Problém se sestrou přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34393
31.8.19 16:50
@Anonymní píše:
ano, vždy si to platil sám! sestra by chtěla na jeden víkend na podzim, ale neřekla přesný termín, spíše podle nás, jak se nám to bude hodit…takže asi čeká, až nějaký termín sami navrhneme a nám se do toho nechce

Ty jo, jeden víkend na podzim, ještě vám dá vybrat, kdy by se vám to hodilo ale stejně je to problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
31.8.19 16:51

Kdybys normalne chodila do prace, tak ji ten hotel zaplatis. A to chce od vas sestra sakra malo.

Příspěvek upraven 31.08.19 v 16:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
31.8.19 16:52
@arinecka píše:
Ty jo, jeden víkend na podzim, ještě vám dá vybrat, kdy by se vám to hodilo ale stejně je to problém?

No maj to vsechno novy. Nezniceny. To musis chapat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
31.8.19 16:56
@Anonymní píše:
To zase ne, je svéprávný, ale prostě to ojeté auto by u nich moc neprošlo, taky to moc nechápu, ale neřeším to, bylo by to stejně od přítele, já neřídím, tak ať si to vybere sám… svatbu ani jeden z nás k životu nepotřebujeme, to jsme si řekli hned na počátku vztahu

Ty se tady u toho taky skvele bavis, ze jo? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
31.8.19 16:59

Tak ale auto musi byt taky vystavni, aby na ty Vinohrady zapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
31.8.19 16:59
@Alepoudaki píše:
No maj to vsechno novy. Nezniceny. To musis chapat ne?

No jo vlastně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
31.8.19 17:02

@Alepoudaki Já když jsem byl tak před třema rokama v Praze, tak jsem na Vinohradech viděl stát obyč favorita, asi tam zabloudila nějaká socka :D I když dneska už to spousta lidí považuje za cennýho raritního veterána, takže se tam vlastně hodil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
31.8.19 17:05

@Alepoudaki @arinecka sestra by sivtp ale měla vyřídit s rodiči, ne tim, že se nskvsrtyruje do bytu, který není její.
Primárně to přehnal rodice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
31.8.19 17:08
@g.sandova píše:
@Alepoudaki @arinecka sestra by sivtp ale měla vyřídit s rodiči, ne tim, že se nskvsrtyruje do bytu, který není její.
Primárně to přehnal rodice

Vsak oni ji rekli, ze je to byt rodiny. Ona hraje jejich hru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
31.8.19 17:08

@cecetka Taky si říkám, že tady akorát Babišovi naklikáváme peníze, tohle nemůže být myšleno vážně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
31.8.19 17:12

Aspon budeme na idnesu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.19 17:18
@Alepoudaki píše:
No maj to vsechno novy. Nezniceny. To musis chapat ne?

O tohle přece vůbec nejde… já vím, že by nám tam nic nezničili, i by po sobě uklidili…ale jde mi o ten pocit, že se vám někdo koupe u vás v koupelně, sedí v obyváku na gauči a dívá na tv, bere si ze skříňky talíř a třeba skleničku.. přitom je to váš domov, i když mi tam třeba vůbec nic nepatří…nevím, jak to jinak vysvětlit

• Citovat
  • Upravit
36009
31.8.19 17:22
@Anonymní píše:
O tohle přece vůbec nejde… já vím, že by nám tam nic nezničili, i by po sobě uklidili…ale jde mi o ten pocit, že se vám někdo koupe u vás v koupelně, sedí v obyváku na gauči a dívá na tv, bere si ze skříňky talíř a třeba skleničku.. přitom je to váš domov, i když mi tam třeba vůbec nic nepatří…nevím, jak to jinak vysvětlit

Ale je to vaše rodina, jeho sestra, tvoji rodiče by ti tam taky vadili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
31.8.19 17:26
@Anonymní píše:

Heh a když máte návštěvu tak si nosí svoje židle a skleničky? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65678
31.8.19 17:26
@jezz1e píše:
@cecetka Taky si říkám, že tady akorát Babišovi naklikáváme peníze, tohle nemůže být myšleno vážně :lol:

tak z něčeho musí získat zpátky ty prachy z dotací, co bude vracet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová