Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@midlajs možná ti něco chybí, taky mám období, kdy bych sežrala všechno, pak jsem naštvaná, co jsem všechno sežrala.
zkus se ovládnout. A jak píše @Black Cat nejlepší je nekupovat ![]()
Domů nic nekupuju. Já bych prohrála. Můžu tu mít zmrzku a některé druhy susenek, ale bonbóny nebo krupky ne
Nekupuj si brambůrky. Když je nebudeš mít doma, tak je nesnis ![]()
Zkrátka přemýšlej už v obchode.
Nesmíš to kupovat. NIC. Jít nakupovat sytá, pak se dokážeš líp ovládnout a nekoupíš. To je základ.
@midlajs Jak píšou, nekupovat. U nás bys brambůrky ani nic tomu podobného nenašla, ale když mě honí mlstná, tak to taky stojí za to. Já hlavně nemám moc prostor sportovat…
Nedokážu se ovládnout.
To je jak emimino, každý den si říkám „dneska to nezapnu“ „nebudu reagovat na každou druhou diskuzi“… no a výsledek ![]()
@avm3 píše:
To je jak emimino, každý den si říkám „dneska to nezapnu“ „nebudu reagovat na každou druhou diskuzi“… no a výsledek
Přesně! Já už jsem si naistalovala blokátor, tam jsem to dopracovala ![]()
@midlajs A tobě zas prásknu, že jsem dnes byla nakupovat hladová, takže jsem odjížděla se sáčkem brambůrků, který jsem načala ještě v autě. Naštěstí se mi tohle podaří tak jednou za čtvrtroku.
@Ukulina Já se teda umím ovládnout i když nakupuju hladová… když už, tak jsem se naučila koupit něco zdravějšího - sušenky z ovesných vloček nebo celozrnné. Jasně cukr je taky humus, ale lepší jak brambůrky… ty už jsem nekupila tak 3 roky. Ani když čekáme návštěvu
ta má smůlu, dostane max. slané tyčky a jinak doma dělané jednohubky, sýrovo salamový talíř a tak ![]()
Naučila jsem se přemýšlet tak, že je to umělej hnus, co mi to dělá s tělem a tak… ale i tak nejím ani náhodou ideálně
![]()
@avm3 Mám stejné postupy, řeknu si, je hnus, mastná brambora plná soli. Jenže občas se neovládnu. Vpodstatě s tím nemám problém. Jednou za čas zhřeším. Sušenky a sladké vůbec to mě neláká, takže nekupuju a ani to nemám za náhražku. Já jsem s naším jídelníčkem spokojená, nadváhu nemáme nikdo z rodiny. Takže to nemusím nijak hrotit. Ale prostě to nekupuju, protože jak je to doma, ta chuť jaksi přijde.
Od té doby co beru antidepresiva, jsem taková klidná víc v pohodě a nemám na nic chutě. Je to paráda, prostě když je člověk vnitřně v pohodičce tak si tělo nežádá o žádný blbosti. Mě díky tomu chuť na sladké a jídlo obecně dost přešla ![]()
Chapu vas vsechny, ja to nekupuji, ale rodina to kupuje mym detem a co ted kdyz to prijde aniz bych chtela?
Anonymni: Beru tez antidepresiva, ze zacatku to bylo dost tezke, vsude bych spala a dohanela jsem energii sladkym, samozrejme nevhodny typ potraviny, ale ted je uz si myslim jsem si na ne zvykla a nemuzu se na ne vymlouvat.
Treba vyhodit, ale ja to nedokazu, to je jako vyhazovat penize pribuznym. Rikala jsem jim, nekupujte to, neni to zdrave a je to plny hnusu, ale nejak me neslysi. A to uz je pak jedno co tady mam, myslenky se na to zameri a musim se nutit, ale nekdy to proste nevyjde, ahuuuuuu. Kdyby tady byl smilik vlk vyjici na mesic, tak ho sem dam ![]()
Příspěvek upraven 04.12.14 v 20:47
Ty jo, dospeli je asi s mekkem i ze, omlouvam se za gramatickou chybu, hambim se ![]()
Ahoj vsem, preji pekny predvanocni cas.
Zacinaji svatky a ja se zacinam hrozit toho co zase vsechno snim. Posledni dobou nemam ani rezim v jidle. Ano, jidlo mam rada a sportuji abych nepribirala, ale ted bohuzel mi to nejde ukocirovat. Mam doma treba bramburky a misto toho abych si je vzala kdyz mam na ne chut a treba jen trochu, tak je radsi splacam hned, abych zitra zacala s „cistym“ stitem.
Ma to nekdo z vas taky a jak bojujete, vyhravate?