Problém s kojením - otázky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marie432875
2.4.18 19:30

Já když kojila prvniho syna, nikdy mi mleko neteklo jen tak (az na prvních par tydnu po porodu, nez se to ustálilo, ale i tak teklo jen kdyz jsem dlouho nekojila, např v noci). Ani jsem nikdy nic neodsala, nevymackla. I pres to jsem kvalitního mléka mela jistě dost, syn nikdy hlady netrpěl a vahu měl vic nez krásnou :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.18 19:33

No nevím, možná už jsem paranoidní, prostě vůbec nevím jak moc má mléko téct a tak a jak nevidím mléko tak jsem nesvá

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.18 19:35

Taky jsem to měla tak jako ty, po porodu pár týdnu teklo mléko hezky a teď čím dál méně :?

• Citovat
  • Upravit
13837
2.4.18 19:40

1. u prvního stříkalo, u druhého sotva kapka
2. nikdy jsem nezkoušela
3. můžeš mít dostatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
2.4.18 19:41

Kojim treti behem 5let a nikdy jsem nic nevymackla, par kapek, ani neodsala. Zkus ji dat napit z obou prsou na jedno kojeni a uvidis. Jestli krkne, blinkne, tak ma asi dost a nepotrebuje vic. Nebo ji davej casteji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.18 19:59

Dcera nekrká ani neblinká, ted poslední dva tři týdny začala trošku méně příbírat, cca 125 g týdně

• Citovat
  • Upravit
875
2.4.18 20:03
@Anonymní píše:
No nevím, možná už jsem paranoidní, prostě vůbec nevím jak moc má mléko téct a tak a jak nevidím mléko tak jsem nesvá

Ve 4m dítěte už je úplně v pořádku a normální že ti z druhého prsa mléko neteče, dítě je dost silné, laktace se ustálila a mléko se z většiny tvoří přímo při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.4.18 22:30
@Anonymní píše:
No nevím, možná už jsem paranoidní, prostě vůbec nevím jak moc má mléko téct a tak a jak nevidím mléko tak jsem nesvá

Připomněla jsi mi jednu hlášku… „Vašu pí*u jsem taky neviděl a věřím, že ju máte“ ;-).

Kliiid, mlíko tam je, i když není vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
3.4.18 09:35
@Anonymní píše:
Dcera nekrká ani neblinká, ted poslední dva tři týdny začala trošku méně příbírat, cca 125 g týdně

tož to si myslím, že je dostačující 125g týdně- neboj vše je ok…vezmesi kolik potřebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.4.18 18:03

A že se přibírání zpomaluje je taky normální, nebude furt kynout jak novoš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
3.4.18 18:11

Mě se teď taky zdálo, že už tam mléko není, prso prázdné, ale vymáčkla jsem si nějakou kapku. Ono záleží jak často kojíš. Když jsem měla prsa nalitá, tak to teče hodně z druhého. Když kojím často, tak jen pár kapek.
Ono se kojení pořád mění podle potřeby. Mimčo už ti tak moc neporoste a přibírat bude taky míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
4.4.18 16:10

Díky všem za pomoc a zkušenosti. :hug:
jen doplním, že o radu lze požádat v laktační poradně zde na eMimino.cz. Dagmar Hricová a Jana Dvořáková radí už několik let a pomohly mnoha maminkám. :kytka:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna