Problém s přítelem - jsem na posledním místě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
26.3.16 17:29

@ivoun dekuji :kytka: Nemam v hlave jen jeho… Dcera je nejdulezitejsi. Ale jeho taky porad miluji a chtela bych na tom vztahu zapracovat… A dekuji vsem co to docetli napsali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
26.3.16 17:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
26.3.16 17:33

Tvoje asi třetí věta v tomto dlouhém článku je, přítel byl vždy problemový. No a o té antikoncepci ti to nevěřím, na to se vymlouvají je ty, co v tom mají bordel, nebo chtějí otěhotnět. Ono hladit bříško a zajít k doktorovi je sice hezké, ale starosti začínají porodem a dítě není hračka. Naháněj ho dál, pořiď si ještě druhé a pak budeš hledat nějaký azylový dům, kde tě vezmou se dvěma. Tak to většinou končí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40420
26.3.16 17:33
@bilapani11 píše:
@ivoun dekuji :kytka: Nemam v hlave jen jeho… Dcera je nejdulezitejsi. Ale jeho taky porad miluji a chtela bych na tom vztahu zapracovat… A dekuji vsem co to docetli napsali :)

Nechápu, proč mu strkáš peníze…
Domluvili jste se nějak, kolik Ti bude přispívat?
Já bych tedy začala hledat podnájem, kam si můžu napsat trvalý pobyt a tak aspoň požádat o sociální dávky, přece nemůžete být pořád u sestry nebo maminky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
26.3.16 17:37

@bilapani11 nemyslím to zle, jsi prostě mladá, zamilovaná do člověka, který za to nestojí a možná ani o to nestojí. A nepochybuju o tom, že malou miluješ, ale řeš věci, které řešit můžeš a hlavně musíš. Už jsem psala, k tomu dospěješ. Až ti bude např. 40 let a přečteš si svůj dnešní příspěvek, sama budeš 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.3.16 17:41
@Ellusa píše: Četla jsem to na etapy 8o. Dva mladí, nezkušení, co spolu začali chodit, když jí bylo 16, jemu 18, chvíli bydleli u rodičů, pořídili si hned dítě, on se nesnesl s její matkou, takže šli někam do podnájmu, on zjistil, že si ještě nic neužil, jenže závazek, kterého se nezbaví (dítě), a přítelkyně. On si chce užít, ale ji nechce ztratit, ale možná vlastně chce, holky mu lezou do postele, ale zda s nimi už něco měl, se neví. Tazatelka ho pochopitelně miluje, nechce ztratit, nyní bydlí, tuším, i s dítětem u sestry, ale jeho jezdí opečovávat, při návštěvách se pomuchlají, ale víc z toho nebylo. A ona mu dává peníze, což jsem moc nepochopila, ale znovu to číst nebudu :roll: 8o

Můj názor - žádné opečovávání…naopak ať chlapec dospěje a převezme zodpovědnost…to snad by měl za ní jezdit on a vozit jí a malé kačky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.3.16 17:43

Antikoncepci jsem brala, je mi jedno jestli mi to verite nebo ne, na pravde to nic nemeni. Uprimne netusim, ktera 17leta holka by se snazila o dite. Hodne mi to zkomplikovalo zivot. Ale holt stalo se a tak jsme se k tomu museli nejak postavit. Ted jsem stastna ze ji mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.3.16 17:49

Penize jsem mu dala, protoze o mne je postarano a ja vim, ze on ted nic nema a ma problemy. A abych jeste upresnila vice ten duvod - proste mi na nem zalezi. Myslela jsem, ze jsme rodina a vzdy jsem k nemu tak pristupovala a jelikoz jsem se s tim vsim jeste nesrovnala, tak i pristupuji. Ze jsem hloupa vam vymlouvat nebudu..sama si to rikam..ale srdci neporucim…nechci si ho koupit…proc hned lidi premysli nad ziskem, nad vypocitavosti? Nekteri lide jeste stale pomahaji z lasky. Mozna to ted neni na miste, ale proste jsem si nemohla pomoct, bylo mi lito ze strada. Omlouvam se ze odepisuji po castech a opozdene ale pisu z mobilu. Snad vsem na vse odpovim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.3.16 17:54

