Problém se zubem, nemá zubaře

9995
21.1.24 20:23

Problém se zubem, nemá zubaře

Ahoj holky, prosím o radu. Manželovi skončila na konci roku zubařka a momentálně nemá zubaře. Neúspěšně zatím hledáme. Bohužel se mu právě ulomil kus zubu. Stomatologická pohotovost je SO-NE + svátky. Nějaká rada? Zkušenost? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65258
21.1.24 20:31
@Paoloska píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Manželovi skončila na konci roku zubařka a momentálně nemá zubaře. Neúspěšně zatím hledáme. Bohužel se mu právě ulomil kus zubu. Stomatologická pohotovost je SO-NE + svátky. Nějaká rada? Zkušenost? Děkuji :kytka:

nevím, kde bydlíte, ale viděla jsem párkrát v televizi, že třeba v Ostravě je i ve všední den večer a v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
21.1.24 20:36

Praha, Brno, Pardubice, pripadne co je nejbliz k vam, tam funguji i v tydnu. Pripadne zkusit zubare najit tam. Ja momentalne taky jezdim do Prahy, mam to cca 160 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
21.1.24 20:43

Díky, holky :palec:. Pardubice máme nejblíž, díky za radu. Myslela jsem, že je to všude stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
21.1.24 21:20

Nekde jsem cetla, ze na pohotovosti udelaji jen to nejnutnejsi, aby cloveku ulevili od bolest. Se spravenim zubu pak musi stejne clovek zubari :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2367
21.1.24 21:24
@e008 píše:
Nekde jsem cetla, ze na pohotovosti udelaji jen to nejnutnejsi, aby cloveku ulevili od bolest. Se spravenim zubu pak musi stejne clovek zubari :?

Ano. Pohotovost jen nejnutnější provizorni ošetření anebo vytrhnout zubu.

Plomby apod. musíte si najít svého zubaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.1.24 21:26

Na pohotovosti mu to ale nijak řešit nebudou, pokud je to jen ulomeny zub. To bych se spíše objednala na nějakou soukromou kliniku jen na tne jednorázový zakrok a pak hledala stálého zubaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2367
21.1.24 21:33
@Tichošlápek píše:
Na pohotovosti mu to ale nijak řešit nebudou, pokud je to jen ulomeny zub. To bych se spíše objednala na nějakou soukromou kliniku jen na tne jednorázový zakrok a pak hledala stálého zubaře

Jojo na pohotovosti se tím zabývat nebudou. Není to akutní.

Dobrý nápad najít si zubare, který jede soukrome na prime platby bez smlouvy se zdravotními pojišťovnami.
Takoví zubaři bývají výborní, mají skvělou pověst a je možné se u nich objednat v rozumném čase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13949
21.1.24 21:37

Taky je možnost dojíždět Praha/Brno, tam nebyva takový problem sehnat zubare a ani cenově to nejsou takové hrůzy, jako třeba na menším městě soukromý zubar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2367
21.1.24 21:44

Která oblast? Znám dva, kde berou.
Jeden je soukromý a druhé klinika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...