Problém s telefonem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.9.23 16:19
@Dahlia0409 píše:
Určitě máš Google účet, ne?

Mám.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
17.9.23 16:50

Nejlepší bude ho poslat do servisu . Nezapomeňte jim sdělit, že potřebujete zazálohovat data!

@Anonymní píše:
Já tomu vůbec nerozumím. Bohužel počítač je doma nefunkční, takze tam se nepodivam, jestli je to zálohované. Myslím, že není. To jsem zjistila nedávno, že to u jiného telefonu nebylo nastavené a myslela jsem, že to nastavené bylo.Je to Xiaomi. Nevim, na koho se obrátit. :(
  • Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
17.9.23 16:51

Pokud nejdou spouštět aplikace, tak tato informace je irelevantní.

@Dahlia0409 píše:
Určitě máš Google účet, ne?
  • Citovat
  • Upravit
2348
17.9.23 17:15

@Prostě Vodnář To je pravda. V tom případě je i moje rada k ničemu. Jestli se nedostane ani k nastavení, tak nepřetáhne nic ani kabelem. Zbývají tedy už jen pokusy o restartování po ztrátě napájení nebo přes servisní menu. Hold zálohovat, zálohovat, zálohovat… Pozdě Bycha honit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
17.9.23 17:44

Možná to půjde přes ADB, ale to už je příkazový řádek a to už není pro každého.

@JTom píše:
@Prostě Vodnář To je pravda. V tom případě je i moje rada k ničemu. Jestli se nedostane ani k nastavení, tak nepřetáhne nic ani kabelem. Zbývají tedy už jen pokusy o restartování po ztrátě napájení nebo přes servisní menu. Hold zálohovat, zálohovat, zálohovat… Pozdě Bycha honit.
  • Citovat
  • Upravit
11559
17.9.23 18:36

Nejdřív se podívat přes web do G účtu. jestli je to zálohované, tak factory reset a hotovo.
Na druhou stranu- lepší prázdný mobil, než brick.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.23 18:41
@Ivan PPZ píše:
Nejdřív se podívat přes web do G účtu. jestli je to zálohované, tak factory reset a hotovo.
Na druhou stranu- lepší prázdný mobil, než brick.

Já fakt nevím, o čem je řeč. :(

• Citovat
  • Upravit
11559
17.9.23 18:44
@Ivan PPZ píše:
Android systém dokáže (při správném nastavení) všechno (skoro všechno) zálohovat do Googlu. …Stačí se třeba z PC zkusit přihlásit přes web a hned se ukáže, jestli tam ta data jsou.

Prostě se "přes něčí mobil, tablet, PC připojit na svůj účet v Googlu a hned je jasno, jestli se tam něco zálohuje. Podle toho se zařídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.23 11:35

Chtěla jsem se přihlásit na počítači na Google účet. Tak jen s heslem mi to nejde. Chce to po mně kód z smsky. Jenže smska na ten mobil nepřijde. Mám špatne heslo? Nevim o tom, že by se měnilo. Původní mám napsané.

• Citovat
  • Upravit
11559
20.9.23 09:40

Je to dvoufaktorové oveření. A tuším, že by to mohlo nabídnout i jinou variantu, než SMS.
Případně SIM se dá přesunout do jiného tel. a přečíst si kód.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.23 11:27
@Ivan PPZ píše:
Je to dvoufaktorové oveření. A tuším, že by to mohlo nabídnout i jinou variantu, než SMS.
Případně SIM se dá přesunout do jiného tel. a přečíst si kód.
:zed: To mě nenapadlo. Každopádně to již mám vyřešeno. Musela jsem udělat tovární nastavení.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák