Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katekaroli píše:
Ahoj holky potrebuju poradit co si myslite o chlapovi ktery me jenom bulikuje chodi domu skoro kazdy den ozraly flaka se tedkom prohral penize a ja sem si musela pucit nebot chybelo protoze mala by nemela nic…k tomu jeste platim doma vsechno a chlapecek si suverenne chodi jako ze nic a jeste je drzkaty uz na to nemam siluuu![]()
co chceš poradit? ![]()
@bilapani11 píše:
Penize jsem mu dala, protoze o mne je postarano a ja vim, ze on ted nic nema a ma problemy. A abych jeste upresnila vice ten duvod - proste mi na nem zalezi. Myslela jsem, ze jsme rodina a vzdy jsem k nemu tak pristupovala a jelikoz jsem se s tim vsim jeste nesrovnala, tak i pristupuji. Ze jsem hloupa vam vymlouvat nebudu..sama si to rikam..ale srdci neporucim…nechci si ho koupit…proc hned lidi premysli nad ziskem, nad vypocitavosti? Nekteri lide jeste stale pomahaji z lasky. Mozna to ted neni na miste, ale proste jsem si nemohla pomoct, bylo mi lito ze strada. Omlouvam se ze odepisuji po castech a opozdene ale pisu z mobilu. Snad vsem na vse odpovim
proč nemá.. protože to prohulí… místo děcku dát a živit ženu vypaluje zobák.. a ty ho ještě lituješ? to jako fakt?
@jdukolem píše:
co chceš poradit?
Nic jenom ze takovy nebyl ze zacatku…stacilo by napsat ze je to kretteeen
@Katekaroli píše:
to víš, tak co ![]()
@Katekaroli píše:
ano je.. ale k čemu ti to bude dobré?
@Ellusa píše:
Myslím, že víš, co dělat, jen sis to potřebovala napsat
Spise se podelit vypsat
@Katekaroli píše:
Proč začal pít?
@nostress píše:
Proč začal pít?
Hodne jak sem psala se poflakuje..a hlavne kamaradi…co zacal chodit za nema je to hruza…je to smutne asi se doma nudi
![]()
@Katekaroli píše:
Hodne jak sem psala se poflakuje..a hlavne kamaradi…co zacal chodit za nema je to hruza…je to smutne asi se doma nudi
Skoda ze sem fakt byla na hlavu..ale clovek cloveka hned nepozna ![]()
@Katekaroli píše:
Skoda ze sem fakt byla na hlavu..ale clovek cloveka hned nepozna
Vlastne uz si nemame co rict…sice k male se chova celkem pekne ale asi mu nedochazi ze to mimco pottebuje i jist a mit do ceho prdet..takovy tatula jen na hube a to ma 34 let… ![]()
@Katekaroli píše:
no, je to kretén ![]()
@Katekaroli píše:
Vlastne uz si nemame co rict…sice k male se chova celkem pekne ale asi mu nedochazi ze to mimco pottebuje i jist a mit do ceho prdet..takovy tatula jen na hube a to ma 34 let…
S ohledem na dceru bych mu možná dala jednu šanci. Dostal by nůž na krk. Buď se půjde ihned léčit, a bude sekat dobrotu, anebo půjde.
@Gosi dle me jste dost odlišní v živ. stylu a fungovalo by to vše je za podmínek notne dávky tolerance…tim nemyslím jeho zájem o jiné ženy
Je na hovenko ze nemáš asi podporu ve své rodině, ale na druhou stranu rodiče pro tebe chtějí to nejlepší a leckdy jsou schopni vidět veci realneji než jejich zamilovane dite ![]()
Jdeš na to spatne, jako sorry ale aby mu mama na RD vozila papani pod nos a třeba i peníze
Má te jako sluzku se všemi vyhodami a moc dobře ví ze ty se ho jen tak nevzdas. Zkus to přestat tak resit, chápu ze jde o dost zásadní věc ale nech ho nadechnout
Dle me potřebuje dospět a pere se se svým úkolem mit rodinu. Nechce se mu a ještě navíc je mlady a snad i atraktivní atd
Nemůžeš kontaktovat jeho kamaráda a zeptat se ho na jeho názor?
Soustred se na dceru, a estli se rozhodnete (VY OBA) situaci resit tak si nechte v začátcích pomoci. Jsi plna emoci a nejsi schopna jednat racionálně. Dle me by to chtělo mu dat cas a vydržet. Estli ho miluješ jak píšeš a chceš ho zpět, vydrz a uvidíš jak moc mu chybite, jak moc ma o vás strach, jak moc chce byt s váma. A třeba i ty to prehodnotis
Klidne mu dej mesic at má dost casu se sám se sebou vypořádat ale neuhanej ho-to chlapi a i 19 nesnaseji. Každý chlap potřebuje svobodu.
A dej vědět jak seveci mají a snaz se byt silná a dobra mama pro dceru. Není to konec světa, ve svemveku mas ještě čas začít neco jiného nebo todle ale jinak