Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Taky jsem dnes zjistila, že je to zamrzlé, jsem PC antitalent, To si mám kliknout na můj profil a pak stisknout klávesu F5?
@HankaHK píše:
Taky jsem dnes zjistila, že je to zamrzlé, jsem PC antitalent, To si mám kliknout na můj profil a pak stisknout klávesu F5?
ano najed na svuj profil a klikni na F5..budeš to ale muset dělat každý den aby se ti to aktualizovalo
@smurfka tak jsem to zkusila, dokonce 3× po sobě a nepomohlo to, stále stejný stav. Nějaký další nápad ![]()
@admin tak ani přes opakované použití F5 nefungují.
@smurfka @Medvídě30
Je někde návod jak si udělat metříky na jiných stránkách? Tohle byly totiž jediné s češtinou. Neumím totiž anglicky ani slovo, tak bych potřebovala postup, co na těch anglických zmáčknout děkuji.
Dobrý večer,
bohužel nejste jediná, u koho se tyto technické potíže s metříky vyskytly. Již jsme kontaktovali programátora. Poprosím Vás i ostatní uživatelky o trpělivost, doufáme, že se vše co nejdříve vyřeší k vaší spokojenosti.
Děkuji za pochopení a přeji všem krásný zbytek večera ![]()
adminka Martina
@admin děkuji počkám a když se to nevyřeší, tak zkusím nějak se poprat s anglickými, pomačkat tam všechny ikony a ono to nějak dopadne.
@admin další postřeh. Metřík lilypie vždy přeskakoval až po půlnoci, teď koukám že už je přeskočený. Takže celysvět sám nepřeskočí, ale lilypie sám od sebe přeskočí nesmyslně brzo. ![]()
Zdravím,
prosím ještě o strpení. Pátrali jsme, čím by to mohlo být, ale nenašli jsme.
Poslali jsme tedy programátorovi k přezkoumání. Jakmile se objeví nové info, napíšeme zde do diskuze.
Děkuji, příjemný den všem. ![]()
Monika
Zdravím,
jak to vypadá s metříky? Už fungují, nebo máme pokračovat v pátrání? ![]()
Hezký den,
Monika
@admin já už si metříky změnila jinde, ale kamarádka z jiné diskuse tam má stále stejný věk co před 3 týdny ![]()