Problém s lulinem

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7228
2.12.21 11:15
@unuděná píše:
Mimochodem, samozřejmě, že když přijdeš k doktorovi a zeptáš se, zda provedou obřízku vašemu dítěti, které má za otce muslima (například) tak ti to odsouhlasí :nevim: Co čekáš jiného? Protože váš syn nemá na výběr, pořád je lepší to provést pod odborným dohledem, než kdovíjak jinak. A tebe, jelikož jsi byla postavena před hotovou věc, se snaží pouze uklidnit.

Ale já tam nepřišla s tím, že je to hotová věc, ale že chci vědět, jestli s tím můžu a mám souhlasit a to je dost rozdíl, přítel tam se mnou ani nebyl, takže doktora opravdu neovlivňoval, my se vždycky na všem dohadujeme a respektujeme, oba máme právo veta. Zase ze mě nedělej chudinku, co poslouchá na slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.12.21 11:23
@welovefashion píše:
Ale já tam nepřišla s tím, že je to hotová věc, ale že chci vědět, jestli s tím můžu a mám souhlasit a to je dost rozdíl, přítel tam se mnou ani nebyl, takže doktora opravdu neovlivňoval, my se vždycky na všem dohadujeme a respektujeme, oba máme právo veta. Zase ze mě nedělej chudinku, co poslouchá na slovo.

Nedělám z tebe žádnou chudinku, nepochopilas, co se ti snažím říct. Co by se asi stalo doma, kdybys přišla s tím, že doktoři to nedoporučují? Nemusíš odpovídat, spíš se nad tím zamysli z pohledu toho lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí