14 20:33

Od té doby co beru antidepresiva, jsem taková klidná víc v pohodě a nemám na nic chutě. Je to paráda, prostě když je člověk vnitřně v pohodičce tak si tělo nežádá o žádný blbosti. Mě díky tomu chuť na sladké a jídlo obecně dost přešla :)

• Citovat
  • Upravit
midlajs
4.12.14 20:42

Chapu vas vsechny, ja to nekupuji, ale rodina to kupuje mym detem a co ted kdyz to prijde aniz bych chtela?
Anonymni: Beru tez antidepresiva, ze zacatku to bylo dost tezke, vsude bych spala a dohanela jsem energii sladkym, samozrejme nevhodny typ potraviny, ale ted je uz si myslim jsem si na ne zvykla a nemuzu se na ne vymlouvat.

• Citovat
  • Upravit
midlajs
4.12.14 20:44

Treba vyhodit, ale ja to nedokazu, to je jako vyhazovat penize pribuznym. Rikala jsem jim, nekupujte to, neni to zdrave a je to plny hnusu, ale nejak me neslysi. A to uz je pak jedno co tady mam, myslenky se na to zameri a musim se nutit, ale nekdy to proste nevyjde, ahuuuuuu. Kdyby tady byl smilik vlk vyjici na mesic, tak ho sem dam :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.12.14 v 20:47

• Citovat
  • Upravit
midlajs
4.12.14 20:45

Ty jo, dospeli je asi s mekkem i ze, omlouvam se za gramatickou chybu, hambim se :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková