Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@unuděná píše:
Mimochodem, samozřejmě, že když přijdeš k doktorovi a zeptáš se, zda provedou obřízku vašemu dítěti, které má za otce muslima (například) tak ti to odsouhlasíCo čekáš jiného? Protože váš syn nemá na výběr, pořád je lepší to provést pod odborným dohledem, než kdovíjak jinak. A tebe, jelikož jsi byla postavena před hotovou věc, se snaží pouze uklidnit.
Ale já tam nepřišla s tím, že je to hotová věc, ale že chci vědět, jestli s tím můžu a mám souhlasit a to je dost rozdíl, přítel tam se mnou ani nebyl, takže doktora opravdu neovlivňoval, my se vždycky na všem dohadujeme a respektujeme, oba máme právo veta. Zase ze mě nedělej chudinku, co poslouchá na slovo.
@welovefashion píše:
Ale já tam nepřišla s tím, že je to hotová věc, ale že chci vědět, jestli s tím můžu a mám souhlasit a to je dost rozdíl, přítel tam se mnou ani nebyl, takže doktora opravdu neovlivňoval, my se vždycky na všem dohadujeme a respektujeme, oba máme právo veta. Zase ze mě nedělej chudinku, co poslouchá na slovo.
Nedělám z tebe žádnou chudinku, nepochopilas, co se ti snažím říct. Co by se asi stalo doma, kdybys přišla s tím, že doktoři to nedoporučují? Nemusíš odpovídat, spíš se nad tím zamysli z pohledu toho lékaře.