Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@welovefashion Co? Předkožka má samozřejmě funkci ochrannou. U dětí jednoznačně. Fakt nemáš ani tyhle triviální informace?
@divine woman píše:
@welovefashion Miminkům se uši nepřišívají
Ale chápej, ona by si našla nějakého šikovného chirurga, co by to jejímu dítěti udělal. Aby bylo krásné už v kočárku a nikdo se mu nesmál
Tyjo, fakt bezohlednost a sobeckost některých rodičů nezná mezí.
@unuděná píše:
Tak k tomu už nemám co říct. Tvým dítětem bych opravdu nechtěla být.
no vidíš a já bych zase nechtěla být tím tvým
@divine woman píše:
@welovefashion Miminkům se uši nepřišívají
ok to jsem nevěděla, moje děti tento problém nemají, no tak až by mi to doporučil doktor…
@welovefashion píše:
no vidíš a já bych zase nechtěla být tím tvým
A to proč?
![]()
@unuděná píše:
Ale chápej, ona by si našla nějakého šikovného chirurga, co by to jejímu dítěti udělal. Aby bylo krásné už v kočárku a nikdo se mu nesmálTyjo, fakt bezohlednost a sobeckost některých rodičů nezná mezí.
podsouváš tu něco co jsem neřekla, šla bych s dítětem až by mi to doktor doporučil. Já na lidi ohledy beru, ale ty moc nebereš ohledy na cizí názory a jedeš si jen to svoje, ale tak si jeď. Ty bys dítěti obřízku neudělala, já pokud mi doktor řekne, že je to ok s tím nejmenší problém nemám a že se to nelíbí nějaké unuděné je mi srdečně u pr… a rozhodně dám víc na názor profesionála než nicky na netu
@welovefashion píše:
ok to jsem nevěděla, moje děti tento problém nemají, no tak až by mi to doporučil doktor…
Jen tu potvrzuješ, že absolutně nevíš nic. O obřízce, ani o jiných zdravotních rozhodnutích, které za své děti máš dělat. Necháš svého předškoláka obřezat, protože se to u vás v rodině dělá a tečka. A ještě to propaguješ veřejně na netu ![]()
@welovefashion píše:
protože jsi fanatik
Fanatik na klučičí obřízku??
No nevím, kdo se tu chytnul mé poznámky o mrzačení jako když šlápneš na kuří oko
Já s tebou diskutovat nechtěla, ale nemůžu ignorovat, co tu šíříš za zhovadilosti.
@unuděná píše:
Jen tu potvrzuješ, že absolutně nevíš nic. O obřízce, ani o jiných zdravotních rozhodnutích, které za své děti máš dělat. Necháš svého předškoláka obřezat, protože se to u vás v rodině dělá a tečka. A ještě to propaguješ veřejně na netu
Vím toho víc než dost, pokud se mě to týká, tak se i ráda dovzdělám a dám na lékaře, ptala jsem se několika, praktika, chirurga i urologa. Na rozdíl od tebe s patentem na rozum
![]()
že s mým názorem nesouhlasíš a jedeš si jen to svoje, není můj problém a to je i další důvod, proč bych nechtěla být tvoje dítě, jestli do nich za odlišné názory taky takhle jedeš tak jsou fakt chudáci
@unuděná píše:
Jen tu potvrzuješ, že absolutně nevíš nic. O obřízce, ani o jiných zdravotních rozhodnutích, které za své děti máš dělat. Necháš svého předškoláka obřezat, protože se to u vás v rodině dělá a tečka. A ještě to propaguješ veřejně na netu
podle tebe zhovadilost, podle mě jiný názor a nic nepropaguju, jen říkám jiný názor
@welovefashion Evidentně víš prdlajz o chlapecké obřízce, proto se ti to tu snažíme vysvětlit. Nedělám to kvůli prosazování vlastního názoru, dělám to kvůli tomu klukovi, kterého se chystáš „ze zvyklosti“ obřezat. Úplně zbytečný nevratný chirurgický zákrok, se kterým není problém počkat do puberty, kdy už si může kluk sám rozhodnout, co se svým penisem chce a nechce udělat.
@welovefashion píše:
Vím toho víc než dost, pokud se mě to týká, tak se i ráda dovzdělám a dám na lékaře, ptala jsem se několika, praktika, chirurga i urologa. Na rozdíl od tebe s patentem na rozum![]()
![]()
![]()
![]()
že s mým názorem nesouhlasíš a jedeš si jen to svoje, není můj problém a to je i další důvod, proč bych nechtěla být tvoje dítě, jestli do nich za odlišné názory taky takhle jedeš tak jsou fakt chudáci
A víš o tom, že v některých zemích EU byly snahy o to, aby se nesměli kvůli pošahaným rodinným tradicím obřezávat chlapečci? Tam jsou podle tebr asi nevzdělaní lékaři, když se jim toto mrzačení dětí nelíbí.
@Julča001 tos to tady ale už fakt postavila na hlavu. Notabene, je zcela známo, že jsou muži a není jich úplně málo, kteří po obřízce problémy mají. Ona má ta předkožka dost nervových zakončení.
Na tom obrázku samozřejmě nemáš tu nejlehčí formu.