Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ráda bych věděla jaké máte zkušenosti s paušálem přes zaměstnavatele. Případně jako příbuzný někoho kdo má tento paušál. Mám možnost se připojit jako příbuzný a myslím, že toto poskytuje i zaměstnavatel. Hlavně mě zajímá, jak to probíhá, když mám standardní paušál a chci přejít na tento. Asi musím zrušit stávající smlouvu, ale bude se zajímat k jakému je to operátorovi? Nechci lhát, ale ani nechci aby mi vnucovali jiný produkt. Momentálně jsem u O2.
Dostaneš přesně to co má nasmlouvany ten zaměstnavatel. Nedá se tam nic vymýšlet.
Musíš mít nějaký převodový kód od O2, který dáš tomu novému.
Smlouvu musíš samozřejmě vypovědět.
Když jim řekneš, že přecházíš pod zaměstnanecký tarif, tak tě ani přemlouvat nebudou. Sami vědí, že výhodnější nabídku ti nedají. Konkrétní návod, jak na to ti dají z té firmy. Před lety jsem měla přes rodinu tarif z Globusu to byla nádhera, velice špatně se mi odvykalo
.
@NovápaníA píše:
Ráda bych věděla jaké máte zkušenosti s paušálem přes zaměstnavatele. Případně jako příbuzný někoho kdo má tento paušál. Mám možnost se připojit jako příbuzný a myslím, že toto poskytuje i zaměstnavatel. Hlavně mě zajímá, jak to probíhá, když mám standardní paušál a chci přejít na tento. Asi musím zrušit stávající smlouvu, ale bude se zajímat k jakému je to operátorovi? Nechci lhát, ale ani nechci aby mi vnucovali jiný produkt. Momentálně jsem u O2.
Pokud je zamestnanecky tarif pod O2, tak ti jen zmeni tarif. Na provozovne ti to udelaji na pockani.
Pokud je zam. tarif u jineho operatora, pozadas O2 o prestupovy kod a ten predas novemu operatorovi. Pak uz jen pockas na sms, ze mi mas prehodit simku.
Ale nesmis mit ted smlouvu se zavazkem. To je se sankci.
Jak najít OKU kód je na stránkách tarifomat.cz/oku, pokud je to jiný operátor.
Možná bych zkusila zavolat svému OP jakou máš nabídku a třeba jí podhodí, nikdy nevíš..
@cecetka díky šlo mi o to, abych neplatila pokutu. Vyřešila jsem to hned na místě, tvrdili že to bude bez pokuty, ptala jsem se i na možnost dojetí smlouvy a prý můžu ukončit hned. Řekla jsem, že mám dvě nabídka, jedna z toho u jiného operátora. No zkoušeli mě zlomit, ale řekla jsem, že chci ukončit smlouvu. Poslali mi to převodní číslo a manžel to řeší se svým zaměstnavatelem.