Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Omlouváme se za přetrvávající potíže, programátora teď zasypáváme důležitými opravami - do konce měsíce dojde i na metříky.
Moc děkuji za pochopení! ![]()
Monika
Zdravím,
víme o tom, bohužel se na tento problém stále ještě nedostala řada…
Prosím o trpělivost.
Monika
@Medvídě30 : já zase u všech, co maji metrik celý svet tak vidím jednotný metrik kde je napsano: Nás portál CelýSvet. cz žije: 5 let, 1 měsíc 24 dni
, to se musím někam přihlásit, abych vydela jednotlivé metriky?
Já se tedy nikam nepřihlašovala. Ale už mě ty metříky pěkně štvou.
Zdravím,
mám zprávu, že metříky už fungují. ![]()
Hezkou neděli,
Monika
@admin píše:
Zdravím,
mám zprávu, že metříky už fungují.Hezkou neděli,
Monika
Tak na PC už to funguje, ale z mobilu bohužel ne ![]()
Zdravím,
na mobilu se metříky nezobrazují kvůli omezenému prostoru displeje, opravdu zabíraly mnoho místa.
Díky tomuto nastavení uvidíte při prohlížení to důležité - vaše příspěvky. ![]()
Hezký den, ![]()
Monika
@admin píše:
Zdravím,
na mobilu se metříky nezobrazují kvůli omezenému prostoru displeje, opravdu zabíraly mnoho místa.Díky tomuto nastavení uvidíte při prohlížení to důležité - vaše příspěvky.
Hezký den,
Monika
Me pres google Chrome jde metriky na mobilu zobrazovat. Lilypie funguje jak ma, ale u metriku cely svet vidím jeden jednotný viz foto.( jinak na PC mi jde metriky cely svet zobrazovat normálně
)
@myskalucka Pardon, takže nemyslíte tu novou mobilní verzi, ale klasickou v mobilu. Už chápu.
Díky za upřesnění, opravíme. Potřebuju ale informaci, z jakého mobilu a v jakém prohlížeči Vám metříky nefungují.
Hezký den,
Monika
@admin : LG nexus 4 a prohlížeč Chrome. Přišlo mi divné, ze na PC to začalo fungovat ( celý svet ) a na mobilu ne ( i když používám PC verzi ).