Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, prosím o radu. Manželovi skončila na konci roku zubařka a momentálně nemá zubaře. Neúspěšně zatím hledáme. Bohužel se mu právě ulomil kus zubu. Stomatologická pohotovost je SO-NE + svátky. Nějaká rada? Zkušenost? Děkuji ![]()
@Paoloska píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Manželovi skončila na konci roku zubařka a momentálně nemá zubaře. Neúspěšně zatím hledáme. Bohužel se mu právě ulomil kus zubu. Stomatologická pohotovost je SO-NE + svátky. Nějaká rada? Zkušenost? Děkuji
nevím, kde bydlíte, ale viděla jsem párkrát v televizi, že třeba v Ostravě je i ve všední den večer a v noci.
Praha, Brno, Pardubice, pripadne co je nejbliz k vam, tam funguji i v tydnu. Pripadne zkusit zubare najit tam. Ja momentalne taky jezdim do Prahy, mam to cca 160 km.
Díky, holky
. Pardubice máme nejblíž, díky za radu. Myslela jsem, že je to všude stejné.
Nekde jsem cetla, ze na pohotovosti udelaji jen to nejnutnejsi, aby cloveku ulevili od bolest. Se spravenim zubu pak musi stejne clovek zubari ![]()
@e008 píše:
Nekde jsem cetla, ze na pohotovosti udelaji jen to nejnutnejsi, aby cloveku ulevili od bolest. Se spravenim zubu pak musi stejne clovek zubari
Ano. Pohotovost jen nejnutnější provizorni ošetření anebo vytrhnout zubu.
Plomby apod. musíte si najít svého zubaře.
Na pohotovosti mu to ale nijak řešit nebudou, pokud je to jen ulomeny zub. To bych se spíše objednala na nějakou soukromou kliniku jen na tne jednorázový zakrok a pak hledala stálého zubaře
@Tichošlápek píše:
Na pohotovosti mu to ale nijak řešit nebudou, pokud je to jen ulomeny zub. To bych se spíše objednala na nějakou soukromou kliniku jen na tne jednorázový zakrok a pak hledala stálého zubaře
Jojo na pohotovosti se tím zabývat nebudou. Není to akutní.
Dobrý nápad najít si zubare, který jede soukrome na prime platby bez smlouvy se zdravotními pojišťovnami.
Takoví zubaři bývají výborní, mají skvělou pověst a je možné se u nich objednat v rozumném čase.
Taky je možnost dojíždět Praha/Brno, tam nebyva takový problem sehnat zubare a ani cenově to nejsou takové hrůzy, jako třeba na menším městě soukromý zubar.
Která oblast? Znám dva, kde berou.
Jeden je soukromý a druhé klinika.