Problém s PC metříky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2730
30.12.14 06:21

problém s pc-metříky

Ahoj,
posledních několik dní mám problém s tím, že u metříků z celysvet mi nenaskakují dny. Teda jak jsem zjistila, asi naskakují, ale mně se to nezaktualizuje. Abych viděla aktualní počet dní musím vždy vymazat historii včetně cookies.
Dřív to nedělalo.
Převážně používám prohlížeč IE. Mám nainstalovaný i chrome.
Přes IE mi třeba nejdou teď spustit ani videa na streamu. Taky jedině až když vymažu cookies. Čím to může být? Přeci není normální abych to mazala každý den. Pc jede dokupy tak cca 5h denně.
A jak říkám dřív to nedělalo.
Poradí někdo prosím?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2730
30.12.14 06:25

Ještě dodám že lilypie metříky se mi aktualizují normálně. Fakt to dělají jen ty české + teda ten stream. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
30.12.14 06:37

Zrovna dneska se mě to taky nenačetlo ani nezaktualizovalo.Tak :nevim: co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
30.12.14 08:14

Bohužel vám neporadim a ještě se sem větru s dovolením s dotazem..nedají se ty metriky a popisy a citáty někde vypnout? Ještě jednou pardon, ale mě to děsně rozčiluje. Snad vám někdo brzo poradí! Jinak mě explorer v poslední době taky blbne, možná je to problém na jejich vysilaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.12.14 09:27

Taky mi to dělá..taky přes celý svět..nevím co s tím..psala jsem už i adminům..No když nic, asi je smáznu a bude klid.. :,(

• Citovat
  • Upravit
smurfka
30.12.14 09:28

@ProfZav
pod každým napisem tématu je toto:

Problém s pc-metříky
Fotoalbum tématu, Sledovat e-mailem, Vyjmout z oblíbených, Zapnout podpisy, Hledání v tématu

takže stačí kliknout na vypnout nebo zapnout podpisy a už se nebudou zobrazovat. ( stačí na to kliknout jednou, ne v každém tématu kam vlezete )

• Citovat
  • Upravit
smurfka
30.12.14 09:32

Označte tu někdo adminy..mě to nejde..třeba poradí..ale psala jsem jim ohledně toho zprávu dneska a zatím nic, tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit
smurfka
30.12.14 09:51

Jeee uz mi to naskočilo spravne.. :dance:

• Citovat
  • Upravit
4955
30.12.14 11:13

@smurfka Dekuju mockrát! Já to hledala dole. Díky díky díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
30.12.14 13:53

@admin nevíte co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
30.12.14 13:57

@smurfka taky jsem přemýšlela, že bych to smazala, když mi to je ale líto, do teď to šlo normálně a teď najednou tohle. Už jsem adminy označila, tak uvidíme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
30.12.14 14:03

@Medvídě30
admini mi napsali že problém s tím nikdo nehlásil a že oni neví co s tím, v podstatě mi poradili to co jsi už udělala ty. Přihlásit se z jiného prohlížeče a vymazat cookis..
ale já dneska na profilu prostě jen zmáčka F5 a naskočilo mi to už správně, ted uvidim jesti se to zítra samo posune nebo budu muset každý den mačkat F5 :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
20779
30.12.14 14:29

Zdravím,

zkusili jsme ještě něco z naší strany, případně zkuste smazat cookies a nebo stisknout F5. Pak už by to mělo fungovat. Pokud ne, dejte nám prosím vědět, podíváme se na to:)

Hezký den :mavam:

Maruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
30.12.14 14:47

@admin děkujeme, zítra zkusíme a uvidíme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
31.12.14 08:40

Tak me se to samo nehybe, musela jsem opet zadat f5, pak to preskocilo.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák