Problém s přítelem - jsem na posledním místě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
26.3.16 19:59
@Katekaroli píše:
Ahoj holky potrebuju poradit co si myslite o chlapovi ktery me jenom bulikuje chodi domu skoro kazdy den ozraly flaka se tedkom prohral penize a ja sem si musela pucit nebot chybelo protoze mala by nemela nic…k tomu jeste platim doma vsechno a chlapecek si suverenne chodi jako ze nic a jeste je drzkaty uz na to nemam siluuu :( :,(

co chceš poradit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.3.16 20:01
@bilapani11 píše:
Penize jsem mu dala, protoze o mne je postarano a ja vim, ze on ted nic nema a ma problemy. A abych jeste upresnila vice ten duvod - proste mi na nem zalezi. Myslela jsem, ze jsme rodina a vzdy jsem k nemu tak pristupovala a jelikoz jsem se s tim vsim jeste nesrovnala, tak i pristupuji. Ze jsem hloupa vam vymlouvat nebudu..sama si to rikam..ale srdci neporucim…nechci si ho koupit…proc hned lidi premysli nad ziskem, nad vypocitavosti? Nekteri lide jeste stale pomahaji z lasky. Mozna to ted neni na miste, ale proste jsem si nemohla pomoct, bylo mi lito ze strada. Omlouvam se ze odepisuji po castech a opozdene ale pisu z mobilu. Snad vsem na vse odpovim

proč nemá.. protože to prohulí… místo děcku dát a živit ženu vypaluje zobák.. a ty ho ještě lituješ? to jako fakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
26.3.16 20:29
@jdukolem píše:
co chceš poradit? :nevim:

Nic jenom ze takovy nebyl ze zacatku…stacilo by napsat ze je to kretteeen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
26.3.16 20:47
@Katekaroli píše:

to víš, tak co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.3.16 21:01
@Katekaroli píše:

ano je.. ale k čemu ti to bude dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
26.3.16 21:18
@Ellusa píše:
Myslím, že víš, co dělat, jen sis to potřebovala napsat ;)

Spise se podelit vypsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
26.3.16 21:25
@Katekaroli píše:

Proč začal pít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
26.3.16 21:28
@nostress píše:
Proč začal pít?

fakt to není jedno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
26.3.16 21:39
@nostress píše:
Proč začal pít?

Hodne jak sem psala se poflakuje..a hlavne kamaradi…co zacal chodit za nema je to hruza…je to smutne asi se doma nudi
:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
26.3.16 21:41
@Katekaroli píše:
Hodne jak sem psala se poflakuje..a hlavne kamaradi…co zacal chodit za nema je to hruza…je to smutne asi se doma nudi :(

Skoda ze sem fakt byla na hlavu..ale clovek cloveka hned nepozna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
26.3.16 21:44
@Katekaroli píše:
Skoda ze sem fakt byla na hlavu..ale clovek cloveka hned nepozna :(

Vlastne uz si nemame co rict…sice k male se chova celkem pekne ale asi mu nedochazi ze to mimco pottebuje i jist a mit do ceho prdet..takovy tatula jen na hube a to ma 34 let… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
26.3.16 21:45
@Katekaroli chodí do práce, stará se o dítě
@Katekaroli píše:
Hodne jak sem psala se poflakuje..a hlavne kamaradi…co zacal chodit za nema je to hruza…je to smutne asi se doma nudi :(

no, je to kretén :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
26.3.16 21:50
@Katekaroli píše:
Vlastne uz si nemame co rict…sice k male se chova celkem pekne ale asi mu nedochazi ze to mimco pottebuje i jist a mit do ceho prdet..takovy tatula jen na hube a to ma 34 let… :zed:

S ohledem na dceru bych mu možná dala jednu šanci. Dostal by nůž na krk. Buď se půjde ihned léčit, a bude sekat dobrotu, anebo půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
27.3.16 08:41

@Gosi dle me jste dost odlišní v živ. stylu a fungovalo by to vše je za podmínek notne dávky tolerance…tim nemyslím jeho zájem o jiné ženy
Je na hovenko ze nemáš asi podporu ve své rodině, ale na druhou stranu rodiče pro tebe chtějí to nejlepší a leckdy jsou schopni vidět veci realneji než jejich zamilovane dite :hug:
Jdeš na to spatne, jako sorry ale aby mu mama na RD vozila papani pod nos a třeba i peníze :cert: Má te jako sluzku se všemi vyhodami a moc dobře ví ze ty se ho jen tak nevzdas. Zkus to přestat tak resit, chápu ze jde o dost zásadní věc ale nech ho nadechnout
Dle me potřebuje dospět a pere se se svým úkolem mit rodinu. Nechce se mu a ještě navíc je mlady a snad i atraktivní atd
Nemůžeš kontaktovat jeho kamaráda a zeptat se ho na jeho názor?
Soustred se na dceru, a estli se rozhodnete (VY OBA) situaci resit tak si nechte v začátcích pomoci. Jsi plna emoci a nejsi schopna jednat racionálně. Dle me by to chtělo mu dat cas a vydržet. Estli ho miluješ jak píšeš a chceš ho zpět, vydrz a uvidíš jak moc mu chybite, jak moc ma o vás strach, jak moc chce byt s váma. A třeba i ty to prehodnotis
Klidne mu dej mesic at má dost casu se sám se sebou vypořádat ale neuhanej ho-to chlapi a i 19 nesnaseji. Každý chlap potřebuje svobodu.
A dej vědět jak seveci mají a snaz se byt silná a dobra mama pro dceru. Není to konec světa, ve svemveku mas ještě čas začít neco jiného nebo todle ale jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí