Problém s laptopem

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Sl2
62
30.9.23 17:08

Problém s laptopem

Ahoj, není to úplně problém ale nenapadl mě jiný nadpis, tak se omlouvám :lol: dceři jsme před rokem koupili Lenovo Laptop. Používala ho při online výuce a říkala že je pomalý.

Včera mi manžel dal do opravny můj notebook, tak jsem si půjčila ten její. Zpla jsem ho a asi po půl hodině se mi ukázalo takové to modré okno a bylo tam napsáno že se musí restartovat a potom se vypnul a celý se změnil… Když se otevře na stranu kde jsou aplikace a atd.. Tak se tam objevilo tohle okno (viz obrázek). Celkem mi to vadí a chtěla bych jí to dát zpátky jak to blo předtím bylo ale nikde nevidím jak. A ani v nastavení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20821
30.9.23 17:15

Nějak vůbec netuším co je špatně a jak by to mělo být jinak. Jaké okno? udělej v malování a zakroužkuj. Vlevo nahoře ty možnosti přepínání nejsou ono?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
30.9.23 17:43

Hledej v nastavení. Je tam nějaká možnost přepnout do tablet režimu a do PC režimu. Ty máš nyní tablet režim. Kde to je netuším. Hledali jsme to pro kolegyni někdy před rokem a něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101435
30.9.23 17:53
@Aspera píše:
Hledej v nastavení. Je tam nějaká možnost přepnout do tablet režimu a do PC režimu. Ty máš nyní tablet režim. Kde to je netuším. Hledali jsme to pro kolegyni někdy před rokem a něco.

Je to v tom vyjizdevim menu u hodin, jak tam byvaji wifi site a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
30.9.23 18:26

Nemá tohle dotykový dispay a nepřepnulo se to do režimu tablet? To by se teda lépe vyřešilo přes googl, než tady. Určitě rychleji.
 https://support.lenovo.com/…ons/ht501466

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
30.9.23 18:36
@Ivan PPZ píše:
Nemá tohle dotykový dispay a nepřepnulo se to do režimu tablet? To by se teda lépe vyřešilo přes googl, než tady. Určitě rychleji.
https://support.lenovo.com/…ons/ht501466

Jenže, když neví co hledá, tak potřebuje nakopnout. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
30.9.23 18:40

Jak neví? Co je těžkého napsat: Laptop Lenovo se mi přepnul do režimu tablet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
30.9.23 19:42

@Ivan PPZ neví, že jde o režim tablet? Dodnes vidím zděšení kolegyně, když se jí to stalo. Že je nějaký režim tablet netušila a věřím, že po té době opět netuší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sl2
62
30.9.23 23:16

@Cenarius ne nejsou. Když to otevřu, neukáže se mi tam normální plocha s aplikacemi (koš, google, skyle a nebo jak to mám říct) ale ta věc co jsem poslala v tom obrázku u dotazu… Taky když chci zavřít stránku tak se mi vedle křížku neukáže ta šipka, prostě jen červený křížek… V nastavení nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sl2
62
30.9.23 23:17

@Ivan PPZ Ne bohužel nepřepnulo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sl2
62