Jinak co se tycevalimentu atd…tak jsme si rekli, ze se dohodneme bez nejakych tahanic pratelsky mimosoudne a vyjdem si vstric. Nicmene si o tom jeste promluvim s odbornikem. Davam tomu cas protoze mi on rekl ze potrebuje jeste cas…jeste nevi jestli se rozhodl spravne. Treba ma fakt jen tezke obdobi a srovna se. Na jednu stranu je mladej…asi na to ma narok…ale neomlouvam ho. Na me je ted abych se postarala o dceru a byla v klidu a neni to jednoduchy…pro dceru vse…ale jsem nestastna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
26.3.16 18:07

poradite??

Ahoj holky potrebuju poradit co si myslite o chlapovi ktery me jenom bulikuje chodi domu skoro kazdy den ozraly flaka se tedkom prohral penize a ja sem si musela pucit nebot chybelo protoze mala by nemela nic…k tomu jeste platim doma vsechno a chlapecek si suverenne chodi jako ze nic a jeste je drzkaty uz na to nemam siluuu :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
26.3.16 18:09
@Katekaroli píše:
Ahoj holky potrebuju poradit co si myslite o chlapovi ktery me jenom bulikuje chodi domu skoro kazdy den ozraly flaka se tedkom prohral penize a ja sem si musela pucit nebot chybelo protoze mala by nemela nic…k tomu jeste platim doma vsechno a chlapecek si suverenne chodi jako ze nic a jeste je drzkaty uz na to nemam siluuu :( :,(

Ja vlastne teda byt mam a uz sem rozhodnuta ze pujde pryc ale moc se mu asi nebude chtit nebude mit pohodlicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
26.3.16 18:24

@bilapani11
Oba jste ještě velmi nevyzrálí a už jste si pořídili dítě. To je velmi velký zásah do života i u zralých párů. Neměla by jsi ho ani navštěvovat, ani mu dávat peníze, které on použije stejně na hulení. I to má určitě svůj vliv na to, jak to s vámi dopadlo. Měl by s tím ihned přestat. On potřebuje dospět, a pokud ho budeš opečovávat, a nabízet se mu neustále, nebude si tě vážit. Jestli budete chtít nakonec zůstat spolu, každopádně doporučuji návštěvu manželské poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
26.3.16 19:32

@Katekaroli Napiš o něm něco pozitivního, třeba proč s ním jsi, proč s ním máš dítě Pokud je tedy on otcem), ať si uděláme celkový obrázek… Přece bys s takovým člověkem nebyla jen tak, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
26.3.16 19:44

@Pedro 00 ten sex :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.3.16 19:59
@Ellusa píše: Četla jsem to na etapy 8o. Dva mladí, nezkušení, co spolu začali chodit, když jí bylo 16, jemu 18, chvíli bydleli u rodičů, pořídili si hned dítě, on se nesnesl s její matkou, takže šli někam do podnájmu, on zjistil, že si ještě nic neužil, jenže závazek, kterého se nezbaví (dítě), a přítelkyně. On si chce užít, ale ji nechce ztratit, ale možná vlastně chce, holky mu lezou do postele, ale zda s nimi už něco měl, se neví. Tazatelka ho pochopitelně miluje, nechce ztratit, nyní bydlí, tuším, i s dítětem u sestry, ale jeho jezdí opečovávat, při návštěvách se pomuchlají, ale víc z toho nebylo. A ona mu dává peníze, což jsem moc nepochopila, ale znovu to číst nebudu :roll: 8o

já ještě doplním - nadělali dluhy 100 000,– řešili, že nemají na jídlo a on hulí - čili a trávu má?.. no pěknej dáreček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí