Zaměstnanecký paušál

700
27.9.23 11:57

Zaměstnanecký paušál

Ráda bych věděla jaké máte zkušenosti s paušálem přes zaměstnavatele. Případně jako příbuzný někoho kdo má tento paušál. Mám možnost se připojit jako příbuzný a myslím, že toto poskytuje i zaměstnavatel. Hlavně mě zajímá, jak to probíhá, když mám standardní paušál a chci přejít na tento. Asi musím zrušit stávající smlouvu, ale bude se zajímat k jakému je to operátorovi? Nechci lhát, ale ani nechci aby mi vnucovali jiný produkt. Momentálně jsem u O2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20892
27.9.23 12:24

Dostaneš přesně to co má nasmlouvany ten zaměstnavatel. Nedá se tam nic vymýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35759
27.9.23 12:25

Musíš mít nějaký převodový kód od O2, který dáš tomu novému.
Smlouvu musíš samozřejmě vypovědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
27.9.23 13:09

Když jim řekneš, že přecházíš pod zaměstnanecký tarif, tak tě ani přemlouvat nebudou. Sami vědí, že výhodnější nabídku ti nedají. Konkrétní návod, jak na to ti dají z té firmy. Před lety jsem měla přes rodinu tarif z Globusu to byla nádhera, velice špatně se mi odvykalo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
27.9.23 13:16
@NovápaníA píše:
Ráda bych věděla jaké máte zkušenosti s paušálem přes zaměstnavatele. Případně jako příbuzný někoho kdo má tento paušál. Mám možnost se připojit jako příbuzný a myslím, že toto poskytuje i zaměstnavatel. Hlavně mě zajímá, jak to probíhá, když mám standardní paušál a chci přejít na tento. Asi musím zrušit stávající smlouvu, ale bude se zajímat k jakému je to operátorovi? Nechci lhát, ale ani nechci aby mi vnucovali jiný produkt. Momentálně jsem u O2.

Pokud je zamestnanecky tarif pod O2, tak ti jen zmeni tarif. Na provozovne ti to udelaji na pockani.
Pokud je zam. tarif u jineho operatora, pozadas O2 o prestupovy kod a ten predas novemu operatorovi. Pak uz jen pockas na sms, ze mi mas prehodit simku.
Ale nesmis mit ted smlouvu se zavazkem. To je se sankci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
27.9.23 14:02

Jak najít OKU kód je na stránkách tarifomat.cz/oku, pokud je to jiný operátor.
Možná bych zkusila zavolat svému OP jakou máš nabídku a třeba jí podhodí, nikdy nevíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
27.9.23 14:19

@cecetka díky šlo mi o to, abych neplatila pokutu. Vyřešila jsem to hned na místě, tvrdili že to bude bez pokuty, ptala jsem se i na možnost dojetí smlouvy a prý můžu ukončit hned. Řekla jsem, že mám dvě nabídka, jedna z toho u jiného operátora. No zkoušeli mě zlomit, ale řekla jsem, že chci ukončit smlouvu. Poslali mi to převodní číslo a manžel to řeší se svým zaměstnavatelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák